跳至

首頁

尾頁

別墅

我係 屯門醫院 生 bb 的 .. 我的 bb 係 3/21 出世 ..
當時我間房有 2 位 mami 都係同一日生咗 bb ..
唔知佢地有無上 bk 網呢 .. 有就打個招呼啦 ..

同埋 .. 你地有無係醫院識到 d mami ..
諗住日後都會見吓面 .. 交流吓湊 bb 的心得呢 ???

大宅

我係 7/3/2008 QE 生的, 我都好後悔當時無問我隔離床的媽咪取電話NUMBER, 因為佢都係同我同一日生, 又係開刀, 早我4個人做手術的, 佢生左個仔

大宅

我都係21/3開刀生bb,不過我唔係係屯門醫院生
你個bb依家食幾多安奶呀

別墅

係啦 .. 我依家都後悔無問佢地攞電話 number 呀 .. 如果有 .. 大家日後聯絡吓 .. 搞吓生日會咁嘛 ..

原文章由 yauyau08 於 08-4-18 23:43 發表
我係 7/3/2008 QE 生的, 我都好後悔當時無問我隔離床的媽咪取電話NUMBER, 因為佢都係同我同一日生, 又係開刀, 早我4個人做手術的, 佢生左個仔

別墅

咁你係邊度生呀 ???
我依家囡囡食到 3-4oz 奶啦 .. 差唔多 3-3.5 hours 左右食 1 次

原文章由 dausze 於 08-4-19 01:07 發表
我都係21/3開刀生bb,不過我唔係係屯門醫院生
你個bb依家食幾多安奶呀

大宅

原文章由 bobo-ma 於 08-4-19 10:31 發表
咁你係邊度生呀 ???
我依家囡囡食到 3-4oz 奶啦 .. 差唔多 3-3.5 hours 左右食 1 次

我係法國生,我個女依家先食得3-3.5oz,但係都係唔準時,成日未夠3個鐘就嘈,都唔知點算好,比多d佢食又食唔晒,好煩呀

別墅

我個囡有時都會架 .. 不過我發覺佢瞓得好 d ..
就會食多 d .. 咁下一次瞓又會長少少時間 ..

但有時都會失手 .. 瞓半個鐘又醒 .. 真係湊到我傻呀 ..

原文章由 dausze 於 08-4-19 19:43 發表

我係法國生,我個女依家先食得3-3.5oz,但係都係唔準時,成日未夠3個鐘就嘈,都唔知點算好,比多d佢食又食唔晒,好煩呀

首頁

尾頁

跳至