跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人試過佢d放題呀?掂唔掂???

別墅

我都想知道呀,如果好既我都想試下. 因為上水粉嶺無日本放題.
chingma

大宅

唔好話放題la...正d的日式餐廳都少...得上水"青森"比較好d
原文章由 yylrso 於 08-5-23 09:13 發表
我都想知道呀,如果好既我都想試下. 因為上水粉嶺無日本放題.

珍珠宮

唔知聯和墟果間幾多錢呢??我都好想去喎咁

大宅

好似話新張期內$108仲唔收加一添呀
原文章由 思樂冰 於 08-5-23 10:50 發表
唔知聯和墟果間幾多錢呢??我都好想去喎咁

男爵府

我上星期試左..而家開張期內$118唔收加一..
任飲任食..刺身都有約10款(三文魚,八爪魚,...三文魚好淡冇味)..壽司約12款(三文魚,甜蝦,...d壽司飯冇醋味似普通飯)串燒約10款(雞翼,豬頸肉,....)..鍋物約6款..汽水每次叫一酌(百事,忌廉,汽水溝左好多水,整到冇乜汽),炸物(帶子,炸蝦,炸蕃薯,炸南瓜....)
整體黎講$118抵食,一分錢一分貨,有得咁平要求唔好高都食得過

大宅

多謝分享...聽你咁講可以用4個字形容晒喎...淡而無味...不過...點都會試一次...最多俾人一次笨實
原文章由 hippo126 於 08-5-23 12:56 發表
任飲任食..刺身都有約10款(三文魚,八爪魚,...三文魚好淡冇味)..壽司約12款(三文魚,甜蝦,...d壽司飯冇醋味似普通飯)串燒約10款(雞翼,豬頸肉,....)..鍋物約6款..汽水每次叫 ...

大宅

行樂軒下面果間都ok, 不過就成鬼日咁多人.

原文章由 a776170 於 08-5-23 09:44 發表
唔好話放題la...正d的日式餐廳都少...得上水"青森"比較好d

大宅

唔g邊間
原文章由 baby_ads 於 08-5-23 13:50 發表

大宅

我唔記得果間野叫咩名, 只係知道係上水行樂軒酒樓下面lor.

原文章由 a776170 於 08-5-23 13:57 發表
唔g邊間

別墅

[quote]原文章由 baby_ads 於 08-5-23 14:25 發表
我唔記得果間野叫咩名, 只係知道係上水行樂軒酒樓下面lor.

叫築地
chingma

別墅

請問"青森"係到呀, 我唔知係邊度?

原文章由 a776170 於 08-5-23 09:44 發表
chingma

珍珠宮

原文章由 hippo126 於 08-5-23 12:56 發表
任飲任食..刺身都有約10款(三文魚,八爪魚,...三文魚好淡冇味)..壽司約12款(三文魚,甜蝦,...d壽司飯冇醋味似普通飯)串燒約10款(雞翼,豬頸肉,....)..鍋物約6款..汽水每次叫 ...

咁都真係抵死wo^^
開張期唔知到幾時呢~?
等我都去下先

大宅

但係築地俾人話差左喎...d人話都係青森好d喎
原文章由 baby_ads 於 08-5-23 13:50 發表

大宅

我唔熟上水d路,淨係知道對面係室內運動場
原文章由 yylrso 於 08-5-23 14:38 發表
請問"青森"係到呀, 我唔知係邊度?

男爵府

回覆 #7 a776170 的文章

我都係貪新鮮忍唔住試下..都唔會有下次lu..
我兩個人食都$240..平時去青森食都係咁上下價錢..始終青森d野係好食d..

大宅

ha....?!咁你意思係咪叫我可以試都唔使試...慳返d$食青森好過?
係呢...咁呢間的前身"瀛"你又食過未?其實我覺得ok架...唔知點解要接左....而家"豐"其實係咪舊酒新瓶呢?定仲差過之前"瀛"
原文章由 hippo126 於 08-5-23 19:17 發表
我都係貪新鮮忍唔住試下..都唔會有下次lu..
我兩個人食都$240..平時去青森食都係咁上下價錢..始終青森d野係好食d..

男爵府

佢而家$118又唔算貴..試一次冇所謂喇.. 想食好d就一定係去青森..
"瀛"我之前有試過啊..d野食係ok..不過佢價錢貴左少少..好似唔抵食..佢一定唔會係"豐"既前身..
如果"瀛"同"豐"比較.."瀛"係好d

大宅

no la..我地2大1小成3舊水落樓...明知唔掂就唔試loh...去青森都唔使咁貴...諗起件拖尾3文魚就留口水...再食埋個魚生飯就
原文章由 hippo126 於 08-5-24 12:04 發表
佢而家$118又唔算貴..試一次冇所謂喇.. 想食好d就一定係去青森..
"瀛"我之前有試過啊..d野食係ok..不過佢價錢貴左少少..好似唔抵食..佢一定唔會係"豐"既前身..
如果"瀛"同"豐"比較.."瀛"係好d:joy ...

複式洋房

真係好唔得, 魚生唔生鮮, 其他菜都好唔得, 叫左碟唔記咩牛柳, d 肉又梅又"林" (我想可能落得太多梳打粉), 太難食想叫個侍應攞走, 佢話唔得, 老細唔比 (因食剩太多), 頂 ~~ 唔係我唔想食, 係因為太難食. 張檯得個丁禁大, 結果碟牛肉放左成晚, 我食禁多年任食自助餐都未見過禁差服務, 真係冇下次.

首頁

尾頁

跳至