自由講場

跳至

首頁
23456...9

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

加油
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

carolgary 發表於 14-9-25 20:10
好想再有,但又驚下次失敗
唔好急住有下胎,睇中醫調理好身體先. 太密小產會更難有.加油

大宅

引用:Quote:原帖由+Rannie.april+於+14-09-25+發

原帖由 munich 於 14-09-25 發表
「比對方日大夜打」?! 家暴
日打夜打先啱

公爵府

加油!

公爵府

回覆:原來生BB係禁難,3次小產,真是心淡了

我都係3 次小產。記得第三次小產時,屋企人同老公都話算啦,但我真係好想好想好想有小朋友,所以堅持繼續,老公都話由得我。我從來唔心淡,小產過即係有得生,起碼有希望。最緊要自己點睇,如果真係因為甘又擔心又緊張,甘就真係要考慮放棄,如果自問做到屢敗屢戰,甘就繼續啦。

男爵府

見到個D同事排住隊甘生,自己又無份,身边個朋友仲生第四個...好似氣球甘易!!!真係唔明!!!但有時會唱“命裡無事莫強求“!未必係壞事!

大宅

加油啊!

大宅

回覆:carolgary 的帖子

same here 我两次

翡翠宮

減齡達人勳章

我都聽過有朋友嘅同事小產過幾次,醫生話係慣性流產喎

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

唔好俾咁大壓力自己

子爵府

好好調理身子,加油

大宅

睇中醫調理下身體!加油!

大宅

謝謝大家

男爵府

樓主加油!!!我都試過,明白,的確係很傷心的!第幾wk走的?知道原因嗎?聽婦產科醫生講,通常8wk前走都係個胎本身有問題架,寧願咁好過陀到後期才發現啦。。。而我,估唔到我而家有兩個小朋友呢!
我一共懷孕了五次,第一,二次小產都係自己流出,第三次生了大仔,第四次沒有心跳,第五次生了細仔。。。人生總有希望,我也沒特別補身,只係一有左即bedrest,加油呀!!!!

大宅

好好加油,下次再努力

男爵府

加油,但首要條件先調理好身子再想,身體吾好,比較難拕穩架

禁止訪問

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

加油呀!

男爵府

加油,調理好身體先!

珍珠宮

開心吸收勳章

引用:樓主加油!!!我都試過,明白,的確係很傷

原帖由 hazelnutcake 於 14-09-25 發表
樓主加油!!!我都試過,明白,的確係很傷心的!第幾wk走的?知道原因嗎?聽婦產科醫生講,通常8wk前走都 ...
好多謝你的留言,係一個好好的鼓勵

首頁
23456...9

尾頁

跳至