單親天地

跳至

首頁

尾頁

禁止發言

禁止發言

男爵府

原文章由 SingleDaddy 於 08-4-3 19:32 發表

雞翼同茄汁腸仔?? wowow.... my favor.

Please make it and you wont waste it because i will eat them all

但係卥水雞翼我要之前一晚整左先,
咁如果第二日落雨咁.......一大兜雞翼我自己點食呀,mouth:
茄汁腸仔都得ge,最多出門口前至整都得,
落雨咁擺係冰格食一個月囉,
暑假.....咁就過咗一半啦.

禁止發言

禁止發言

侯爵府

環保接龍勳章

原文章由 維豬豬 於 08-4-3 19:29 發表

薑醋蛋?
唔好咁懶,唔該整埋豬手啦,
我最鍾意食豬手啦,坐月o個陣時最開心就係日日都有豬手當飯食,

薑醋蛋加蛋...正WO!
我都未諗到整咩野食好mouth: ...上次我是負責凍雞亦...
今次想玩第2樣野...
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

複式洋房

原文章由 vane 於 08-4-3 23:35 發表

薑醋蛋加蛋...正WO!
我都未諗到整咩野食好mouth: ...上次我是負責凍雞亦...
今次想玩第2樣野...

薑醋蛋我都好鍾意食ga....Single Daddy 話鍾意Mango Cake, but I haven't make it before wo.... I am afraid I can't make it well ar......banana cake 就ok....sorry .....maybe blueberry muffin la..

禁止發言

複式洋房

原文章由 SingleDaddy 於 08-4-4 18:21 發表

If you cant make mango, then banana is fine la. I dont like blueberry ar,hehe

OK! No problem! 你地假期去左邊度玩呀?有冇去拜山呀?我正日去左, 多人到嘔....

侯爵府

環保接龍勳章

原文章由 Yanky 於 08-4-5 22:26 發表

OK! No problem! 你地假期去左邊度玩呀?有冇去拜山呀?我正日去左, 多人到嘔....

昨日去左拜山了,人山人海

我今日好努力...整左牛油/美綠味COOKIE

仲有豆腐布丁

仲有豬C蛋糕...而清蛋糕就等陣做Mo c cake

大宅

hihi...我見你地傾得咁開心..
我都想join呀...
想帶bb 1齊去玩..ok嗎

侯爵府

環保接龍勳章

原文章由 mandyyyyy83 於 08-4-5 23:15 發表
hihi...我見你地傾得咁開心..
我都想join呀...
想帶bb 1齊去玩..ok嗎

無問題.,只要預備一種食物去分享就得ka la... 最好係自家製...妳自己去加名啦!

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

係咪玩野呀...一日做哄多野.搞到我都想開工天mouth:
原文章由 vane 於 08-4-5 22:34 發表

昨日去左拜山了,人山人海

我今日好努力...整左牛油/美綠味COOKIE
http://f20.yahoofs.com/hkblog/22hyQbSBHxU6Js7Um_QZTGo-_1/blog/ap_20080405095937824.jpg?ib_____DsocXk3yf
仲有豆腐布丁
h ...

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 sandy816 於 08-4-5 23:24 發表

佢哄咁多都唔夠我食呢
順順利利 大吉大利       

大宅

原文章由 vane 於 08-4-5 23:19 發表

無問題.,只要預備一種食物去分享就得ka la... 最好係自家製...妳自己去加名啦!

我見到你post出黎d相...d野食好正呀..
識整咁多野食真係好

我淨係識整d好簡單既野...希望你地唔好介意
我1 d都遺傳唔到我阿媽整野食既天分..
我淨係識得食

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

我今晚想整不溶芝士包..但依家都十二典.咪要三典先出爐
原文章由 charmaine_1 於 08-4-5 23:28 發表

佢哄咁多都唔夠我食呢

侯爵府

環保接龍勳章

原文章由 sandy816 於 08-4-5 23:24 發表

好難得等大少午睡時去整野食 ....我仲未預備好d時間玩包...

侯爵府

環保接龍勳章

原文章由 sandy816 於 08-4-5 23:38 發表
我今晚想整不溶芝士包..但依家都十二典.咪要三典先出爐

吾怕仲有大把人陪妳....等包出爐....

侯爵府

環保接龍勳章

原文章由 mandyyyyy83 於 08-4-5 23:29 發表

我見到你post出黎d相...d野食好正呀..
識整咁多野食真係好

我淨係識整d好簡單既野...希望你地唔好介意
我1 d都遺傳唔到我阿媽整野食既天分..
我淨係識得食 ...

我鍾意玩cookie....但食又吾多好...叫charmain攞走佢...多得佢幫忙...清左d...

大宅

原文章由 vane 於 08-4-5 23:51 發表

我鍾意玩cookie....但食又吾多好...叫charmain攞走佢...多得佢幫忙...清左d...

我屋企個大食積都好鍾意食cookies架..
人仔細細...攬住成罐黎食=.=

首頁

尾頁

跳至