論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

原文章由 Jesdan 於 08-5-24 10:13 發表
今天2月已然同佢地申請左個海外賓賓,預計5月會到海,咁我預產期係6月尾......初時都覺得有d遲.....

點知佢5月十幾號打電話比我,話個賓因為身體檢查出左問題,批唔到visa, 所以要求我地再揀過一個賓.......咁我再問 ...

你幫親邊間branch?

我之前都在呢間搵, 又係等了2個幾3個月, 點知個工人來港驟到大肚, 佢地叫我好接. 仲fax body check up 報告同入境署紀錄我睇, 其實service 又唔係咁差.

如果佢地唔通知我個工人有問題, 依家可能我要愁個工人大肚, 白俾10個月人工再加前4後6. 算喇, 依家d工人質素真係好差, 佢地唔同以前, 真正有心做有幾多個呢? 唉, 有時又未必關agent 事的

別墅

係呢...你幫親邊間branch?
我最近經人介紹幫親沙田branch,我暫時覺得呢位agent係我接觸過最有禮同有跟進的啦...雖然佢真好忙(我幾次眼見),太多客未必一講我各就得我個case...但問親嘢都詳細答,留親言實覆的,有新file合我用, 見我急, 10點幾pm都call我(她還在公司), e比我,態度好好,又比啲忠肯的意見我

你知啦, 請吾請到好工人憑彩數, 有個態度好肯做嘢的agent就起碼勞氣少好多。

但當然啦,我工人一日未到,我都吾敢講service 係咪 worth the money啦!始終有時有事先會見"真章"!

原文章由 peipeibb 於 08-5-24 13:09 發表

你幫親邊間branch?

我之前都在呢間搵, 又係等了2個幾3個月, 點知個工人來港驟到大肚, 佢地叫我好接. 仲fax body check up 報告同入境署紀錄我睇, 其實service 又唔係咁差.

如果佢地唔通知我個工人有問題, 依 ...

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至