在職全職

跳至

首頁
23456...80

尾頁

大宅

回覆 #61 吱仔與lo仔 的文章

我沒上一排bk, 原來有咁多蛇媽媽出動, 而且都好多都是蛇奶媽, 我都是喂人奶,不過喂到囡囡10個月大,不過她真是好健康架,
http://albums.vitapixel.com.hk/200706/vangie/portrait.htm

大宅

呢幾日我一家三口出動去咗番禺長隆野生動物園玩好開心啊, 個囡見到咁多動物同第一次住酒店, 她好興奋, 我見都個囡咁開心, 我都 仲有我每到夏天 總有沖動想出街或去郊游,好似蛇冬眠完要出洞, 咁多位蛇媽媽你有冇同感呢?
http://albums.vitapixel.com.hk/200706/vangie/portrait.htm

大宅

點解咁講呀~係咪佢停人奶就飲小幾餐~定係唔會飲其他奶呀~
原文章由 w.c.chong 於 08-5-7 23:34 發表

係啦~我個仔都係好鬼硬頸~
妳心目中諗住而家停餵定遲D先呀~
如果諗住停就一餐都唔好俾佢埋身啜喇~但有壞處係,佢停人奶,佢順便介埋奶~

大宅

再唔趁嚟緊個夏天搞活動~到咗秋天我地呢啲蛇人又要搵洞冬眠架喇~
原文章由 a776170 於 08-5-8 07:31 發表
蛇宴 咪即是食自己? 好呀,但係而家得小蛇三四條,遲d多d人大家又熟d,到時再整個太屎五蛇更

大宅

我都覺~
原文章由 美子媽 於 08-5-8 09:51 發表
我沒上一排bk, 原來有咁多蛇媽媽出動, 而且都好多都是蛇奶媽, 我都是喂人奶,不過喂到囡囡10個月大,不過她真是好健康架,

大宅

最衰我老公唔可以一次過放幾日假啦~去睇動物又真係幾開心架~
夏天唔出街~留响屋企都會熱死架~
原文章由 美子媽 於 08-5-8 10:02 發表
呢幾日我一家三口出動去咗番禺長隆野生動物園玩好開心啊, 個囡見到咁多動物同第一次住酒店, 她好興奋, 我見都個囡咁開心, 我都 仲有我每到夏天 總有沖動想出街或去郊游,好似蛇冬眠完要出洞, 咁多位蛇媽媽你 ...

珍珠宮

好媽媽勳章

呢幾日我一家三口出動去咗番禺長隆野生動物園玩好開心啊, 個囡見到咁多動物同第一次住酒店, 她好興奋, 我見都個囡咁開心, 我都 仲有我每到夏天 總有沖動想出街或去郊游,好似蛇冬眠完要出洞, 咁多位蛇媽媽你 ...

好似好正咁喎, 其實我都想去長隆架, 每位大約要幾錢呀??去咗幾多日呢?

我阿女都好鐘意住酒店,佢話靚過屋企好多喎, 我哋新年個時去咗大陸2日1夜短線, 我阿女都好開心

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 jessica_mei 於 08-5-8 10:26 發表
最衰我老公唔可以一次過放幾日假啦~去睇動物又真係幾開心架~
夏天唔出街~留响屋企都會熱死架~

所以我夏天星期日都會帶小朋友去游水

大宅

thank you
講下笑喳,唔係真係食蛇...係想搞個活動姐
原文章由 吱仔與lo仔 於 08-5-8 08:58 發表

你呢個表好鬼正斗

不過話時話, 食蛇唔係秋天先正架咩??

大宅

我都plan好7月去長隆,你住邊間酒店?是否買package?
但近排大陸腸病毒咁勁,你唔怕架

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 a776170 於 08-5-8 11:04 發表
thank you
講下笑喳,唔係真係食蛇...係想搞個活動姐

都好喎, 想攪咩??? 我推介食tea buffet

珍珠宮

好媽媽勳章

我都幾年冇去過旅行, 真係好想去一趟, 不過又要嘥好多錢

大宅

tea buffet good ar...where? how much?

原文章由 吱仔與lo仔 於 08-5-8 11:28 發表

都好喎, 想攪咩??? 我推介食tea buffet

大宅

me2...幾年冇去過旅行 但c6話怕麻煩又用好多 所以7月長隆之旅我好其代但又怕腸病毒,希望到時無咁爆啦

原文章由 吱仔與lo仔 於 08-5-8 11:30 發表
我都幾年冇去過旅行, 真係好想去一趟, 不過又要嘥好多錢

大宅

係就快啲搵啦~
原文章由 a776170 於 08-5-8 11:34 發表
tea buffet good ar...where? how much?

大宅

我都係啦~得閒肯同我地去下海洋公園已經好開心喇~
原文章由 a776170 於 08-5-8 11:38 發表
me2...幾年冇去過旅行 但c6話怕麻煩又用好多 所以7月長隆之旅我好其代但又怕腸病毒,希望到時無咁爆啦

大宅

原來除左我只c6外,其他的都係咁架?我成日話想去旅行,由亞女1.5歲講到而家5歲先肯話返下大陸喳...眼見以前church d friends成日同d仔女4圍去,不知幾咁羨慕...同c6講佢又唔中意loh:;pppp:
原文章由 jessica_mei 於 08-5-8 11:48 發表
我都係啦~得閒肯同我地去下海洋公園已經好開心喇~

大宅

我隻佬只係同我去過一次大陸旅行咋~ 佢話如果要搭飛機就搵我亞媽去喎~
原文章由 a776170 於 08-5-8 12:02 發表
原來除左我只c6外,其他的都係咁架?我成日話想去旅行,由亞女1.5歲講到而家5歲先肯話返下大陸喳...眼見以前church d friends成日同d仔女4圍去,不知幾咁羨慕...同c6講佢又唔中意loh:;pppp: ...

大宅

o...咁咪同你亞媽去loh...掉低2件俾佢嘆下

原文章由 jessica_mei 於 08-5-8 12:16 發表
我隻佬只係同我去過一次大陸旅行咋~ 佢話如果要搭飛機就搵我亞媽去喎~

大宅

佢咪話囉~佢要開工架~湊兩個點返工呀~食屎啦~
原文章由 a776170 於 08-5-8 12:25 發表
o...咁咪同你亞媽去loh...掉低2件俾佢嘆下

首頁
23456...80

尾頁

跳至