母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

別墅

昨晚半夜發現右邊胸有硬塊, 搞左成晚先變返軟, 點知今日下午到左邊, 到而家都仲未整到變返軟, 有咩辦法可以變返軟, 同埋點先可以唔會成日塞!

男爵府

你可以先小心check check nipple有沒有白點, 如果有, 試下用消左毒的針吉穿佢. 就會立刻通番.

如果無或找不到白點, 就可能比亞B啜下, 用攬球式. 都會幫都手.

原文章由 laylay18 於 08-4-23 22:47 發表
昨晚半夜發現右邊胸有硬塊, 搞左成晚先變返軟, 點知今日下午到左邊, 到而家都仲未整到變返軟, 有咩辦法可以變返軟, 同埋點先可以唔會成日塞!

禁止訪問

醒目開學勳章

大宅

回覆 #2 babushka 的文章

我都係左邊好谷,但係pump時只得dd,已經2-3日了,攪到個underarm都有d痛!!係咪谷都可以比bb啜ka?

不過我係keep住pump比bb食,佢唔係好仲意唆我的,特別係左邊,仲有咩辦法呢?

別墅

我左邊pump時只有1-1.5oz,右邊有2-2.5oz,
係唔係左邊塞咗?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

原文章由 nokia6300 於 08-4-24 04:00 發表
我都係左邊好谷,但係pump時只得dd,已經2-3日了,攪到個underarm都有d痛!!係咪谷都可以比bb啜ka?

不過我係keep住pump比bb食,佢唔係好仲意唆我的,特別係左邊,仲有咩辦法呢? ...

就係谷至要俾 bb 啜. 邊度有硬塊, bb 下巴要對住果度. 再唔得就用手指大力襟 d 硬塊, 好似剝花生咁襟, 襟一陣擠一陣奶, 咁就會通.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