美容扮靚

跳至

首頁
34567...37

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

原帖由 mimibooo 於 09-1-12 00:02 發表
HELENJOE

謝謝你意見
今日買左隻大"獲"

果隻睫毛增生液有冇人試過?

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

HELENJOE

謝謝你意見
今日買左隻大"獲"

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

我飲咗兩支之後冇飲喇! 係最初時有屁放及cc顏色深少少, 跟住就冇乜特別, 可能係自己冇恆心.

原帖由 w_e_n_5201314 於 09-1-7 00:07 發表

你現在飲成點>>效果好唔好?

伯爵府

咁奇怪, 點解我看不到mimibooo在這topic最update的post?

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

BBDOU

想問around 幾多錢..唔記得左

男爵府

如果你係講緊瓷晶鍋,我就覺得好好用,唔痴底又唔會釋放有害物質,清潔又容易,抵用!

原帖由 mimibooo 於 09-1-8 00:50 發表
hihi

想問問大家個獲
掂唔掂

男爵府

你上唔到邊個website呀?

原帖由 最愛小朋友 於 09-1-8 00:31 發表
丫.........唔知點解,,,,
我上唔到個web site呀?
入左會員no.都係話我資料唔正確既??
可唔可以教下我點入去架!thanks!

珍珠宮

hihi

想問問大家個獲
掂唔掂

子爵府

丫.........唔知點解,,,,
我上唔到個web site呀?
入左會員no.都係話我資料唔正確既??
可唔可以教下我點入去架!thanks!

子爵府

唔該晒呀,,睇完之後仲想買添加
你地知唔知係沙田附近有邊度有得買呢?

原帖由 bbdou 於 09-1-6 23:22 發表
睇呢度,就係呢D,不過Cosway淨係有賣一盒兩個碗形或者一盒兩個長筒形的,價錢係$29.9 & $39.9:
http://udn.monday.com.tw/?catitemid=37558

大宅

原帖由 諺諺mum 於 08-10-31 14:57 發表
我都join咗喇! 仲膽粗粗買咗兩支酵素液試下.

第一次飲冇加水, 好難入口, 好拿喉, 以為買錯野, 不過唔好徙, 都要繼續飲.
第二日加咗水, 易入口少少, 不過都係唔好味, 仲未接受.
第三日開始接受, 都唔係真係咁難飲啫. ...

你現在飲成點>>效果好唔好?

男爵府

睇呢度,就係呢D,不過Cosway淨係有賣一盒兩個碗形或者一盒兩個長筒形的,價錢係$29.9 & $39.9:
http://udn.monday.com.tw/?catitemid=37558

原帖由 最愛小朋友 於 09-1-6 20:17 發表
唔知可唔可以show存氣盒既相出黎睇下??
因為到而家都仲未買到呀!!
同埋其實幾多錢一set???

子爵府

唔知可唔可以show存氣盒既相出黎睇下??
因為到而家都仲未買到呀!!
同埋其實幾多錢一set???

翡翠宮

我都JOIN左嘞,買左魚子精華的face cream同埋 eye cream,仲買左兩支洗潔精添。。。我想問下買每月推介的貨品要唔要扣rp架?

伯爵府

原帖由 mdl832832 於 08-12-9 09:32 發表
我想問你地有無買 咖啡, 邊隻好味, 我唔想太甜

我試過幾隻coffee, 都有2隻幾好飲.
榛子coffee, 冰coffee.

伯爵府

各位,

我返黎喇! 一家去左廣州探親+旅遊.
我家附近開了一間營業所呀....好方便呀.

我朋友都join 左vip, 寫我做佢介紹人.

男爵府

我淨係買過薏仁燕麥,可能我唔鍾意燕麥滑潺潺的感覺,所以我覺得好難食。

原帖由 irisfung 於 09-1-5 17:30 發表
我都join o左la! 想問o下大家以下貨品好食/用嗎?

1. 薏仁燕麥
2. Bioglo Intensive Hand Cream
3. Cell-lift Advance 精華素及眼部修護素

Thx.

大宅

我都join o左la! 想問o下大家以下貨品好食/用嗎?

1. 薏仁燕麥
2. Bioglo Intensive Hand Cream
3. Cell-lift Advance 精華素及眼部修護素

Thx.

大宅

畀面勳章

原文章由 helenjoe 於 08-12-29 17:23 發表

我朋友話要注意, 新出花晒過濾器的溫度跟舊款有所不同呀.

點樣唔同呀? 那個好D?

珍珠宮

醒目開學勳章

係呀! 唉, 咁就真係麻煩啦, 好想轉咗佢呀, 唔想再跟原本個個上線, 又唔想無咗d RP, 如果重新再入會, 除咗要俾450之外, 咁連原本自己下線D分都會無埋囉

原文章由 bbdou 於 08-12-30 16:17 發表
唔可以,除非係個直接上線唔再續會,咁你就會撥左俾佢的直接上線。如果你一定要轉上線,就要先終止你現時的會籍,然後等一段時間(好似係三個月),然後再重新用新上線的no.做推薦人入會。不過如果你係業主,咁樣做就唔抵,因為業主第 ...

首頁
34567...37

尾頁

跳至