親子旅遊

跳至

首頁
12345...10

尾頁

複式洋房

我23/6-29/6一家四口會去東京玩,兩個囡囡,一個11歲,一個8歲。
請問去錦系町果間akachan有無衫適合佢地,或者有無其他推介

複式洋房

我23/6-29/6一家四口會去東京玩,兩個囡囡,一個11歲,一個8歲。
請問去錦系町果間akachan有無衫適合佢地,或者有無其他推介

男爵府

原文章由 MandyLau13 於 08-5-19 12:28 發表

如果要買小朋友東西, 就必去啦. 帶左個喼去掃貨呀.

帶個喼o甘嚴重
但係我荷包幹硬化wor mouth:
不過我睇過佢website,
真係幾多o野賣,
其實佢係響department store入面,
定係毒立1間shop,
有幾大area 嫁?
可以行3粒鍾?
荷花我頂多行3個字咋

男爵府

原文章由 stephenietam 於 08-5-19 12:38 發表

點會咁貴o既? 我package(air ticket+4晚hotel)都唔洗4000蚊wor..

o甘抵?!?!?

其實我有地方落腳,
5使搵hotel,
齋想出機票咋,
問過我老公公司間agent & 國泰計埋tax
$3000幾銀無走雞 佢o地係咪坤我嫁

男爵府

原文章由 Stepy 於 08-5-19 13:39 發表

係呀, 我四月尾去完返嚟, 都買咗成個旅行急都係阿b嘢, 我買咗好多餅乾 同日用品, 最開心係搵到個可以套住combi張high chair嘅套, 唔駛成日要拆個套洗; 仲有買到個3合一防雨防曬防蚊車仔帳篷, 好開心呀, 依家諗起又 ...

我都係用combi high chair,
幾銀呀?易搵麻?
前日字拆出o黎洗,
亞b無得坐

男爵府

原文章由 philipwife 於 08-5-19 13:39 發表

要搵專家答你字得

男爵府

原文章由 sumsuma 於 08-5-19 15:38 發表

帶個喼o甘嚴重
真係幾多o野賣,
定係毒立1間shop,
有幾大area 嫁?
可以行3粒鍾?
荷花我頂多行3個字咋 ...

五反田果間係獨立shop, 真係可以行3粒鐘架, 真係好多野睇, 好多野想買.

我上年的戰利品呀

大宅

錦系町果間, 我個人認為衫方面便麻麻地, 若果係FOR未出世的BB很適合, 因為佢有個COUTER專買NEWBORN的, 我個女都成10個月, 只買了3件睡衣同D紗巾咁.
但講到食物同日用品, 多到你數唔晒, 又平喎.
和光堂果D包裝食品, 係香港買成20蚊包, 我上星期係果樹買, 8蚊咗右, 仲要以7.6的RATE計喎. 我買到要揾宅急便送回酒店. 其實都係加咗500YEN, 返到酒店我都費是拆, 原箱返HK, 佢哋仲包得好好, 全部用BUBBLE紙包住晒架.

男爵府

原文章由 MandyLau13 於 08-5-19 15:51 發表

五反田果間係獨立shop, 真係可以行3粒鐘架, 真係好多野睇, 好多野想買.

我上年的戰利品呀
http://f20.yahoofs.com/hkblog/ozeE9muEHgQK2PZJRNc-_2/blog/ap_20071017113847101.jpg?ib_____D2Q90wzkB ...

有我字愛o既.....吉....涕!!
你係咪真係想引c我為止
希望賤最後勞力搵到平雞票啦,
坐華航都無商干

男爵府

原文章由 sumsuma 於 08-5-19 16:09 發表

有我字愛o既.....吉....涕!!
你係咪真係想引c我為止
希望賤最後勞力搵到平雞票啦,
坐華航都無商干

死未死未, 係咪即刻就想飛去呢.
我都係愛hello kitty, 但買比阿仔的當然係面包超人啦. 係香港買真係貴好多,我出年又去過, 不過阿仔大囉可能無咁多野買, 而且出年帶埋阿仔去無咁多時間shopping囉.
機票都真係好貴架.

