論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

子爵府

原文章由 PINKAVA 於 08-1-31 17:24 發表
我等亞仔返左學先黎炒工人, 佢好顎然問我咩原因, 我費是遂點數佢, 佢唔開心更加唔同我簽野, 我就求期講我因亞仔成績唔好, 我取了一年長假自己教仔。

死老賓望住我準備晒既文件唔肯簽, 我話你快d啦, 我趕住去產檢, 1 ...

好攪鬼喎, 我等你返來再講
親子王國以外之相冊連結已被刪除

子爵府

原文章由 PINKAVA 於 08-2-1 00:46 發表
5:00, 死老賓sms我: pls can u change my termination letter, pls write that u dont need my help already and u do it by yourself. or u may put it financial problem so that i can process my papers here... ...

我覺得你唔應該出多一封信俾佢, 你個日抄佢係簽咁多信, 就咁多信, 唔好幫佢, 佢咁識玩野, 幫佢你可能一身蟻

子爵府

請問你工人叫咩名, 有無相 post 出黎睇下呀

子爵府

原文章由 fion2504 於 08-2-1 13:39 發表
唔怪佢死都唔肯走啦. 47yrs old, 仲有邊個肯請佢啊. 唔通請佢番來做奶奶呀:tongue: :tongue:

通請佢番來做奶奶呀 ---> 係想笑 c 我咩

子爵府

原文章由 fion2504 於 08-2-3 00:31 發表
係啊. 我個新工人來時都有問我, 我個ex工人係咪已經找到新僱主同佢係咪做到12月尾啊(我請新工人時已經同新工人講因為個衰bun做o野ok(當然唔算係啦), 不過駁咀,黑face,態度差, 我唔鍾意, 所以請你之後炒佢)我話唔係, ...

我之前隻衰賓咪又係以為我無左佢唔得, 夠擔 c 開到口話.....我揍得你2個細佬掂就得啦, 你理我有無借 $$

都痴線.....

首頁

尾頁

跳至