在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

我就因為部腦中左毒要拎俾人整,而家用緊部慢過亞婆的舊腦undefined ,仲有星期3晚終於去左完成我十幾年來的心願,BOOK左紋身C9月9號幫我紋身,我會紋一家4口的英文名頭一個字母落背部,名副其實的"咩"起成頭家,但"咩"得好愉快undefined

大宅

嘩.......我從來都冇諗過去紋身!!!!!諗下都冇...你咁勇嘅~
原文章由 a776170 於 08-8-14 13:22 發表
我就因為部腦中左毒要拎俾人整,而家用緊部慢過亞婆的舊腦undefined ,仲有星期3晚終於去左完成我十幾年來的心願,BOOK左紋身C9月9號幫我紋身,我會紋一家4口的英文名頭一個字母落背部,名副其實的"咩"起成頭家,但"咩"得 ...

大宅

好細架o查,痛極都係半個鍾搞掂,我諗仔都生過,我會頂得住的,我18歲而想紋,但怕會後悔同埋怕影響前途味無紋loh,反而而家做左人亞媽無咩顧慮味"括"出去loh undefined

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 a776170 於 08-8-15 11:46 發表
好細架o查,痛極都係半個鍾搞掂,我諗仔都生過,我會頂得住的,我18歲而想紋,但怕會後悔同埋怕影響前途味無紋loh,反而而家做左人亞媽無咩顧慮味"括"出去loh undefined ...

咁又係,依家紋身都冇人會話你咁大個人咯,不過你要叫d仔女唔好有樣學樣,因為佢地仲細,唔好畀人指指點點嘛!
生完仔嗰排又真係幾忍得痛,以前我少少嘢都大叫,之前佗住仔嗰陣成日抽血都慣咗唔怕lu.

嘩,你地間10年、15年再生咁鬼勁嘅!
我先諗緊間3年生會唔會太耐怕d細佬有代溝.

係呀,冇上黎一排成日睇olympics好好睇,我最愛diving,swimming,gymnastics. 羽毛球&乒乓波都唔錯!

[ 本文章最後由 ying2 於 08-8-15 13:32 編輯 ]

別墅

我想統計下各位77年姊妹, 有幾多個係生完BB後辭職唔做野?? 點解呢?? 會唔會等BB大D搵番份工呢??

大宅

我就比較自由嘅~未生細女前鍾意就做下parttime~唔想做就留响屋企瞓或搵街去下咁啦~我諗到細女大啲~我都可能會搵parttime嘅~真係可能架咋~睇情況啦!
原文章由 臻臻爸及媽 於 08-8-16 11:01 發表
我想統計下各位77年姊妹, 有幾多個係生完BB後辭職唔做野?? 點解呢?? 會唔會等BB大D搵番份工呢??

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 臻臻爸及媽 於 08-8-16 11:01 發表

我陀住佢嗰陣就冇做啦(因為作小產),原本有諗過之後做番嘢,但係呢幾個月日日湊住bb,如果依家揾人湊會唔放心同埋唔捨得囉,會好掛住佢,試過有一日c6幫我湊b,我同朋友去咗飲酒,但係超掛住佢同埋好擔心(雖然等佢瞓咗先出去),嗰次之後我c6叫我同朋友去relax下我都唔肯呀(我以前好鍾意飲酒)!

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章

我返來啦~~ 比carla豬玩足成個月 ....滿o左月之後突然變返乖....終於有時間上來傾下計~~

大宅

味好loh,滿左月易湊好多架啦,起碼實正好多
原文章由 tiffybb 於 08-8-18 16:45 發表
我返來啦~~ 比carla豬玩足成個月 ....滿o左月之後突然變返乖....終於有時間上來傾下計~~

大宅

原文章由 tiffybb 於 08-8-18 16:45 發表

快啲post 你個B啲相來睇吓啦!

大宅

啲bb係咁架喇!!佢地要用時間去適應呢個世界~可能1個星期可能1個月~有啲可能要半年添~我個藍莓都用咗3-4個月先適應到~你個carla1個月就ok~真係叻女!!見你為咗carla咁努力餵人奶~我同藍莓都會同你地打氣架!!因為我同藍莓都努力咁過咗18個月人奶期~我同藍莓都好enjoy~嗰種溫馨嘅感覺就只係得佢可以比到我咋!!! 加油呀!!!努力呀!!!!

大宅

係啦,好心急呀,唔知似唔似你張4d相呢?
原文章由 SaSaHon 於 08-8-18 17:19 發表

快啲post 你個B啲相來睇吓啦!

大宅

喂,搬左竇啦!去part2啦

首頁

尾頁

跳至