自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

之前有會員講過佢被oisix信用卡亂扣數, 現在輪到我啦, 6月份扣左兩筆數, 諗唔到8月帳單又扣一次, 大家小心......................., 仲有, 佢地個電話係長期冇人聽架, 又冇地址, 只有email。

水晶宮

真係架..
我check下先~~~

男爵府

我仲差D想訂 ...

男爵府

係真架!!!!!!!!!!!!!!我打左半日冇人聽電話, 依家等佢地覆email, 呢間公司誠信非常有問題!

男爵府

睇怕我都係好似之前個會員咁要出律師信架啦

水晶宮

回覆:oisix網上訂購日本食品...我中招了

上佢facebook留言/inbox

個facebook keep住update, 如果唔覆人留言就真係好有問題。

男爵府

我冇facebook, 不過可能為左佢而開一個, 仲有一件事, 就係7月份有一訂單我并冇做最後付款確認, 即係冇訂到既, 後來發現佢按正常訂購咁出現係戶口記錄上面, 我叫左佢地成功取消, 但係今日我上去查, 個筆數居然又再出現

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章

我網上訂食品要有公司地址先可靠

男爵府

所以我覺得呢間公司越來越唔可靠啦, 我入左星級會員, 但係應該唔會再訂, 怕怕, 就算俾返錢我, 都浪費我好多時間同精神!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

水晶宮

引用:所以我覺得呢間公司越來越唔可靠啦, 我入左

原帖由 123BB 於 14-08-19 發表
所以我覺得呢間公司越來越唔可靠啦, 我入左星級會員, 但係應該唔會再訂, 怕怕, 就算俾返錢我, 都浪費我好多 ...

男爵府

嘩!我想試但無試過,好彩睇到你分享咋

Koyukisue  我以為不錯添  發表於 14-10-8 14:00

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

水晶宮

我上google search到。

曾經有jm訂咗蛋糕,收到貨食埋,間公司都冇過佢數。

咁間公司運作都幾亂。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

幫推

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我訂過幾次,無出現呢個情況bor

男爵府

我仲差d想訂添

禁止訪問

引用:之前有會員講過佢被oisix信用卡亂扣數,+現

別墅

回覆:lazyjarjar 的帖子

我尋日訂左¥7000,依家先睇到lee個post。有冇jm order過係ok架

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至