論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

女傭有"大押"檔條, 不知所謂. mouth:

大宅

小心!她可能偷了你家的东西去“押”。

大宅

我朋友話. 佢睇過不是佢家的物件. 係女傭自己的東西.
但都係成了"精".

到期無得留底.

原文章由 vickynicky 於 08-5-6 17:39 發表
小心!她可能偷了你家的东西去“押”。

大宅

其實你都要小心
我個死黨又係咁 初初發現檔票見到唔關佢事就唔理 到後來 佢發現佢老公文放佢隻一卡diamond求婚介唔見左 初時都以為自己唔見左 冇懷疑過個印印 佢係屋企為左隻求婚介喊足3日 佢個印印仲無動於衷 後來舍friend想來想去無理由丫 明明放係主人房櫃都一直冇拎出黎 於是印印放假果日去睇佢個櫃同發現有張1個月前既檔票 原來就係佢隻鑽戒
唉 所以 你都要想一下下一部會係點

大宅

我已安排好. 下一步. 我隨時炒佢.
我想問你個朋友. 佢咁即係揄, 可以炒佢. 是嗎?

原文章由 hkrosetw 於 08-5-7 02:29 發表
其實你都要小心
我個死黨又係咁 初初發現檔票見到唔關佢事就唔理 到後來 佢發現佢老公文放佢隻一卡diamond求婚介唔見左 初時都以為自己唔見左 冇懷疑過個印印 佢係屋企為左隻求婚介喊足3日 佢個印印仲 ...

大宅

我第一個工人係一個大話精, 夠膽死係我面前聽mp#(以為將個headphone收埋係衫裏面就無人知), 係我面前開電話, 我本身都諗住揾到人就炒佢, 點知有日就被我發現咗張"大柙"單, 好震驚, 佢只係黎咗3個月就識去呢d地方, 即係佢好等錢洗, 佢檔無可檔自然會揾你屋企d野檔.......日防夜防家賊難防, 最後即炒.

大宅

係, 因為有大檔張票做證據
原文章由 katherine2008 於 08-5-7 01:22 PM 發表
我已安排好. 下一步. 我隨時炒佢.
我想問你個朋友. 佢咁即係揄, 可以炒佢. 是嗎?

大宅

咁如果我發現個工人有張manning 單買避孕丸呢, 可以点做?佢老公在taiwan工作, 有兩個仔!

kaayee

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 kaayee 於 08-5-8 01:11 發表
咁如果我發現個工人有張manning 單買避孕丸呢, 可以点做?佢老公在taiwan工作, 有兩個仔!

kaayee

i will buy some condom for her and ask her to keep some in her handbag, because condom can prevent the sex disease and AIDS

珍珠宮

原文章由 kaayee 於 08-5-8 01:11 發表

kaayee

我好怕呢D濫交工人, 我會請定人, 之後炒左佢! 費事搞大左煩死我!!

首頁

尾頁

跳至