美容扮靚

跳至

首頁
12345...37

尾頁

翡翠宮

我想問下今期特價果隻洗衣粉好唔好用, $65/3盒呢個價錢係咪好抵?其實我自己一向用開洗衣液, 所以唔知轉用洗衣粉又好唔好?因為我好怕D洗衣粉一舊舊咁'痴'係衫度...

伯爵府

elaine2006,

元朗我識1間shop, 你講個間係地舖 or 商場1樓?
對....好過益左佢間野.....咁衰.

原帖由 elaine2006 於 09-1-17 22:23 發表
早d知妳哋係member填埋妳哋個no或者搵妳哋幫手買啦~我聽個賣童裝老細話好用,我先至走去買嚟試下,未買之前真係唔為意開咗間新舖,唉~我真係好後悔去咗呢間舖入會,唔做會員都買到,呢家俾咗60蚊唔用會員咭好似好浪費,但 ...

大宅

大家好! 今期有好多新產品好吸引, 請問有人飲過可可咖啡嗎? 好味嗎?螺旋藻麥片有特價嗎?

大宅

早d知妳哋係member填埋妳哋個no或者搵妳哋幫手買啦~我聽個賣童裝老細話好用,我先至走去買嚟試下,未買之前真係唔為意開咗間新舖,唉~我真係好後悔去咗呢間舖入會,唔做會員都買到,呢家俾咗60蚊唔用會員咭好似好浪費,但係買野又益咗佢哋,好矛盾!我只能講佢哋係元朗新開舖,用開呢隻牌子而又住元朗一定知邊間!家陣真係勁瘀,唔知以為我同個女做咗d咩要攪到關大門,唔通我通街同人解釋發生緊咩事咩!莫講話我個女有陰影,連我自己都好有壓力個心好唔舒服!

原帖由 helenjoe 於 09-1-17 19:30 發表
hi elaine2006,

請pm我那一間shop, 我會自己記錄低先, 我會叫我d下線注意下, thx.

伯爵府

果位sales咁都得, 5通佢同你教女
你應該同佢講, 我會自己教女, 5使你同我教, 多謝夾盛惠.

請問你果區係邊樹?
我和我d 下線一定5會去幫趁or 入會的.

希望你女兒心靈沒事啦....

原帖由 elaine2006 於 09-1-16 20:22 發表
我唔會再去果間買,其實唔係發生好大件事,事原我同個賣衫老細傾開計講開阿女d頭髮成日打結,我個女2歲三個月大,佢就介紹我試用ecosway一隻洗頭水連沖涼液,咁我就去咗佢間舖對面間ecosway買,我見都幾多野買咪索性俾60蚊入埋會,咁我個女入到去响呢 ...

大宅

原帖由 elaine2006 於 09-1-16 20:22 發表
我唔會再去果間買,其實唔係發生好大件事,事原我同個賣衫老細傾開計講開阿女d頭髮成日打結,我個女2歲三個月大,佢就介紹我試用ecosway一隻洗頭水連沖涼液,咁我就去咗佢間舖對面間ecosway買,我見都幾多野買咪索性俾60蚊入埋會,咁我個女入到去响呢 ...

嘩...咁都得 !!!!無嘢呀!!!俾我佢死梗, 咁樣鬧我個囡, 我真係同佢死過呀.....佢要玩到咁大....我同佢鬥玩得大呀, 佢咁樣嚇我個囡, 我報警呀.....

大宅

我都覺得你要公開佢地間SHOP no同埋係邊區,等大家防範下

我最愛的BOWIE 仔2004/3/7 2.73kg (早產b)2006/12  30lbs 92cm

伯爵府

請pm我那一間shop, 我會自己記錄低先, 我會叫我d下線注意下, thx.

原帖由 elaine2006 於 09-1-16 12:50 發表
有d問題想請教各位入咗ecosway會mami, 我琴日去咗某間門市入咗會,入會後發生了小插曲,令我很不開心,我以後都不會去這間舖頭買野,其實我在這間舖頭入會,日後買野我去另一間,咁呢間舖頭有沒有得益呢?

