美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

可否分享一下?

男爵府

回覆:look fantastic beauty bay大家買過乜同埋抵

之前買過eve lom set, 最近買左bliss

水晶宮

回覆:look fantastic beauty bay大家買過乜同埋抵

Naked 1,2,3

別墅

大家每次等幾耐才收到?

男爵府

引用:Naked+1,2,3 +

原帖由 llmom 於 14-12-14 發表
Naked 1,2,3
Urban decay出左新palette 有胭脂眼影唇膏眼線,抵唔抵買?

男爵府

引用:之前買過eve+lom+set,+最近買左bliss

原帖由 sppchocho 於 14-12-14 發表
之前買過eve lom set, 最近買左bliss
好唔好用?

水晶宮

markbrother 發表於 14-12-15 15:55
Urban decay出左新palette 有胭脂眼影唇膏眼線,抵唔抵買?
any photo ?

別墅

eve lom. 通常一星期左右收到

公爵府

BeautyBay: Jane Iredale, Priori
Lookfantastic已經俾我永久 blacklist

公爵府

開心吸收勳章

bertcat123 發表於 14-12-15 18:12
BeautyBay: Jane Iredale, Priori
Lookfantastic已經俾我永久 blacklist
點解blacklist look fanatics?

禁止訪問

翡翠宮

Naked 1
Murad
Macadamia oil
Tangle teezer
Essie (已唔ship internationally)
Steamcream
BareMinerals

仲有好多

公爵府

liuhl 發表於 14-12-15 18:13
點解blacklist look fanatics?
幾年前我經常幫趁, 一直OK, 10日左右送到, 直至兩/三年前越來越遲, 有時一個月都未收到,
有一次我有三個ORDER, 第一個過咗成個月都未有,
我send email追, 佢答覆話過咗21日嘅ORDER無得追亦無得REFUND!
我話你地有時成個月都未到, 我21日點知寄失定未寄到?
但最後佢都堅持無REFUND, 咁我仲有兩個ORDER未到, 於是日日send email追,
佢一直唔覆! 最後我直頭打長途電話去追, 佢先俾返錢我, 對話過程令我覺得自己好似乞錢咁!
自此我無再幫趁!

大宅

不過我對 lookfantastic 的印象幾好. 我第一次在lookfantastic 買的就是1公升裝的洗頭水 (但現在已經未比訂咁大支的送海外了), 因我見好久都沒收到, 所以就發了 message 給lookfantastic , 之後它的客服就跟我道歉及再寄一支給我, 這支很快就收到了, 另之前一直收不到的那支原來是因英國郵政唔比用空運形式寄出來, 所以用了平郵 (即船運)寄過來, 所以我最終在隔多個多月後也收到了. 所以一支價錢變成有2支

另有一次, 我訂了一樣野, 但很快就收到 lookfantastic 的message 說貨物已退回它的貨倉, 因為郵寄損壞, 所以要退款給我 (因沒有另一件同樣的貨可以寄給我), 雖然蝕了匯價, 但起碼我覺得它有交帶.

不過之前 lookfantastic 的包裝是很差, 很容易爛, 所以有一次它進行顧客調查時, 我直接就指出這問題, 之後它的 customer service 更特別發message 給我道歉呢! 現在它的包裝改善了不少, 送到我手上時起碼不會再聽到香港郵差會投訴包裝這麼差了

公爵府

我今年試過喺Beauty Bay 買到2011 年製造的Jane Iredale pure pressed powder

mrsmacaroon    發表於 15-9-22 11:48

伯爵府

markbrother 發表於 14-12-15 15:55
係外國見過實物,個盒好厚身勁大舊!!

男爵府

引用:Quote:markbrother+發表於+14-12-15+15:55+

原帖由 mimorjai 於 14-12-16 發表
係外國見過實物,個盒好厚身勁大舊!!
咁要打消念頭,仲諗住一盒出街搞掂

大宅

我上個月28號訂左evelom到而家仲未有聲氣,

大宅

引用:eve lom. 通常一星期左右收到

原帖由 stephanieh 於 14-12-15 發表
eve lom. 通常一星期左右收到
收貨前會吾會再sd電郵通知你架?定係無啦啦有人打黎話收貨?

大宅

引用:Quote:liuhl 發表於 14-12-15 18:13 點解bl

原帖由 bertcat123 於 14-12-15 發表
幾年前我經常幫趁, 一直OK, 10日左右送到, 直至兩/三年前越來越遲, 有時一個月都未收到,
有一次我有三個OR ...
吾識講英文甘米死,無得追

首頁

尾頁

跳至