跳至

首頁
45678...44

尾頁

男爵府

Barney Fans - Barney on Stage in HK

恐龍仔班尼唱遊大舞台
山頂廣場主辦
票價:類別VIP ReserveA ReserveB ReserveC ReserveD Reserve
劃一票價:$495$395$295$195$---
視線受阻:
(高座 AA1-6,21-26)
$---$---$---$---$195
日期及時間:2008年3月21日 下午2時30分及下午5時正
2008年3月22日 早上11時正, 下午1時30分及下午4時正
2008年3月23日 早上11時正, 下午1時30分及下午4時正
2008年3月24日 下午2時30分及下午5時正
2008年3月25日 早上10時30分及下午1時正
地點:香港演藝學院歌劇院
註:劃位節目
適合任何年齡人仕觀看
不論年幼, 每票只限一人
玩具反斗城星卡會員可於1月22日至2月18日期間,購買VIP、A價及B價門票可享有九折優惠。此優惠不適用於網上購買,詳情可參閱玩具反斗城之優惠通訊。
票價不包括顧客服務費 恐龍仔班尼唱遊大舞台
為慶祝恐龍仔班尼Barney的生日,他的一班好朋友 Baby Bop、BJ和Riff,將會在今年三月來到香港,和小朋友一起唱唱跳跳,開一個別出生面的生日大派對。
演出時間: 約1小時25分 (包括中場休息)
節目查詢: 8203 0299
英語演出

男爵府

原文章由 cyrus媽媽 於 08-1-26 23:50 發表
Barney Fans - Barney on Stage in HK

恐龍仔班尼唱遊大舞台http://www.hkticketing.com/ticketek/admin/commonfile/event/largeImage/largeImage_ ...

你地有冇BARNEY FANS呀??
我今日係通利買左飛喇~~~好開心呀...好期待~~
我買左A 果隻飛呀....人頭計架...小朋友唔計幾大都要買飛~真係幾貴下~~我買左3張飛成千蚊~~
不過我同謙謙都好LIKE BARNEY~

大宅

皓皓都好like barney架,等我都買飛先:-P

原文章由 cyrus媽媽 於 08-1-26 23:53 發表

我買左A 果隻飛呀....人頭計架...小朋友唔計幾大都要買飛~真係幾貴下~~我買左3張飛成千蚊~~
不過我同謙謙都好LIKE BARNEY~ ...

大宅

hi,

想話比咁多位聽,我地嚟近7,8月會搬la,因為想臻臻9月係九龍果邊返學,所以我地會舉家搬出九龍,真係有d唔捨得呀,小朋友要重新適應,我諗我地大人都要適應,新環境新社區,不過無計la,小朋友讀書發展緊要:cry:

子爵府

原文章由 Edvychan 於 08-1-28 16:23 發表
hi,

想話比咁多位聽,我地嚟近7,8月會搬la,因為想臻臻9月係九龍果邊返學,所以我地會舉家搬出九龍,真係有d唔捨得呀,小朋友要重新適應,我諗我地大人都要適應,新環境新社區,不過無計la,小朋友讀書發展緊要:cry: ...

吓, 你搬啦, 我都未有機會同你見面添....
不過我仔仔今日開始都轉學校啦, 因為覺得舊果間唔係幾好呀~~
其實, 咁樣又可以証明到, 做媽咪既, 為左仔女, 再辛苦都係願架

大宅

hi chinghomama,

我仲有排先搬,仲有機會見到面o既,你囝囝轉校呀?咁佢慣唔慣呀,其實我覺得要小朋友咁細個轉校,又要重新適應過新環境,好似好慘咁,但我地做家長o既,只係希望比好d o既環境佢啫,係呢,你身體好嗎?之前都無再聽到你講?is everything fine??

原文章由 chinghomama 於 08-1-28 16:31 發表

吓, 你搬啦, 我都未有機會同你見面添....
不過我仔仔今日開始都轉學校啦, 因為覺得舊果間唔係幾好呀~~
其實, 咁樣又可以証明到, 做媽咪既, 為左仔女, 再辛苦都係願架 ...

大宅

原文章由 cyrus媽媽 於 08-1-26 23:53 發表

不過我同謙謙都好LIKE BARNEY~ ...

cyrus媽
我個仔都好喜歡barney..可以由朝睇到晚dcd..哈哈....
我睇下買不買飛先.......
係通利仲有邊到可以買到飛????

子爵府

原文章由 Edvychan 於 08-1-28 17:19 發表

我仲有排先搬,仲有機會見到面o既,你囝囝轉校呀?咁佢慣唔慣呀,其實我覺得要小朋友咁細個轉校,又要重新適應過新環境,好似好慘咁,但我地做家長o既,只係希望比好d o既環境佢啫,係呢,你身體好嗎?之前都 ...

