自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章

有冇人都試過?我尋日有个十年唔見既朋友 line 我,有埋佢既近照。
問我得闲嗎?有冇便利店系附近,我答冇之后就冇理。。。。。
跟手系 fb 又有朋友話佢个 account 被盜用,叫佢朋友入錢去淘宝,大家小心呢!

怒傷肝,喜傷心,思傷脾,憂傷肺,恐傷腎........

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 爸B勳章

回覆:Line 被盗用

我哥被盗用過,我玩完佢跟手delete左個a/c,再晌fb講俾所有朋友知

請不要點評我,謝謝!

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章

我都 delete左個a/c 啦

水晶宮

LINE成日都聽到人講比人盗用!!!

好彩我冇用 !!

男爵府

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我朋友試過

禁止訪問

回覆:motherlau 的帖子

公爵府

hashtag影視迷勳章 趣教勳章 畀面勳章

motherlau 發表於 14-10-27 09:21
有冇人都試過?我尋日有个十年唔見既朋友 line 我,有埋佢既近照。
問我得闲嗎?有冇便利店系附近 ...
我朋友早前先收到,而被HACK果個佢地有一班共同朋友,結果佢地成班朋友一齊玩返果個騙徒,玩到人地走左搵第二個,第二個又繼續玩佢~我睇佢地D記錄係咁笑~~

首頁

尾頁

跳至