論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

洋房

想問吓各位會唔會比個工人每日吹頭&燙自己D衫?

水晶宮

睡觉前用自己时间,OK

大宅

我無限佢, 亦同佢講洗左頭一定要吹乾頭髮, 唔係第日會頭痛. 佢好識做, 唔會日日洗頭同用風同.

原文章由 mimi2007 於 08-4-27 08:12 發表
想問吓各位會唔會比個工人每日吹頭&燙自己D衫?
我時刻都記掛著我那未能來到世上的bb, 他永遠在我心裡某個角落.

伯爵府

我俾工人吹頭, 因為唔想佢冷親, 佢病左我都無著數. 我借左個舊風筒俾佢用的, 後來有次睇到個風筒先知佢跌爛左一部分(不過仲用得), 又無話俾我聽, 話佢果時仲詐儍扮唔知, 激死.

熨衫就唔俾, 熨衫都好嘥電. 佢著的都係T恤牛仔褲, 我自己果D都唔洗熨, 佢無理由要熨掛.

大宅

醒目開學勳章

你地會唔會比工人係day time趁bb 訓覺時比佢洗頭..??

我工人頭髮長, 唔知係咪這個原因, 佢話要day time係bb新訓覺時洗.... 我唔想比. 我c6就咚話okay......
點知星期六下午入左toilet好耐, 我以為佢洗頭.. 點知出到嚟, 個頭又冇濕, 咁即係沖涼啦.
我.... 忍!!!!
今日Sun, 佢restday...出門前, 又係toilet 搞左好耐..出到嚟, 又唔係洗頭..咁做咩出街前要沖涼???
區區做左30mins家務, 都只係抹下野... 咁都要沖涼.......??????
我自己都盡量係club到做完運動, 一次過搞掂哂!!! 佢地就好似倒水倒$$.
我同c6反應...佢話... 好吖.... 夏天天氣熱.. 沖下涼, 佢抱bb 都乾淨D. 成日同c6意見都不合...

禁止訪問

大宅

d男人唸野好簡單,都唔唸遠d架!所以我老公d意見成日同我都唔同!!

原文章由 babellt 於 08-4-27 13:30 發表
你地會唔會比工人係day time趁bb 訓覺時比佢洗頭..??

我工人頭髮長, 唔知係咪這個原因, 佢話要day time係bb新訓覺時洗.... 我唔想比. 我c6就咚話okay......
點知星期六下午入左toilet好耐, 我以為佢洗頭.. 點知出 ...

子爵府

原文章由 bmimi 於 08-4-27 16:00 發表
d男人唸野好簡單,都唔唸遠d架!所以我老公d意見成日同我都唔同!!

係呀,所以請工人前要同c6約法3章,工人野佢唔好理同出聲
有事起上來先由佢出面...不過男人成日都覺得我地好似
好刻薄工人咁,佢又唔明比工人鬆左就緊唔返,
都係先小人後君子,咁如佢表現好,咁我都對會佢好哪~

男爵府

吹頭 ok 既, 因為印印通常等囡囡訓著先洗頭, 所以我都要佢一定吹干頭髮先好訓覺, 因為我都不想印印因為濕頭而生病.

通常印印會熨我地 d 衫時先會順便熨埋自己放假時穿既衫, 我都可以接受既.

首頁

尾頁

跳至