...

伯爵府

hi cottontail,

螺旋藻麥皮做特價? 今期無呀...
反而新產品....2款奶類穀物飲品做特價呀.

剛剛昨天又去返"宇晴軒"shop入貨....老板& sales勁好人, 好nice.....這shop值得推薦.

原帖由 cottontail 於 09-1-13 22:16 發表
helenjoe,
收到啦, 唔該哂, 麻煩哂你, 今期d促銷既貨品都唔錯, 但有我至愛既螺旋藻麥皮做特價, 上次m巾我一次過入左六包日, 兩包夜, 希望可以用完再有特價. ...

伯爵府

hi 魚生,

不如你pm電話比我啦...大家交換tel.
而家剛無左這promote, 如有, 我預你一個啦.
thx.

原帖由 魚生 於 09-1-17 11:47 發表

我都想買一個呀!

大宅

有無人想JOIN ECOSWAY既VIP買野但係未JOIN呀﹖
年費HKD60....可以用會員價7折買野....

因為我0岩0岩JOIN左佢個VIP....
一個月內介紹人入會有DISCOUNT....
可以HKD20/YR....

如果有人想JOIN但未JOIN就PM我丫...

[[14/2/2009 到期啦!]]

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

bbdou:多謝妳關心,我個女今日心情好好多,不過,成日都好似口頭蟬咁話姐姐鬧,驚驚!驚驚!發生當日佢喊到返屋企至肯收聲,但係見到爸爸放工返嚟即刻欖住係咁喊,一路喊一路話唔要媽媽,仲郁手打我,佢爸爸仲鬧佢做咩打mami,平日若然郁手打人佢一定c梗,但我今次無出聲話佢,我知道佢好唔開心,我心諗好彩佢唔識講發生咩事,否則,佢爸爸一定鬧c我,話我自己攞嚟衰,貼錢買難受!其實,間舖頭有3個人,2個都好nice,係呢個廿歲出頭個靚妹惡,可能佢唔憂做或者係屋企生意啦!總知,我唔會再去,實在太瘀太不近人情,成條街都知道咁制,我住呢區都有3間分店,要買野一定買到,我唔會投訴佢,不過,我會打電話試下可唔可以轉另一間做member,我今日都去咗另一間問過,佢話一定要我自己打電話去講,仲俾咗咭片我,試下得唔得啦,唔得最多咪唔用囉!
原帖由 bbdou 於 09-1-16 20:35 發表
你囡囡而家OK嗎?講開惡人,我朋友個仔又係俾個所謂興趣班的惡女人無端端好惡咁鬧,仲跌左佢落地,到而家個小朋友都仲話好驚個惡女人,連旺角都唔要再去,所以我好明白你的心情。 可以PM我係邊一間舖嗎?

...

男爵府

你囡囡而家OK嗎?講開惡人,我朋友個仔又係俾個所謂興趣班的惡女人無端端好惡咁鬧,仲跌左佢落地,到而家個小朋友都仲話好驚個惡女人,連旺角都唔要再去,所以我好明白你的心情。 可以PM我係邊一間舖嗎?

大宅

我唔會再去果間買,其實唔係發生好大件事,事原我同個賣衫老細傾開計講開阿女d頭髮成日打結,我個女2歲三個月大,佢就介紹我試用ecosway一隻洗頭水連沖涼液,咁我就去咗佢間舖對面間ecosway買,我見都幾多野買咪索性俾60蚊入埋會,咁我個女入到去响呢間舖頭走來走去,我都知我個女百厭,但鬧都唔聽,佢哋初時講唔緊要,細路仔係咁,仲俾咗d維他命軟糖我個女食,一路都無事仲好nice,我見我個女鍾意食呢隻糖諗住買,佢哋仲叫我唔好買住,過兩日買平d,咁我就唔買住,當我買完野俾晒錢想走時,我個女又話想食果d糖,其中一個一路都無出聲既職員就好惡話我個女,妳己經食咗3粒啦,仲想點!又話未曾見過有d咁既細路,又問我點教女,個女點解一d都唔驚我,咁我個女先至開始識驚,叫我抱佢走,我一伸手想抱,個職員話唔淮抱,要佢自己行出門口,跟住我女咪喊,個職員突然關大門,然後好惡指住我個女話妳依家唔駛走,我叫警察嚟拉妳走,鬧到連隔離舖頭d人都响門口睇發生咩事,總知門口圍晒d人睇,我真係勁瘀,我個女又勁驚,可能妳哋會講點解我唔出聲,因為呢個職員住我個女好惡,對住我就笑笑口,話我咁樣教唔得,要好似佢咁惡至得,唉~我個女的確係百厭,我可以點?不過,我都走啦,駛唔駛係咁鬧喎!離開呢間舖後我個女一路喊到返屋企,夜晚仲發開口夢叫姐姐唔好,姨姨鬧,唔好,呀~~~
總知,我唔可能再去呢間舖頭買野,直頭話呢條街無咩事都唔會經過啦!

