爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章

點解討論親嘅大部份都係同車有關嘅呢?
Best wish,
(\~~/)           天下間沒有不受教的孩子,
(='.'=)           只有不懂教的父母。
(") (")~~O Derdad

大宅

揍仔,正常係老婆叻 d ,所以揍仔野多數會問媽媽。

渣車,正常係男人好 d ,所以呢度咪講多d 車既野囉。

複式洋房

我個B未出世0者,不過就快啦,哈!

超級版主

超級版主

點解呢度o的爸爸好似唔駛揍仔咁嘅?

>>以這樣的邏輯推論,媽媽會既媽媽,是否又好似唔駛湊仔女呢?

>>因為講車係大部分男性既興趣之一,所以係會有比較多既討論,正如時尚潮流,都成日講手袋

複式洋房

原文章由 bktcc 於 08-3-10 16:11 發表
點解呢度o的爸爸好似唔駛揍仔咁嘅?

>>以這樣的邏輯推論,媽媽會既媽媽,是否又好似唔駛湊仔女呢?

>>因為講車係大部分男性既興趣之一,所以係會有比較多既討論,正如時尚潮流,都 ...

All You Need is Love!!

大宅

原文章由 LazyPapa 於 08-3-10 17:11 發表

上得bk d 男人, 真係好少唔"揍仔", 不過到底如果定義"揍仔", 是餵食? 換片? 陪做功課? 講故事? 講真, 今時今日好多工人都已經做了上面的事...

如果家中有架車, 要保養, 要查下洗車邊度平, 行車路線等, 我想大部份都是由父親/丈夫負責.

唔打啦, 要去講 bed time story..

大宅

因為傾湊仔去番有關版面傾,我以前成日都過去同d媽咪吹水~ 

其實我覺得上得黎既爸爸,都有份湊仔,又或者想知道點湊仔,如果咩都唔理就唔會入到黎BB Kingdom,仲有唔少過去偷睇唔留言既爸爸,其實已經學左唔少野......
我個仔好得意架

洋房

過多兩個禮拜有排揍喇....唔洗急!
有好多兄弟覺得車係二奶黎加嘛....唔講大婆就係講二奶架喇....天性黎加嘛!
粗茶淡飯....來我家食餐便飯喇!!

別墅

我都想我老婆正常D

原文章由 tommythumb 於 08-3-10 14:31 發表
揍仔,正常係老婆叻 d ,所以揍仔野多數會問媽媽。

渣車,正常係男人好 d ,所以呢度咪講多d 車既野囉。
知足知不足, 有為有不為

首頁

尾頁

跳至