跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

畀面勳章

我亞仔4.5個月/17磅幾, 都未識呀, 只可以打側身, 不過佢好努力..有時見到佢番得1半, 唔上唔落, 佢"孟"咁, 好鬼攪笑

複式洋房

我個BB都係未識返身呀,唔知點算好呢??

子爵府

唔緊要...
肥有肥福...
原文章由 yanyanma2007 於 08-3-10 14:35 發表
我個系蠢豬,ivy o既系肥豬,yywong系o既傻豬,kaite o既系懶豬 仲有無其他豬豬呀

http://hk.myblog.yahoo.com/loveyi_ivy

大宅

環保接龍勳章

d老人家成日講三仆六坐, 我阿b 依家4個半月都係未識反身呀, 咁先排返健康院咪問下d 姑娘lor, d姑娘話7個月都未識先係有問題, 所以依家大家都唔駛咁擔心住......
另外, 唔知大家有無試過將bb仆轉呢, 我就幫我阿b試過, 佢好鬼鐘意呀, 之後佢就係咁自己試, 可惜都係唔得:;pppp: , 可能真係好似其他媽咪講, 因為身型肥掛.....佢4個月時都已經有18磅幾啦....呵呵

民房

我囡囡17磅幾4個半月,到現在完全唔見佢有意識去反轉??平時沖完涼都有同佢練習轉身&抬頭啦!! 點先可以令佢自己反呢

男爵府

我今朝本來都諗住話我亞 b 仲係要借力反身, 但係今晚放工番屋企同亞b玩, 佢終於自己反到身啦. 之後佢不停係咁反, 好攰呀!! 好開心呀

佢今日 4個半月, 17.5 lbs :)

大宅

原文章由 mokstick 於 08-3-10 13:30 發表
我b5個月7日大,已經反到patpat向天,但個頭仔就凌空少少,仲爭個頭未能完全反起呀!

我bb5個月4日大...同你bb一樣反到patpat向天...仲成日玩到patpat向天咁...但頭係就可以台到好高了...見佢成日都好似想爬咁young young下咁...不過我諗冇咁快掛..

大宅

原文章由 yanyanma2007 於 08-3-10 14:35 發表
我個系蠢豬,ivy o既系肥豬,yywong系o既傻豬,kaite o既系懶豬 仲有無其他豬豬呀

我阿B5個月零幾日,到現在完全唔見佢有意識去反轉...

佢....正一臭豬呀

複式洋房

我仔仔今朝第一次自己成功反身~ yeah!!!
好開心呀! 平時得閒我都會教佢反身,同佢練習下~ 好好玩~

複式洋房

我個豬囡都未識得反身喎...佢名符其實係懶豬...趴係度個時, 佢真係成個趴係度, 條頸郁都唔郁下...

子爵府

kimmy b 好勁呀,
我都要同mani b多d玩轉身先...
mani b 4.5個月, 19 lbs...
原文章由 MoJoJoJo 於 08-3-10 20:47 發表
我今朝本來都諗住話我亞 b 仲係要借力反身, 但係今晚放工番屋企同亞b玩, 佢終於自己反到身啦. 之後佢不停係咁反, 好攰呀!! 好開心呀

佢今日 4個半月, 17.5 lbs :) ...

http://hk.myblog.yahoo.com/loveyi_ivy

男爵府

wowow mani 好強勁呀! 幾時比 auntie jo jo 抱抱呀?

原文章由 loveyi_ivy2008 於 08-3-11 09:25 發表
kimmy b 好勁呀,
我都要同mani b多d玩轉身先...
mani b 4.5個月, 19 lbs...

大宅

my bb also now 5 mth and 1 day, 到現在完全唔見佢有意識去反轉...

複式洋房

我囡囡都係剛星期日足左5個月才開始識反轉再反轉, 天氣剛剛才回暖著得少左容易左...

別墅

我bb5個月大都反唔到身,
見佢下身反得一半, 上半身完全反唔到, 真係傻豬豬

子爵府

原來好多10bb都未識反身ge..
係咪豬bb比較懶....

別墅

katie 琴日差一日至5個月大, 終於第一次自己反到身喇!!

大宅

我個bb四個月大時有7kg多d
10月2日出世
而家未識轉身

大宅

我囡囡都未呀! 而家4.5個月大, 16磅6, 點解已經係90%線呢?? 咁18磅個d咪97%線???

大宅

小B昨日剛滿5個月,昨晚識反身了!我非常感動呢!
其實我見佢呢幾日都好想反,昨晚佢自己又在試,但佢瞓在床仔中間,一想反就頂住床邊, 咁我咪將佢移到床邊,當佢再試時PATPAT一郁就頂住床邊,跟住自己郁得兩郁就反在身喇,開人死我呢!

首頁
12345...6

尾頁

跳至