跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

hi, Pinky00110,
我想吓你囝囝 在邊問九龍城 讀n1啊?我煩緊個囡囡同她找學校thanks!
http://albums.vitapixel.com.hk/200706/vangie/portrait.htm

別墅

hi, 我都係旺角區ga, BB仔14個月,有無mama個b差唔多ga

別墅

太子區

我住太子區近消防局, 囡囡14~15個月大, 有無D寶寶係附近上緊Playgroup課程? 有既又無好介紹?

別墅

原文章由 abbey1229 於 08-4-29 11:10 發表
我住太子區近消防局, 囡囡14~15個月大, 有無D寶寶係附近上緊Playgroup課程? 有既又無好介紹?

我都想join playgroup ar, 未玩過,你呢

複式洋房

原文章由 0226 於 08-4-28 12:29 發表
hi, 我都係旺角區ga, BB仔14個月,有無mama個b差唔多ga

hi, 我仔仔都係14months, 住太子區, 佢都好想同其他BB玩呀!

別墅

原文章由 tinaleeyc 於 08-4-30 15:02 發表

hi, 我仔仔都係14months, 住太子區, 佢都好想同其他BB玩呀!

我報左個泓景臺個playgroup,六月份四個星期日,不過未知收唔收

複式洋房

hi, 0226 我已經報左 playgroup係尖沙咀, 我week day 9-6要返工, weekend有時間可以約埋B仔出黍玩 ,

大宅

你呢個係咩 playgroup黎架?

原文章由 tinaleeyc 於 08-5-2 14:29 發表
hi, 0226 我已經報左 playgroup係尖沙咀, 我week day 9-6要返工, weekend有時間可以約埋B仔出黍玩 ,
我有二個小寶貝, 歡迎入黎探下我對豬仔豬女~~ : http://hk.myblog.yahoo.com/alicechan914/

複式洋房

Bravo Kidsland, 係百樂酒店隔離, 一般啦, 都係聽音樂玩遊戲,playground果D, 因我印尼姐姐識帶佢去, 所以咪玩住先, 知唔知太子旺角有無D好playgroup?

別墅

原文章由 tinaleeyc 於 08-5-3 10:45 發表
Bravo Kidsland, 係百樂酒店隔離, 一般啦, 都係聽音樂玩遊戲,playground果D, 因我印尼姐姐識帶佢去, 所以咪玩住先, 知唔知太子旺角有無D好playgroup?

bravo Kidsland,有無資料,同價錢,可以pm我,thanks,我都想搵mk playgroup,上web 見到一間叫藝窩,向太子,你聽過未

大宅

http://forum.baby-kingdom.com/vi ... &extra=page%3D1

大宅

我都想幫亞仔報,但好多都full晒 如果有位既話我地可以一齊報名

大宅

是啊, 當時我囡囡都未識行...
我記得你bb幾個月大... 同埋好多媽咪呢,
幾時約埋一齊玩吓
原文章由 小露比* 於 08-4-14 23:38 發表

HALO,美子媽,,
我地係咪見過1次呀係旺角CAFE,,!?
http://albums.vitapixel.com.hk/200706/vangie/portrait.htm

大宅

等我update list

姓名 bb 住
jane9898 4岁囝和8個月大的twins囡囡 奧海城
12312 8個月大 太子
小露比 海富苑
pinky00110 花園街
cat5280 西九龍
0226 14個月大囝囝 太子
abbey1229 14-15個月大囡囡 太子
tinaleeyc 14 個月大囝囝 太子
joanlung 旺角
simmy1409 2.7岁 花園街
美子媽 18個月大囡囡 太子
煩各位加上資料上去啦

大宅

各位住在太子的媽咪平時你會同小朋友去邊個公園仔玩啊, 有時我會同囡囡去大埔道的公園仔玩的多, 住在附近的媽咪可以約埋一齊去玩啊, 或者有冇好的提議呢?

大宅

回覆 #34 美子媽 的文章

姓名 bb 住
小露比 海富苑
pinky00110 花園街
cat5280 西九龍
joanlung 旺角
winglink 15個月大囡囡 大角咀港灣

大宅

姓名 bb 住
小露比 海富苑
pinky00110 18個月大囝囝 花園街
cat5280 西九龍
joanlung 旺角

大宅

請問各位靚媽09年準備返K1既BB,選校未丫,有冇心水幼稚園丫,交流下呀

大宅

姓名 bb 住
小露比 海富苑
cat5280 西九龍
joanlung 旺角
小笨豬 (alice) 16個月大囝囝 奧海城
我有二個小寶貝, 歡迎入黎探下我對豬仔豬女~~ : http://hk.myblog.yahoo.com/alicechan914/

男爵府

醒目開學勳章

姓名 bb 住
小露比 海富苑
cat5280 西九龍
joanlung 旺角