跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我無其他媽媽那麼堅強,我不敢細看內容。我去到熹熹個blog,d音樂已讓我感到好難過。 熹熹讓我們更珍惜生命,珍惜現在。Sica,你也要堅強、努力,熹熹有你和先生-堅強、勇敢、活出生命,熹熹在天國中一定引而為榮,等候將來一家團聚。

別墅

熹熹化為守護天使, 陪著你地架!
wellcome to 家銳仔成長日記

http://hk.myblog.yahoo.com/bingo-louis123

別墅

回覆 #1 fionchau 的文章

我只是睇咗一陣, 已經無辦法繼續睇落去, 實在好心痛! Sica同蝦子餅, 要努力生活, 照顧好自己身體! 熹熹係不久既將來會再與您地重逢, 再續未了緣! 我地一家為您地打氣, 希望好快可睇到您地blog有好消息!

洋房

回覆 #23 Sica 的文章

熹熹爸/媽 :
真係又傷心又感動又心痛,你哋要好好照顧自己呵!

子爵府

好媽媽勳章

I read the blog again and I cry again ~~~~

I am so upset~~~

Hello everybody~~!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

保重丫.睇完個BI0G都有唔開心 但係你哋要振作丫

伯爵府

畀面勳章

SICA:你要加油同振作呀!!!小熹熹1定會同你有緣再會的!!!

子爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

sica....你真係好堅強同勇敢, 你知道嗎, 我是要用了多少勇氣才可分幾次地看完你同你baby的故事.....每當我為你們的故事傷心得再看不下去, 強忍著眼淚的同時, 亦都好佩服你們一家人可以如斯積極地面對人生....你說得很對, 熹熹來到這世界上教識你們很多, 讓我告訴你, 你們的故事也教識我們良多.......
我都有一個女女, 你和熹熹讓我知道好多嘢唔係必然的, bb飲到奶唔係必然的, 看著熹熹在醫院的時候可以一天一天的加奶(雖然只是零點幾ml的加), 我都可以清楚感受到你的喜悅....當熹熹的進度未如理想, 作為一個阿媽的我個心都沉咗落谷底......
雖然大家都知道bring up一個小朋友唔容易, 不過知道還知道, going through what u went through又是另一回事....其實我們好多阿媽每日面對的問題是如何的trivial compare to yours...
我諗熹熹一定而家在天堂抱住佢的bear bear熊望住你地......你們也不用傷心....佢已經不用再受皮肉之苦, 你地一家人一定會有緣再見!!!!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

睇完個BLOG真係喊咗好耐....
熹熹好幸福呀, 有個咁愛佢ge媽媽
佢一定會變成小天使守護住你地ga

子爵府

Sica,

好傷心呀, 睇完熹熹既故事好想喊呀, 不過熹爸熹媽你地好堅強呀, 永遠懷念熹熹

原文章由 Sica 於 08-4-6 13:53 發表
熹熹:

有緣再會~ Bye Bye~

熹熹悼念冊

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!5p5tNWOBGRT9IPT9j8S5AawK/article?mid=1034

洋房

睇到我流哂眼淚,你倆好堅強,而熹熹都好叻,用佢既意志行埋最後既日子,希望佢係天上做一個快樂既小天使啦!
[/url]

別墅

多謝各位的鼓勵, 我們已經平伏得八八九九.
熹熹知道有這麼多人稱讚他, 他一定會好開心, 好健康地做個快樂小天使.

別墅

Sica :

熹熹的消息, 今天被報紙刊登了出來, 其實我睇咗你個blog好久, 每次我都會哭了出來,希望你能再次站起,努力面對日後的日子,熹熹會變成你倆的守護天使,永遠看守你哋.

希望今次熹熹的消息可以喚醒時下的社會人士要愛惜自己生命,

你倆要小心身體,

首頁

尾頁

跳至