自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

falalala  咁似樣  發表於 14-9-25 16:45
natjosejim  想開埋呢個,比你開左  發表於 14-9-25 15:24
yusostupid  仲尼?  發表於 14-9-25 14:51
SiuBBee  身高申報 : 165cm  發表於 14-9-25 14:35

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁真係答你唔到喎自問可以就算(162)

水晶宮

畀面勳章

回覆:見到有人生得高,自己生得矮,有嘜感受

公爵府

人生沒有劇本,沒有固定的線路,但我相信每一條路上都能看到雲起雲落,只要我們耐心而堅持!------鳳凰衛視著名主持人-陳魯豫

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

要去問下小儀,祖藍先得.

sixfourtoo    發表於 14-9-25 16:28
1928mickey  哈哈  發表於 14-9-25 16:04
Stone2007    發表於 14-9-25 14:51
qyeternity    發表於 14-9-25 14:38

珍珠宮

畀面勳章

抽水先

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

回覆:見到有人生得高,自己生得矮,有嘜感受?

分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

公爵府

呢次真係問吓身邊啲人先知喎

funnyukyuk    發表於 14-9-25 14:57
未曾生我誰是我,生我之時我是誰,
長大成人方知我,合眼朦朧又是誰,
來時糊塗去時迷,空在人間走一回,
不如不來亦不去,亦無煩惱亦無悲。

禁止訪問

夏天玩到顛

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

呢啲事唔會發生喺我身上

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

呢個我有一向既答案

我呢D係亞洲女姓黎講好標準

funnyukyuk    發表於 14-9-25 14:57

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章

甘都冇計架

珍珠宮

引用:

原帖由 ckat 於 14-09-25 發表
可能我自信心爆棚。。。我從不因為人別人高過自己or 自己矮而唔開心, 我中學個老死仲高我差不多成個頭tim

反而係自己買衫時會怨,典解我唔係好似d model 咁又高又瘦

子爵府

男爵府

熱血勳章 王國教室勳章 最關心BB問題熱投勳章

我好高....見人生得矮....會覺得佢搵男友易我好多.....

珍珠宮

抽水

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

同企講野辛苦囉

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

高攀唔起對方!!!

公爵府

好多e類po
btw, 我鍾意自己高度,話曬家下d男仕咁“高”,可以多d choice(我頂唔順矮過我ge男仕做bf lo)

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

到你生得高 (我有 169cm), 你就會想矮d,
高有高煩, 矮有矮煩,
都系中間好 (163-165cm)

首頁

尾頁

跳至