論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無好的agent 介紹, 想請個工人, 而agent 有交帶, 會
follow up!

thanks!

[ 本文章最後由 honeybbb 於 08-3-4 15:48 編輯 ]

別墅

我之前找的一間個agent幾好, 我本來想簽一個在港完約的印尼工人, 但最後agent幫我打比前僱主問, agent話前僱主feedback麻麻, 叫我考慮下, 結果我冇請個工人, 個agent好好, 我覺得佢好有操守.

她在香港東區, 如有興趣, 可以pm我!

原文章由 honeybbb 於 08-3-4 10:34 發表
請問有無好的agent 介紹, 想請個工人, 而agent 有交帶, 會
follow up!

thanks!

伯爵府

原文章由 bb1023 於 08-3-5 10:18 發表
我之前找的一間個agent幾好, 我本來想簽一個在港完約的印尼工人, 但最後agent幫我打比前僱主問, agent話前僱主feedback麻麻, 叫我考慮下, 結果我冇請個工人, 個agent好好, 我覺得佢好有操守.

她在香港東區, 如有興 ...

可以俾個agent資料我嗎?謝謝

大宅

我剛剛經同事介紹lee 間, 我覺得都幾好, E+ 工人都到左la. 都keep 住有跟進
如你想要多D資料就話我知.
個agent 係荃灣的, 收我$2,500.-(包來hk 機票, 驗身 2次, 同2年勞保)!

大宅

原文章由 Karson91 於 08-3-6 12:11 發表
我剛剛經同事介紹lee 間, 我覺得都幾好, E+ 工人都到左la. 都keep 住有跟進
個agent 係荃灣的, 收我$2,500.-(包來hk 機票, 驗身 2次, 同2年勞保)! ...

karson91,

可唔可以PM資料給我, 謝謝你 ~

民房

原文章由 Karson91 於 08-3-6 12:11 發表
個agent 係荃灣的, 收我$2,500.-(包來hk 機票, 驗身 2次, 同2年勞保)! ...

please check pm

thanks

yykennes

大宅

Could you send the agent's info to me? thanks

my email:[email protected]

大宅

karson91:
please pm to me!! many thanks!!

複式洋房

可唔可以pm 資料比我. thanks

別墅

可唔可以PM資料給我, 謝謝你

別墅

回覆 #4 Karson91 的文章

別墅

My agent is from MongKok, she is very responsible and friendly. If you are intersted, please PM me.

複式洋房

大宅

bb1023:

可否pm有關agent資料比我?
thank you~~~

[img align=left]http://i30.photobucket.com/albums/c347/yokochiang/DSC00397r.jpg[/img]

大宅

Karson91:

你可否pm有關資料比我??

thank you~~~~~~

[img align=left]http://i30.photobucket.com/albums/c347/yokochiang/DSC00397r.jpg[/img]

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Hi, karson91:

please pm to me with thanks!

大宅

我個agent 在將軍澳區,服務好好,有責任感, $2500,包簽証費用,來港機票,本港驗身,有興趣可p.m我

大宅

原文章由 pauleung 於 08-3-8 18:45 發表
我個agent 在將軍澳區,服務好好,有責任感, $2500,包簽証費用,來港機票,本港驗身,有興趣可p.m我

Could you give me your agent's phone number to me ?

Million of Thanks

洋房

karson91,

可唔可以PM資料給我, 謝謝你 ~

男爵府

請問有無好(負責任) 的agent 介紹?

Wellcome agency, 責任ok, 啲妹妹真係更Ok,真係選擇過才比佢哋申請來港,全部未做過香港.來香港前已剪短好頭髮.有家教,在本港營業超過十年時間.我最近有個朋友的新印妹來咗幾日暫時都可以.我自己的賓由十月中到現在.都ok. 聽話.

林太28511644中環自置物業.
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

首頁

尾頁

跳至