嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

我在反斗城見過thomas 吹氣波波池, 請問邊到仲有類似的吹氣波波池? 最好又平又靚 thanks!!

別墅

原文章由 honeybbb 於 08-3-22 21:47 發表
我在反斗城見過thomas 吹氣波波池, 請問邊到仲有類似的吹氣波波池? 最好又平又靚 thanks!!

早兩日,在大埔JUSCO見到,好似$349

大宅

我幾個禮拜前在銅鑼灣邊寧頓街一間玩具店'環球'買了thomas那款吹氣波波池, 同款在反斗城並沒有減價. 未知現時是否仍有減價, 環球網址: www.universal-models.com

別墅

你要咩size?? 有無話要咩公仔?? 我可以help你找找!(我成日都行行)email我 [email protected]

複式洋房

西田都有好多款,有屋仔有圓型都幾抵

大宅

我想要類似反斗城thomas, 可以高身小小, 可for 而家 剛1yr old 的囝囝在裡面玩! 如果平的話, 公仔方面無咩所謂 如果唔太貴, 最好揾到面包超人之類, 因為bb 好like 的!

真係唔該晒各位, 替供咁多料

男爵府

點樣吹氣波波池法? 我以前有個真係吹氣波波池, 底部四邊都要吹氣, 但因為阿囡成日走出走入, 好快已經穿o左無得玩, 反而依家用波波屋仲噤玩好多. 如果係 thomas, 唔知下面果款係咪妳想要

[email=http://auction1.taobao.com/aucti ... f795cb3d95017.jhtml]http://auction1.taobao.com/auction/item_detail-0db1-62e62aa5df92f3c4ca6f795cb3d95017.jhtml[/email]

原文章由 honeybbb 於 08-3-22 21:47 發表

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

深水步玩具街有呀~
前日行過見到~

別墅

我有一個只用過一time, 可平讓(bought from 玩具反城)
如有興趣可pm相.

子爵府

原文章由 titankaine 於 08-3-24 17:56 發表
深水步玩具街有呀~
前日行過見到~

係呀果到平好多
http://hk.myblog.yahoo.com/chansukwai/

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!gQBYC8iRGBa3394TZMu8zBqW

大宅

我都想搵呢隻波波池, 但唔知邊度有..??

男爵府

我有呢個, 亞囡同d朋友仔玩得好開心~~
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

男爵府

原文章由 shirleychi 於 08-4-8 09:36 發表
我都想搵呢隻波波池, 但唔知邊度有..??

呢隻係小泳池, 再放d波波落去~~
而家就快夏天, 花園街有好多~~
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

大宅

原文章由 myfirstbaby 於 08-3-25 14:20 發表
我有一個只用過一time, 可平讓(bought from 玩具反城)
如有興趣可pm相.

我有興趣呀,email資料比我啦,please!
[email protected]

首頁

尾頁

跳至