跳至

首頁
23456...7

尾頁

別墅

贊成~ 大家 share 下

原文章由 sumsuma 於 08-1-27 01:34 發表

你囡囡好kawaii ah ~
幻想下變成青豆bb或者小兔兔都好可愛

不如o甘o羅.....如果各位mama5 mind,
第2時影完後post the best photo比大家欣賞,
2 o黎又可以比其他mama作參考.... ...

大宅

好媽媽勳章

呢幅係翻版 Venture ............ 因為係我老公影o既

男爵府

原文章由 raid0101hk 於 08-1-27 23:38 發表
呢幅係翻版 Venture ............ 因為係我老公影o既
http://i107.photobucket.com/albums/m284/raid0101hk/Sabrina/DSC_0018small.jpg

咦 ~ 都幾pro o下wor
...:lol 自己都影得o甘有水準....唔使side'$比人影la ~

大宅

好媽媽勳章

回覆 #1 sumsuma 的文章

不過自己影唔到pro嘅全家福bor

男爵府

原文章由 raid0101hk 於 08-1-28 13:43 發表
不過自己影唔到pro嘅全家福bor

又係播.....
...o甘bb o既個人寫真就可以全權交比你hus喇 ~ yeah

[ 本文章最後由 sumsuma 於 08-1-30 22:26 編輯 ]

男爵府

真係好靚呀!!

原文章由 sumsuma 於 08-1-28 09:01 發表

咦 ~ 都幾pro o下wor
...:lol 自己都影得o甘有水準....唔使side'$比人影la ~

男爵府

原文章由 MoJoJoJo 於 08-1-29 09:58 發表
真係好靚呀!!

....raid0101hk bb 仲有好長o既眼睫毛...羡慕...
唔得....先天不足,後天多餘....要幫bb剪下眼睫毛先....

男爵府

wow 唔好啦, 好得人驚架!

原文章由 sumsuma 於 08-1-29 10:53 發表

....raid0101hk bb 仲有好長o既眼睫毛...羡慕...
唔得....先天不足,後天多餘....要幫bb剪下眼睫毛先....

子爵府

原文章由 sumsuma 於 08-1-29 10:53 發表

sumsuma :我都聽過人地講幫bb剪眼睫毛會生得長d, 唔知係咪真呢???
我就唔敢動手啦...怕整親佢呀...

http://hk.myblog.yahoo.com/loveyi_ivy

男爵府

原文章由 MoJoJoJo 於 08-1-29 10:56 發表
wow 唔好啦, 好得人驚架!

..... just joking....
....不過剃頭就真o既,
過年後亞b變光頭妹

男爵府

原文章由 loveyi_ivy2008 於 08-1-29 10:57 發表

sumsuma :我都聽過人地講幫bb剪眼睫毛會生得長d, 唔知係咪真呢???
我就唔敢動手啦...怕整親佢呀...

我身邊無人試過呀,可能個個mama都落唔到手,
...算把啦....為有認命....

大宅

好媽媽勳章

原文章由 sumsuma 於 08-1-29 11:06 發表

..... just joking....
....不過剃頭就真o既,
過年後亞b變光頭妹

sumsuma媽媽, 點解要幫bb剃頭呀???:idea:
係咪剃咗d頭髮會生得靚d呀?? 我b囡唔係好多頭髮, 後尾枕仲俾佢自己玩"擰頭""fing頭"攪到無咗一忽頭髮 , 剃頭之後會唔會生多d頭髮呢

男爵府

原文章由 raid0101hk 於 08-1-30 08:27 發表

sumsuma媽媽, 點解要幫bb剃頭呀???:idea:
係咪剃咗d頭髮會生得靚d呀?? 我b囡唔係好多頭髮, 後尾枕仲俾佢自己玩"擰頭""fing頭"攪到無咗一忽頭髮 , 剃頭之後會唔會生多d頭髮呢 ...

你睇下亞b無帶帽個樣先.....
[img][/img]
係咪好有需要剃剃去呢?

乜你bb都好鍾意fing頭o架,
我亞b都係呀,成日甩毛o架 ~

我d朋友剃完個個都話頭髮真係靚d同壯d,
有d仲癲到剃2次tim
尤其係我姑奶,極力贊成
因為佢個女bb時都剃過頭,
e+ 10幾歲,唔係講笑,d頭髮真係好似瀑布o甘,好黑好靚
而且剃頭危險指數好低,無相干
所以我寧願亞b e+醜d,將來大個o左佢會多謝我的

[ 本文章最後由 sumsuma 於 08-1-30 15:22 編輯 ]

男爵府

請問有無人識點樣post photo o係文章呀?
我編輯文章時show到幅相,
但發表文章後又睇5到,點算?! help!!

大宅

好媽媽勳章

原文章由 sumsuma 於 08-1-30 10:23 發表
請問有無人識點樣post photo o係文章呀?
我編輯文章時show到幅相,
但發表文章後又睇5到,點算?! help!!

sumsuma 媽媽
你insert jpg format嘅相係唔係擺係online嘅photo album...e.g. Photobucket 呀??

大宅

好媽媽勳章

原文章由 sumsuma 於 08-1-30 10:11 發表

你睇下亞b無帶帽個樣先.....
係咪好有需要剃剃去呢?

乜你bb都好鍾意fing頭o架,
我亞b都係呀,成日甩毛o架 ~

我d朋友剃完個個都話頭髮真係靚d同壯d,
有d仲癲到剃2次tim
尤其係我 ...

每晚同佢換墊頭條紗巾都有好多毛o架
請問係邊度剃頭呀???我毫無idea .......

男爵府

原文章由 raid0101hk 於 08-1-30 13:39 發表

sumsuma 媽媽
你insert jpg format嘅相係唔係擺係online嘅photo album...e.g. Photobucket 呀??

?-( ?-( c 喇......我係電腦白痴.....
.....請....問......乜o野叫 photobucket...

我淨係張幅photo save o係hard disc o乍....
....o甘我應該點做呀?

唔該晒raid0101hk

男爵府

原文章由 raid0101hk 於 08-1-30 13:47 發表

每晚同佢換墊頭條紗巾都有好多毛o架
請問係邊度剃頭呀???我毫無idea .......

無呀.....我會o係剪開頭髮o個間salon剃o乍...
個髮型師話會用d 5知乜o野刨剃wor,
話傷5到bb個頭仔....當然,我會帶定消毒架餐'去...

不過有d人會順便做埋胎毛筆,
所以會去做胎毛筆o既地方剃

男爵府

原文章由 sumsuma 於 08-1-30 14:36 發表

?-( ?-( c 喇......我係電腦白痴.....
.....請....問......乜o野叫 photobucket...

我淨係張幅photo save o係hard disc o乍....
....o甘我應該點做呀?

唔該晒raid0101hk : ...

raid0101hk,

攪掂o左幅相喇 ~
多謝你教路.....
....我o係yahoo search到photobucket,
then upload o左幅相.....
些些!!!!:lol

睇下亞b d頭髮真係小得可憐:-(

[ 本文章最後由 sumsuma 於 08-1-30 16:19 編輯 ]

大宅

好媽媽勳章

原文章由 sumsuma 於 08-1-30 15:26 發表

raid0101hk,

攪掂o左幅相喇 ~
多謝你教路.....
....我o係yahoo search到photobuck,
then upload o左幅相.....
些些!!!!:lol

睇下亞b d頭髮真係小得可憐:-(

我仲未睇到你bb張相, 你會唔會再post多次呀

首頁
23456...7

尾頁

跳至