夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我好嬲呀.好唔開心好想搵個人傾下
唔知你地老公會唔結左婚之後走去認識其他女仔呢?
我老公就會喇!!
我好激氣..
成日背住我出左街或者係正<食送>都會咁做
有事仲會打飛機女仔相..我有因為呢D問題同佢鬧過好多次交
仲有呀..佢仲係做左爸爸都唔戒呢D野..
但係好無奈..佢一次都冇改變
想我點呢??我覺得我好冇自尊好唔開心
我老公好唔了解我..有事我都會成日諗點解我地要結婚!!
點算呀!!

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

what do u mean by <食送>?

I think you need a marriage counsellor.

In the meantime, dress up and look pretty and u go out at night sometimes. Let him know you have a social life too, that u are not a slave to the family, not a "yellow-face" woman.

珍珠宮

你老公識你時已經係咁ga lar?!
你有冇同佢傾下ar?!因咩事咁鍾意媾女?!
不過講極唔通既...都係得2條路你揀...一係忍,一係走...~
我唔會叫人離婚,因為針唔"吉"到肉唔知痛~
選擇權在你手~

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

你地係咪有左bb先結婚?
你老公好似未玩夠wo...

別墅

原文章由 yuki-yan 於 08-4-21 00:26 發表
我老公就會喇!!
我好激氣..
成日背住我出左街或者係正都會咁做
有事仲會打飛機睇女仔相..我有因為呢D問題 ...

我老公都有睇女仔相打飛機,,,,,,,,,,,
我都慣左了...........
識女仔就而家無,,,,,,,,不過佢好多女仔搵佢=.=
真係一係忍,,,一係就走架咋.........
你係改變唔到佢的,,,,,,,,,,
你老公係咪人馬座架??????????

[ 本文章最後由 momo_bb 於 08-4-21 02:21 編輯 ]

別墅

跟本你老公都未定性,但係呢d野一定要用時間去改變lor!!

翡翠宮

唔結都結左囉無辦法啦, 唯有想辦法去令佢修正 咁你同佢傾唔埋冷, 咪即管同佢一齊鬥玩, 睇下佢仲有無咁得戚 亦比佢知下如果它朝有日佢有綠帽帶既情況又會點
原文章由 yuki-yan 於 08-4-21 00:26 發表
我老公就會喇!!
我好激氣..

男爵府

我老公就會喇!!
我好激氣..

how old is your hubby? or he is not accustomed to a married life or being a dad? dress up & hang out more often with your friends! let him know u r still attractive

伯爵府

畀面勳章

原文章由 momo_bb 於 08-4-21 02:18 AM 發表

我老公都有睇女仔相打飛機,,,,,,,,,,,
我都慣左了...........
識女仔就而家無,,,,,,,,不過佢好多女仔搵佢=.=
真係一係忍,,,一係就走架咋.........
你係改變唔到佢的,,,,,,,,,,
你老公係咪人馬座架?????????? ...

關人馬座咩事呀?!唔好嚇我喎!!我老公係人馬架bor!

首頁

尾頁

跳至