自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

晌檳城hardrock, 頭先聽到一個回教小朋友大大聲同媽咪講,I want to wee I want to wee, 我望住佢地,個小朋友想爬出泳池,但個媽咪無反應,之後個媽咪講咗唔知乜,見個小朋友都無再爬,留返响個泳池渡⋯⋯

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:其實泳池真係一個好汙糟嘅地方⋯⋯

子爵府

2018復活節勳章

水晶宮

一直都係,所以細個時我爸都只會帶我地去海灘

大宅

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

翡翠宮

去得就預左,尿都算,但屎就

珍珠宮

一早都知

珍珠宮

珍珠宮

2024年龍年勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

一向都知,但同時我覺得海灘都非常污糟

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:晌檳城hardrock, 頭先聽到一個回教小朋友大

原帖由 Elefant老婆 於 14-08-17 發表
晌檳城hardrock, 頭先聽到一個回教小朋友大大聲同媽咪講,I want to wee I want to wee, 我望住佢地,個小 ...

子爵府

無錯。

我阿嫲以前在沙灘游水,但呢幾年年紀大咗就改去泳池,搞到佢八十幾歲人先出濕疹。

首頁

尾頁

跳至