跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

3個幾月係咪太細呢?
e+仲係成團麵粉o甘,都未識坐,
如果淨係瞓o係到影,又好似好普通o甘,
會唔會side'$呢 ~
定係大d先影?!

或者大家有無好介紹:平,靚,正?

子爵府

原文章由 sumsuma 於 08-1-23 15:14 發表
3個幾月係咪太細呢?
e+仲係成團麵粉o甘,都未識坐,
如果淨係瞓o係到影,又好似好普通o甘,
會唔會side'$呢 ~
定係大d先影?!

或者大家有無好介紹:平,靚,正? ...

我就諗住等佢識爬識坐先帶佢去影....爬下爬下先得意...
我問下個朋友係邊度影先, 佢bb都影咗, 幾靚...
睇雜誌成日都見到有一間叫"123 studio"好似幾好...唔知你地有無留意

http://hk.myblog.yahoo.com/loveyi_ivy

子爵府

問到啦...

$799/40張, 包8個造型
http://www.mybb.hk/

你可以上網睇下

http://hk.myblog.yahoo.com/loveyi_ivy

男爵府

唔該晒!!

d相都ok,又唔太貴,
就算豬囡唔合作,都無o甘肉痛
起碼好過我用傻瓜機影吖!

因為bb真係大得好快,
一miss o左就追唔番,
所以一定要幫豬囡留倩影:D

原文章由 loveyi_ivy2008 於 08-1-23 15:40 發表
問到啦...

$799/40張, 包8個造型
http://www.mybb.hk/

你可以上網睇下

民房

原文章由 sumsuma 於 08-1-23 15:58 發表
唔該晒!!

d相都ok,又唔太貴,
就算豬囡唔合作,都無o甘肉痛
起碼好過我用傻瓜機影吖!

因為bb真係大得好快,
一miss o左就追唔番,
所以一定要幫豬囡留倩影:D

...

我都會呀~~不過等佢大一點先...起碼9個月~1歲....

別墅

一定會影, price 都 ok 呀~ 我會等bb 識坐先去影.

男爵府

我初初都諗住等bb識坐先去影o架,
但我發覺bb由1mths --> 3mths已經有好大變化喇,
所以好想同佢每個階段都影,
我已經比我hus話我癲癲地,
成拿'住部傻瓜機係o甘影,影,影...:tongue:

原文章由 ippopo 於 08-1-23 16:58 發表

我都會呀~~不過等佢大一點先...起碼9個月~1歲....

民房

我都係影影影架...不過好少機會影全家幅:;pppp: ....所以影b女多...

原文章由 sumsuma 於 08-1-23 17:31 發表
我初初都諗住等bb識坐先去影o架,
但我發覺bb由1mths --> 3mths已經有好大變化喇,
所以好想同佢每個階段都影,
我已經比我hus話我癲癲地,
成拿'住部傻瓜機係o甘影,影,影...:tongue:

...

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

等bb識坐先影好好多....我有個FD都係去123 studio
都好OK 我之前都有同佢一齊去過元朗果間....都OK呀...

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

我都係諗住囡囡識坐同識爬先同囡囡去studio影..
唔知識坐要幾多個月? 識爬又要幾多個月呢?

[ 本文章最後由 yywong1111 於 08-1-23 20:09 編輯 ]

男爵府

我都係無乜全家幅,最齊整o個幅都係o係X'mas時影o架,
+上自己仍然肥 + 殘,費事眼yuen'

p.s. e ~ 多o左o甘多得意公仔o既,
好似大家o既bb o甘cutie呀!等我都整番個先

原文章由 ippopo 於 08-1-23 17:34 發表
我都係影影影架...不過好少機會影全家幅:;pppp: ....所以影b女多...

男爵府

e ~ o甘多mama推介123studio,
等我都搵多d資料先,thx
不過元朗......實在太遠喇,
睇下有無其他地點都有先

原文章由 cherry_hang 於 08-1-23 19:10 發表
等bb識坐先影好好多....我有個FD都係去123 studio
都好OK 我之前都有同佢一齊去過元朗果間....都OK呀...

大宅

我都係諗住等bb識坐同識爬先同佢去studio影.

welcome to audreyMAmi BLOG

男爵府

原來o甘多mama都會帶bb去studio影相
聽講話6mths識得坐,8-9mths識爬,
我諗到時bb會更可愛,識做更多表情,
好期待ah

多口問句,唔知大家有無留意呢排成日賣ad. o個間studio呢?
呢 ~ 個background白晒,勁close up d bb樣,又有好多名星幫襯o個間呢,唔知係o米真係好貴呢?有無人幫襯過ah?
但真係影得好有格調 不過我無$

原文章由 yywong1111 於 08-1-23 19:58 發表
我都係諗住囡囡識坐同識爬先同囡囡去studio影..
唔知識坐要幾多個月? 識爬又要幾多個月呢?

大宅

好媽媽勳章

我BB囡兩個月大, 我同老公帶佢去Venture影相, 因為有promotion package, $500包一個鐘影相 and 一張5x7相連架 . 我地再要多一張8x10一家三口, 要$3xxx....真係好貴..

大宅

Ventrue真係影得好靚, 但係就真係好貴好貴law...

原文章由 raid0101hk 於 08-1-23 22:39 發表
我BB囡兩個月大, 我同老公帶佢去Venture影相, 因為有promotion package, $500包一個鐘影相 and 一張5x7相連架 . 我地再要多一張8x10一家三口, 要$3xxx....真係好貴.. ...

welcome to audreyMAmi BLOG

別墅

sumsuma, 你個女咁靚, 眼又大 ,影多d相啦~

原文章由 sumsuma 於 08-1-23 22:03 發表
原來o甘多mama都會帶bb去studio影相
聽講話6mths識得坐,8-9mths識爬,
我諗到時bb會更可愛,識做更多表情,
好期待ah

多口問句,唔知大家有無留意呢排成日賣ad. o個間studio呢?
呢 ~ 個background白晒, ...

別墅

嘩~ 要多一張$3xxx , 勁貴.

原文章由 raid0101hk 於 08-1-23 22:39 發表
我BB囡兩個月大, 我同老公帶佢去Venture影相, 因為有promotion package, $500包一個鐘影相 and 一張5x7相連架 . 我地再要多一張8x10一家三口, 要$3xxx....真係好貴.. ...

複式洋房

如果bb唔合作, 訓著左, 又或者扭計, 咁咪浪費哂d $$$!!!:;pppp:

大宅

好媽媽勳章

係呀.......不過我個b囡都好合作, 影得好開心.
<--------呢張就係我地晒5x7果張....影得都好ok...

原文章由 momoyoyobb 於 08-1-24 09:25 發表
如果bb唔合作, 訓著左, 又或者扭計, 咁咪浪費哂d $$$!!!:;pppp:

首頁
12345...7

尾頁

跳至