美容扮靚

跳至

首頁
12345...37

尾頁

男爵府

Why Block again ar??

we only discuss wor....not selling wor!!!!

大宅

我都要買呢隻柔軟精呀, 有朋友用過, 話幾好用喎~~

原帖由 lovingyou 於 10-8-15 14:24 發表
16/8有衛生巾啦, 不過我嫌佢真係短d, 如果流量多我就會係第三四日先用; 請問有冇人用過佢既柔軟精呢? 好用嗎?

大宅

黃大仙中心果間 的確服務不如其他店鋪, 那個
大尺寸女子總是跟我爭論, 我幾次幾乎陷入爭論, 不想再購買她的貨.

伯爵府

沖涼液 goat milk 都好好用呀, 我朋友個女用完隻腳無晒格仔添好令添呀! 我地而家都改晒用佢喇。

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

16/8有衛生巾啦, 不過我嫌佢真係短d, 如果流量多我就會係第三四日先用; 請問有冇人用過佢既柔軟精呢? 好用嗎?

大宅

之前朋友俾咗包sc衞生巾我, 覺得好好用, 但朋友無再續會, 有冇人可以借個會籍俾我去買? THX

子爵府

如果你唔係買多嘢.,唔冼入會o家,問朋友借會員號碼咪得
o羅!
原帖由 愛擒檯 於 10-6-15 11:57 PM 發表
有無sister 晌大埔分店買開野呢?
貨品齊唔齊? 我見佢間鋪都幾細下..
我都想入會
無人介紹都應該ok 掛

民房

唔使多謝,最緊要係幫到你...^^
係bo~你試左之後點ar??
下次你有d咩產品唔係好清楚d用法,你都可以pm我ge...^^
我有用過ge都會盡量解答你架...^^

原帖由 toffeetong 於 10-6-16 14:33 發表

多謝指教! 我就係買左成個月, 都冇心情開嚟用, 等我今晚試下先, 反正都冇得退.

我係黃大仙中心果間買的. 我打過電話去HOTLINE, 佢地都係話開過紙盒的, 都冇得退.

總之, 商業自由市場, 好既野就要宣揚, ...

珍珠宮

熱血金章

原帖由 Kiyako 於 10-6-16 03:14 發表
其實我自己都有用,不過用ge時候其實冇佢講ge咁煩...
洗乾淨塊面之後,將d毛孔淨化液唧係一塊化妝棉上面,將佢放係你要去黑頭ge位置上面,等佢10~15分鐘,之後就可以整走塊化妝棉,再用清水過一過就可以好似平時咁搽返d爽 ...

多謝指教! 我就係買左成個月, 都冇心情開嚟用, 等我今晚試下先, 反正都冇得退.

我係黃大仙中心果間買的. 我打過電話去HOTLINE, 佢地都係話開過紙盒的, 都冇得退.

總之, 商業自由市場, 好既野就要宣揚, 衰既更不能隱藏.:;pppp:
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

民房

其實我自己都有用,不過用ge時候其實冇佢講ge咁煩...
洗乾淨塊面之後,將d毛孔淨化液唧係一塊化妝棉上面,將佢放係你要去黑頭ge位置上面,等佢10~15分鐘,之後就可以整走塊化妝棉,再用清水過一過就可以好似平時咁搽返d爽膚水,面霜,咁就ok架喇
如果你整走左塊化妝棉,發覺仲有少少比較頑固ge黑頭,就先至需要用棉花棒輕輕按下,咁就可以清理埋嗰d黑頭ge喇~
所以其實唔會好煩,唔使專登用熱毛巾fu...^^
我個人會建議係沖完涼就跟住洗埋面開始fu,咁個效果會仲好d....^^
不過如果你唔介意ge,可唔可以pm我知,嗰間shop係邊架??

原帖由 toffeetong 於 10-6-15 22:36 發表

thanks kiyako.
我買左bioglo毛孔淨化液, 本書仔都冇講清楚, 買左先知又要fu係臉, 又要fu熱毛巾, 又要用棉花棒輕按毛孔, 講都要講到咁煩. 而家都過左14日退款期lu.
我係買左既第3日, 帶埋products去shop, 佢地話 ...

大宅

有無sister 晌大埔分店買開野呢?
貨品齊唔齊? 我見佢間鋪都幾細下..
我都想入會
無人介紹都應該ok 掛

侯爵府

2024年龍年勳章

想問今期隻
Bioglo美白靚膚淡斑面膜 (Whitening & Anti-Pigmentation Mask)
得唔得??

又有另一隻 Bioglo Active-C Whitening Mask

邊隻好用

珍珠宮

熱血金章

原帖由 Kiyako 於 10-6-11 01:11 發表
請問你嗰樣係咩產品?或者我可以幫你問問...^^

thanks kiyako.
我買左bioglo毛孔淨化液, 本書仔都冇講清楚, 買左先知又要fu係臉, 又要fu熱毛巾, 又要用棉花棒輕按毛孔, 講都要講到咁煩. 而家都過左14日退款期lu.
我係買左既第3日, 帶埋products去shop, 佢地話除非係佢本身有損壞先至可以退, 我話我只係開紙盒, 如果佢既貨有問題, 我唔開紙盒又點會知喎, 佢地都話冇得退, 真係差勁, 完成都冇售後服務.
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.

民房

um.....聽講佢而家返左隻新ge水機,你會唔會有興趣ar??

原帖由 suilangmui 於 10-3-7 17:20 發表
Hi,

我係新VIP member. 今日自己上左元朗o個間入會, 主要都係因為我想買螺旋藻, 因為佢地入會買平d同埋我諗住長期食用.

我對d水機有d興趣, 請問貴d o個隻係咪好好用架?? ...

民房

咁你而家入左未ar??

原帖由 chumeme 於 10-3-14 21:10 發表
我想join做普通member買野呀, 請問有冇人可做介紹入會? 請pm我detail 啦. Many thanks.

民房

其實如果你有朋友係會員,可以填佢個no.做介紹人,如果冇就空左佢(我嗰陣都係咁),之後比埋入會費就ok架喇~
不過我想問,你對佢邊一種濾水器有興趣??沖涼,飲用,定係裝係水龍頭用黎洗面,洗菜??因為佢每一種都有唔同,所以想問清楚少少.
同埋你所講ge有咩好用係指d咩??我唔係好明(唔好意思)

原帖由 heichunmum 於 10-6-11 01:29 發表
我剛入會,要人介紹咖咩?佢俾張表我填,俾入會費之嘛,其實有咩好用?有無人用佢濾水器?好用嗎?

禁止訪問

民房

請問你嗰樣係咩產品?或者我可以幫你問問...^^
原帖由 toffeetong 於 10-5-23 15:18 發表
有冇人試過做退貨呀?
我只係開左紙盒乍, 有冇得退架?

珍珠宮

熱血金章

有冇人試過做退貨呀?
我只係開左紙盒乍, 有冇得退架?

別墅

我想join做普通member買野呀, 請問有冇人可做介紹入會? 請pm我detail 啦. Many thanks.

原帖由 suilangmui 於 10-3-7 17:20 發表
Hi,

我係新VIP member. 今日自己上左元朗o個間入會, 主要都係因為我想買螺旋藻, 因為佢地入會買平d同埋我諗住長期食用.

我對d水機有d興趣, 請問貴d o個隻係咪好好用架?? ...

首頁
12345...37

尾頁

跳至