嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我之前去CITY BABY睇BB野,佢地單對單陪住你選貨,仲好落力咁介紹,又問我是不是第一胎? 許多細節可以解釋比我知...好似好好咁,所以就訂左D貨,仲比左訂金...但是售後服務就差啦!!!我要求新年之後才收貨...佢當時都話OK的,仲可以2月尾送,總之"就"我方便...但是上星期就問我幾時可以收貨(佢想19日送來)...我說26日啦...佢就催我話D貨整晒啦喎...我唔想收貨住....今日佢又打來說我訂個BB沖澡盆當時寫錯左$$$,不是$99是..是$130...要收番$$$....我覺得太好笑囉!!!:;pppp:

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁都得, 即係坐地起價, 不如你同佢講, $130 就唔要啦! 叫佢退返 $ 比你好過

原文章由 bbcharlesbb 於 08-2-18 19:27 發表
我之前去CITY BABY睇BB野,佢地單對單陪住你選貨,仲好落力咁介紹,又問我是不是第一胎? 許多細節可以解釋比我知...好似好好咁,所以就訂左D貨,仲比左訂金...但是售後服務就差啦!!!我要求新年之後才收貨...佢當時都話OK的,仲可 ...

複式洋房

唏....當時反應遲鈍左....E+想起都覺得自己做乜會答應佢.....咁傻...

別墅

吓!! 咁都得... 我仲諗住去果到買bb野tim... 依家聽你咁講真係要諗諗先啦:;pppp: :;pppp:

複式洋房

佢話3月送貨要加$$$$,如果想買野又送貨,一係自己睇實D個價錢,一係早D買.....唏....小心D囉....唔好似我咁....我想我都唔會再去.....

禁止訪問

複式洋房

嘩。。。。真是衰呀。。。。咁都得呀。。。我小b下次換奶樽或是買其他日用品都不會再去佢度買。。。。我以為只是我咁唔好彩。。。咁講的話即是佢成日都送貨前要個客加$$$啦。。。

複式洋房

re :city baby 計錯$$$$...

好彩啫,我今日仲寫低咗個address,準備星期六去睇吓,依家唔好喇

首頁

尾頁

跳至