原帖由 bbdou 於 09-1-16 13:31 發表
請問係邊間舖頭?發生左乜野事?如果方便的講出來等大家都提防下。

你係呢間門市入左會,即係間門市係你上線啦,即使你去第二間買,佢都有得益架,因為你的消費會產生獎勵分 (eV),咁如果你之後又介紹朋友,連你朋友的消費所產生的e ...

男爵府

請問係邊間舖頭?發生左乜野事?如果方便的講出來等大家都提防下。

你係呢間門市入左會,即係間門市係你上線啦,即使你去第二間買,佢都有得益架,因為你的消費會產生獎勵分 (eV),咁如果你之後又介紹朋友,連你朋友的消費所產生的eV都會一併計算為佢的eV,佢就可以攞多D獎金囉!當然,你去邊一間舖頭買野,嗰間舖頭都可以係賣出俾你的產品中攞到DD rebate咁上下的野,你唔幫襯佢買佢就賺少DD囉。

原帖由 elaine2006 於 09-1-16 12:50 發表
有d問題想請教各位入咗ecosway會mami, 我琴日去咗某間門市入咗會,入會後發生了小插曲,令我很不開心,我以後都不會去這間舖頭買野,其實我在這間舖頭入會,日後買野我去另一間,咁呢間舖頭有沒有得益呢?

...

大宅

原帖由 helenjoe 於 09-1-15 13:35 發表
昨天收到公司寄來的新產品和促銷小冊子呀.....好吸引!

明天可以去shopping ar!

伯爵府

小冊子

昨天收到公司寄來的新產品和促銷小冊子呀.....好吸引!

明天可以去shopping ar!

伯爵府

SE能量墜飾

昨天去左shop買野, 見老板和sales姐姐掛住係頸度, 講有咩好處.

我心大心細, 想買2個, 1個自己, 1個送比剛做了骨科手術爸爸.

佢話要買3個, 抵d....平均$322(優惠).
買一個要$395 (優惠價)
買3個, 每個平成$72.00...

請問有無人想買, 我買2個, 欠1個, 大家可share...thx.

伯爵府

昨天我帶朋友去左屋企附近新開的營業所看, 佢叫我推薦她做vip.

跟住, 我買左以下:

- 6支酵素液 (讓了1支比朋友試) $428/6支
老板話小朋友都喝得, 因佢好好人, 開了1支加水比owen喝, owen話好喝呀.

- 2個新出bra (買回家立即試, 好岩身, 舒服) $290/2個
- 1包有機純蔗糖 $9.9 扣1rp
- 1包有機快熟麥片 (今日帶左返公司, 有時無帶飯當lunch吃) $15 扣1rp
- 3包特價$76 oriyen 韃靼黃金蕎麥

朋友join vip, 有3個item以優惠價買:

買左sos 2盒精靈油, 我用佢share各一盒, 老板話可以買來看門口, 好好用呀...尤其是乾隆, 面....唇膏邊, 我買比仔仔用.

佢買hand cream, bb cream.

佢仲有2個item 優惠價未買, 老板話要31/1前要買, 否則過期就無得買lu...

首頁
12345...37

尾頁

跳至