心聲留言

跳至

首頁

尾頁

別墅

熹熹 :
爸爸媽媽 I LOVE U.
有緣再遇~

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!5p5tNWOBGRT9IPT9j8S5AawK/article?mid=1034

生命有限 愛無限

[ 本文章最後由 Sica 於 08-4-5 01:11 編輯 ]

珊瑚宮

熹熹會做一個快樂健康小天使呀

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

複式洋房

男爵府

Take care.

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

看完了,好感動...
其實我是初為人母,深知懷胎十月的感受,以及看到小生命誕生的喜悅心情...
我有親人的bb在昨天剛走了...他只出生了數天....
我自己亦好難過...哭了數次...
很佩服你的堅強...加油呀...

原文章由 Sica 於 08-4-4 21:00 發表
熹熹 :
爸爸媽媽 I LOVE U.
有緣再遇~

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!5p5tNWOBGRT9IPT9j8S5AawK/article?mid=1034

生命有限 愛無限

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 醒目開學勳章

複式洋房

熹熹會去到一個無痛苦地方快快樂樂,
希望你們振作,加油
祝福你們將來生活愉快

伯爵府

作為一個母親真係唔容易呀,懷胎十月的過程真係又驚又喜,只有父母親先會深深地領會到個中感受,
熹熹媽咪,事情如斯,你要好好保重自己呀!!!

複式洋房

熹熹媽媽,

你真係一個好堅強ge媽媽,我相信熹熹而家o係天國一定好開心咁玩緊,永遠唔會再有痛苦!!!願主保守你們~~
[img align=left]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/76435/ticker2.png[/img]

大宅

I see your news in newspaper, 好感動 ...
and need to take care
(\~~/)(\~~/)
(='.'=)(='.'=)
(____)(____)~

大宅

大宅

我mami寫左個blog比我呀,得閒黎睇下呀.....http://hk.myblog.yahoo.com/jamiequeenie/

複式洋房

看到熹熹媽咪這麼的樂觀去面對,真的很佩服,如果同樣事情發生在我的身上,我真的不知如何去面對!從字裡行間其實我亦感受到熹熹媽咪對熹熹的一份無微不至的愛,一方面能夠樂觀去接受現實,另一方面其實內心對熹熹的思念是無窮無盡的!

熹熹在媽咪的懷抱裡離去,媽咪的痛實在難以用筆墨去形容!熹熹離去後媽咪好像很快便能振作起來,到7-11搜尋啤啤、到花園街買衣服仔,別人買這些東西時都是開心的,但對於熹熹媽咪來說內心肯定是不好受的,因為她所做的一切一切所有所有其實都是為了熹熹的!

生老病死本來就是人生必經階段,請不要再傷心難過,前面還有很多美好的事情在等著的!

大宅

原文章由 Sammy2007 於 08-12-19 10:55 發表
看到熹熹媽咪這麼的樂觀去面對,真的很佩服,如果同樣事情發生在我的身上,我真的不知如何去面對!從字裡行間其實我亦感受到熹熹媽咪對熹熹的一份無微不至的愛,一方面能夠樂觀去接受現實,另一方面其實內心對熹熹的思念是無窮無 ...

子爵府

Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

一口氣看過了你們的故事~
祝福你們~

大宅

熹熹好乖好勇敢,你自已要好好保重自己。
新一年,祝福你們有個開始.

禁止訪問

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

吳生,吳太,你地真係好堅強,好叻呀!我睇咗半小時就喊足半小時喇,我自己都有個囡囡,真係好深深體會呢d感受!take care.......熹熹,I Love You!!
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至