自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請各位媽咪們 停止罵戰啦 一個網路世界的人 都會持自己的見解 你們愛看的便看 不愛看的便不要入去囉 不要再這樣罵來罵去啦 整版都係說淫照 好煩呀

珍珠宮

原文章由 mander888 於 08-2-6 09:53 發表
請各位媽咪們 停止罵戰啦 一個網路世界的人 都會持自己的見解 你們愛看的便看 不愛看的便不要入去囉 不要再這樣罵來罵去啦 整版都係說淫照 好煩呀 ...

琴日睇到新聞話再有相被上載, d人又繼續發放...我覺得好可悲...因為人質素真係低....d人繼續發放只係令到上載既人得逞同幫佢challenge警方...

大家唔應該focus係影呢d 相對或錯而係(1)佢地係唔係自願, 唔係就要拉埋陳先生 (2)就算係自願, 被人盜用咗再upload就係犯法...點解仲要傳開去呢?

好似隨街掉垃圾既罰款...早排新聞d人話貴....大佬掉垃圾呢d行為跟本就係錯, 唔應該做...唔通幾多罰款同你掉幾大舊垃圾有關咩...

[ 本文章最後由 jojoplanet 於 08-2-6 10:14 編輯 ]

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

大人都唔自律,而家d細路點教得聽?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

[ 本文章最後由 esmehouse 於 08-2-6 10:27 編輯 ]

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

開始有d覺得煩, 一係一次過放晒出黎, 一次過討論晒佢, 日日頭條都係呢d, 好"劑"

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

睇來真係必要開個區來

叫做 閃卡區 來討論名星相事件了
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

廿多歲算唔算大人?? ?-(

純粹個人意見:
本人認為 卅五歲或以上的人都可以..
卅歲以下的就......
可能與社會風氣有關

原文章由 麟媽媽 於 08-2-6 10:13 發表
大人都唔自律,而家d細路點教得聽?

大宅

我都以為年事過架啦..
點知又再出多幾張..
沒完沒了咁:tongue:
不過...開始覺得放個條友唔係貪玩放出黎..
佢完全好似有計劃咁...
唉..
我反而想聽故仔多...

首頁

尾頁

跳至