男爵府

原文章由 萱萱娃娃 於 08-5-19 16:00 發表
錦系町果間, 我個人認為衫方面便麻麻地, 若果係FOR未出世的BB很適合, 因為佢有個COUTER專買NEWBORN的, 我個女都成10個月, 只買了3件睡衣同D紗巾咁.
但講到食物同日用品, 多到你數唔晒, 又平喎.
和光堂果D包裝食品, ...

係咪2間都o係山手線附近嫁?
如果係,o甘去5反田係咪多d衫仔?

幾蚊雞1盒餅仔?!!?!?
我亞b好鐘2o也,
噚日響荷花買$25/盒

查實隨o左呢間,
仲有無其他都正嫁,
順便掃埋長麻

男爵府

原文章由 MandyLau13 於 08-5-19 16:14 發表

死未死未, 係咪即刻就想飛去呢.
我都係愛hello kitty, 但買比阿仔的當然係面包超人啦. 係香港買真係貴好多,我出年又去過, 不過阿仔大囉可能無咁多野買, 而且出年帶埋阿仔去無咁多時間shopping囉.
機票都真係好貴架. ...

係囉我都5g點解thomas o甘貴o既?
又o甘多囝囝鐘2?

大個仔咪仲好,
可以5使o甘辛苦,
又可以1齊玩雞動 game,
幾o甘樹v樹v

我連海水公園都未帶過亞b去,
帶佢出街......真係......辛苦過擔泥mouth:

男爵府

原文章由 sumsuma 於 08-5-19 16:20 發表

係囉我都5g點解thomas o甘貴o既?
又o甘多囝囝鐘2?

大個仔咪仲好,
可以5使o甘辛苦,
又可以1齊玩雞動 game,
幾o甘樹v樹v

我連海水公園都未帶過亞b去,
帶佢出街......真係......辛苦過擔泥mouth: ...

細個時, 我地只帶佢去d短線, 如澳門咋. 唔夠膽帶佢去咁遠.

大宅

ANPANMAN玩具都好平, 餐具. 但我覺得都係尿片, 濕紙巾最平

五反田果間我未去過. 但錦系町的好方便.

男爵府

原文章由 MandyLau13 於 08-5-19 16:49 發表

細個時, 我地只帶佢去d短線, 如澳門咋. 唔夠膽帶佢去咁遠.

係呀,o甘細個又要boil奶樽,又要帶水,
乜mood都無晒,
等可以食街o野字諗住帶埋bb去trip...
.......有排........等!!mouth:

男爵府

原文章由 萱萱娃娃 於 08-5-19 16:51 發表
ANPANMAN玩具都好平, 餐具. 但我覺得都係尿片, 濕紙巾最平

五反田果間我未去過. 但錦系町的好方便.

我打算去d易搵,
因為要湊b,5到得o甘多日mouth:

侯爵府

原文章由 philipwife 於 08-5-19 13:40 發表

8歲同11歲就唔多值得去啦... 咁大碼o既衫唔係太多.. 鞋個d都冇咁大.. 玩具就toysrus都有~

侯爵府

原文章由 sumsuma 於 08-5-19 15:42 發表

o甘抵?!?!?

其實我有地方落腳,
5使搵hotel,
齋想出機票咋,
問過我老公公司間agent & 國泰計埋tax
$3000幾銀無走雞 佢o地係咪坤我嫁 ...

oh, 咁通常齋機票都冇咁抵架啦... 你有冇check ana 會唔會平d呢? 如果去shopping真係好啱, 早到晚返... 足5日, 買到頭暈都得~

侯爵府

原文章由 sumsuma 於 08-5-19 15:38 發表

帶個喼o甘嚴重
真係幾多o野賣,
定係毒立1間shop,
有幾大area 嫁?
可以行3粒鍾?
荷花我頂多行3個字咋 ...

錦糸町個間係商場入面架~~ 一出站就係, 好方便, basement仲有一間supermarket, 都好好行~

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 stephenietam 於 08-5-19 20:58 發表

錦糸町個間係商場入面架~~ 一出站就係, 好方便, basement仲有一間supermarket, 都好好行~

stephenietam,

你係錦糸町買了甚麼給囡囡?如果相同東西跟反斗城比較,那裡較平?

首頁
12345...10

尾頁

跳至