係呀, 仔仔今日轉新學校, 唉, 我因為太忙啦, 唔可以請假陪佢, 惟有我老公頂上啦, 我個心都好唔舒服架.....
但無計啦, 鬼叫佢之前果間學校, 搞到佢好唔開心咩, 佢又好驚返學喎, 我好担心長此落去會影响佢既心智發展呀, 所以唯有搏一鋪, 同佢轉學校囉.....
有心啦, 医生証實係腫瘤, 估計係良性, 但要我做手朮, 將整個甲狀腺切除, 講真呀, 自己都好担心, 個仔重咁細, 唔想自己有咩事....但西医又話除左做手朮就無野可以做啦, 但做左之後就要一世都食葯, 我梗唔想啦, 而家暫时食住中葯先啦, 迟啲再去照超声波, 睇下個瘤可唔可以縮細啦.....

男爵府

原文章由 Edvychan 於 08-1-28 16:23 發表
hi,

想話比咁多位聽,我地嚟近7,8月會搬la,因為想臻臻9月係九龍果邊返學,所以我地會舉家搬出九龍,真係有d唔捨得呀,小朋友要重新適應,我諗我地大人都要適應,新環境新社區,不過無計la,小朋友讀書發展緊要:cry: ...

小朋友適應能力好快既~~不用太擔心~~
到時要記得返黎JOIN我地既聚會架~~嘻

男爵府

原文章由 bobby711 於 08-1-28 17:24 發表

cyrus媽
我個仔都好喜歡barney..可以由朝睇到晚dcd..哈哈....
我睇下買不買飛先.......
係通利仲有邊到可以買到飛????

我見D人都係話去通利買....唔知仲有咩地方可以買到~
我都係係屯門果間通利買~~

男爵府

臻媽
黎緊7月27號星期日....我會為謙謙開生日會呀~~~到時如果你搬左要入黎JOIN謙謙生日會丫~~~

男爵府

原文章由 meeki 於 08-1-28 10:12 發表
皓皓都好like barney架,等我都買飛先:-P

我買左23號....4:00PM...第2行~~

子爵府

謙媽,
咁快諗定7月生日會la??仲有半年wor~~haha~~會係邊攪呀?m記??
可兒同可晴都係6月出世的,我諗會一齊攪了~~不過仲未諗到攪咩好??只是約左皓媽同皓皓近生日果排一齊去食buffet咋(可兒同皓皓同一日生日)
^0^

大宅

Ivy

你會搬去邊呀?其實我都想搬,但市區樓實在太貴,因為如果搬我會搬大d,所以唯有e+努力儲錢啦.

記住搬左都要揾我地tea下呀

hi,

大宅

謙媽

我可能睇唔到啦,因為噚日問老公,佢話有可能果段時間會去旅行,因為e+旅行既日子未定,所以唔敢買飛住.費時到時買左睇唔到喎.

原文章由 cyrus媽媽 於 08-1-28 19:24 發表

我買左23號....4:00PM...第2行~~

大宅

可可媽

好想快d到6月可以同你一齊慶祝可兒同皓皓既3歲生日.

原文章由 567 於 08-1-29 09:26 發表
謙媽,
咁快諗定7月生日會la??仲有半年wor~~haha~~會係邊攪呀?m記??
可兒同可晴都係6月出世的,我諗會一齊攪了~~不過仲未諗到攪咩好??只是約左皓媽同皓皓近生日果排一齊去食buffet咋(可兒同皓皓同一日生日) ...

大宅

chinghomama

你仔仔轉左去邊間學校呀?仔仔返學有無開心d呢?
你最緊要開心d,對身體會好d架.:D

原文章由 chinghomama 於 08-1-28 17:34 發表

係呀, 仔仔今日轉新學校, 唉, 我因為太忙啦, 唔可以請假陪佢, 惟有我老公頂上啦, 我個心都好唔舒服架.....
但無計啦, 鬼叫佢之前果間學校, 搞到佢好唔開心咩, 佢又好驚返學喎, 我好担心長此落去會影响佢既心智發展 ...

大宅

hi cyrus媽,

sure la,有得玩梗係要預埋我同臻臻la

原文章由 cyrus媽媽 於 08-1-28 17:59 發表
臻媽
黎緊7月27號星期日....我會為謙謙開生日會呀~~~到時如果你搬左要入黎JOIN謙謙生日會丫~~~

大宅

你囝囝之前原來係學校咁唔開心呀?你知唔知mud事,係咪d老師好惡或者姐姐唔友善,定係比朋友仔蝦?真係要留意小朋友d情況,佢地咁細個,表達能力有限,其實佢地唔開心真係唔好輕視。希望你快d好番la,不過如果真係要做手術,都唔好太過擔心,最緊要身體無事,放鬆心情,凡事向好果邊諗,會無咁大壓力呀

原文章由 chinghomama 於 08-1-28 17:34 發表

但無計啦, 鬼叫佢之前果間學校, 搞到佢好唔開心咩, 佢又好驚返學喎, 我好担心長此落去會影响佢既心智發展 ...

大宅

hi meeki,

我地會搬去何文田,地方同而家差唔多大la,學你話,出面d樓好貴,所以都唔買咁大,夠住就算la,我6299都係元朗住,所以我諗我地都會成日返嚟d度law

原文章由 meeki 於 08-1-29 10:09 發表
Ivy

你會搬去邊呀?其實我都想搬,但市區樓實在太貴,因為如果搬我會搬大d,所以唯有e+努力儲錢啦.

記住搬左都要揾我地tea下呀

首頁
45678...44

尾頁

跳至