懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我想問下, 產後28方響邊度先有得賣GA?
佢係咪一盒盒PACK好哂架?
咁坐月果陣飲28方有冇用呢??

另外我想開始開BB野啦, 因我第一胎, 想問下應該要買D乜野比BB好, 我預產期係11月1號, 有時同C6去行街想買d野比BB, 都唔知邊度落手, 唔該各位有經驗既媽咪幫幫手丫......

複式洋房

唔該各位媽咪,知道既答一答我丫.....

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

http://www.buyickfong.com/

係分開一pack pack, 好方便
個人覺得唔錯~

複式洋房

回覆 #3 kerkermui 的文章

但有d人話都幾貴下, 同唔知食完有冇用.......

大宅

好媽媽勳章

原文章由 LING0601 於 08-5-5 09:39 發表
我想問下, 產後28方響邊度先有得賣GA?
佢係咪一盒盒PACK好哂架?
咁坐月果陣飲28方有冇用呢??

另外我想開始開BB野啦, 因我第一胎, 想問下應該要買D乜野比BB好, 我預產期係11月1號, 有時同C6去行街想買d野比BB, 都唔 ...

產後28方係間中會有talk,or你可以係健怡坊買。係talk買會平d~
尼度有佢個網:http://www.buyickfong.com/28soup_p1.html
佢已pack好一包包,但產後飲有沒有用我就未知,but我產後都會買黎飲。

你預產期成11月,唔洗咁早買家,你bb有6個月開始先買都ok,你以家可以夾地價,睇下邊隻牌子好d or等有優惠價or bb展買,咁你咪可以用save左ge錢,幫bb做下其他野law

公爵府

好媽媽勳章

如果你的朋友或家人識得藥方的話, 不如自己執啦, 平2/3有多架, 而且28方入面的配方唔係人人都啱飲架!
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

複式洋房

原文章由 mimi88 於 08-5-5 12:34 發表
如果你的朋友或家人識得藥方的話, 不如自己執啦, 平2/3有多架, 而且28方入面的配方唔係人人都啱飲架!

咁佢岩乜野人飲GA?

複式洋房

原文章由 南瓜車公主 於 08-5-5 12:30 發表

產後28方係間中會有talk,or你可以係健怡坊買。係talk買會平d~
尼度有佢個網:http://www.buyickfong.com/28soup_p1.html
佢已pack好一包包,但產後飲有沒有用我就未知,but我產後都會買黎飲。

你預產期成11月,唔洗咁早 ...

我想問下BB展係咪會有28方賣架? 咁我到時去BB展買會唔會平D呢??

大宅

好媽媽勳章

原文章由 LING0601 於 08-5-5 14:11 發表

我想問下BB展係咪會有28方賣架? 咁我到時去BB展買會唔會平D呢??

咁我又唔知呀...

首頁

尾頁

跳至