美容扮靚

跳至

首頁
12345...37

尾頁

男爵府

其實你計埋慳返的煤氣費,個壓力煲真係唔貴架,超好用呀!

原文章由 食神 於 08-6-6 10:29 發表

壓力煲好貴, 唔捨得買

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

我都收到本野.見到0的盒仔
有冇朋友仔買左

大宅

原文章由 bbdou 於 08-6-6 10:53 發表

請問你買邊隻牌子壓力煲, 用電或明火, 幾多錢? 我之前好想買, 但又驚無位放, 好似煲飯同蚊嘢都好快, 有特價嗎?

男爵府

我用緊的係Lagostina,係意大利牌子,有雙重安全制,好安全,連工人我都放心俾佢用。我用緊的係明火,但係可以加錢要電磁爐底,幾多錢我唔係好記得,我6年前買好似係1千到尾,而家唔知幾多錢,你可以去Sogo睇下Demo,詳細問下sales。

我未試過煲飯,不過燜野同煲湯就超正,只要正常四分之一時間,燜野好焾同好入味,煲湯同明火一樣效果。

Pretty好似仲有用過其他牌子,你可以問下佢意見。

原文章由 meyonw 於 08-6-6 15:24 發表

請問你買邊隻牌子壓力煲, 用電或明火, 幾多錢? 我之前好想買, 但又驚無位放, 好似煲飯同蚊嘢都好快, 有特價嗎?

男爵府

原文章由 bbdou 於 08-6-6 15:45 發表
我用緊的係Lagostina,係意大利牌子,有雙重安全制,好安全,連工人我都放心俾佢用。我用緊的係明火,但係可以加錢要電磁爐底,幾多錢我唔係好記得,我6年前買好似係1千到尾,而家唔知幾多錢,你可以去Sogo睇下Demo,詳細問下sales。

我 ...

I use Lagostina and Fissler

Both also ok, but I love Lagostina

伯爵府

原文章由 bbdou 於 08-6-6 09:33 發表
你有冇收到威記寄來的新產品介紹小冊子呀?如果冇,睇下係咪自己搬過屋冇改地址,可以上網check返自己地址有冇填錯,如果都冇,就要打電話去公司問下!

...

bbdou,

昨晚我都收到新產品介紹小冊子....
今日放工仲去左太子leader centre買野添...

保鮮盒未show出來看....煲就有.....show 細size, 真係好細喎.
姐姐話今日很多人買大煲.

我買左新產品...女性香水78127, 雖然當時無tester, 買回家噴, 好清香呀... 另, 買左3色眼影92052, 無tester, 但我回家後拆開看, 發現產色是92053, 打去話比姐姐知, 我叫佢拆92053和92051看, 原來, 92051的colour跟小冊子一樣, 但92052 和92053的colour原來掉轉了, 佢話明天打去公司報告, 仲話多謝我話佢知添.

買左一個8層濾水芯...因為我用左差唔多近一了, 需要更換lu..

伯爵府

原文章由 Pretty2036 於 08-6-6 16:58 發表

I use Lagostina and Fissler

Both also ok, but I love Lagostina

我有位同事用Lagostina的鑊, 約1千元, 佢話用左1年幾, 超好用, 但我賺貴.

伯爵府

原文章由 helenjoe 於 08-6-6 22:57 發表

bbdou,

昨晚我都收到新產品介紹小冊子....
今日放工仲去左太子leader centre買野添...

保鮮盒未show出來看....煲就有.....show 細size, 真係好細喎.
姐姐話今日很多人買大煲.

我買左新產品...女性香水78127, 雖 ...

講漏左添...
買左一個bra....扣1rp.
女性香水也扣1rp.

伯爵府

原文章由 mimibooo 於 08-6-6 10:56 發表
我都收到本野.見到0的盒仔
有冇朋友仔買左

今日我去太子, 姐姐話r9692-9694, 係分單買, 唔可以儲100元張單一齊喎....

伯爵府

原文章由 bbdou 於 08-6-6 10:53 發表

屋企就有一個用左好多年的tiger真空煲...

伯爵府

原文章由 Panda-Z 於 08-6-6 10:29 發表

其實某d日x城有呢d產品架, 不過都幾貴

同意....

伯爵府

原文章由 pinkypiggy 於 08-6-6 00:23 發表
請問有冇人知新貨有得買未?勁鍾意儲存盒,我最少會買幾套

有得賣啦..我無買.
你快快入貨啦.....

伯爵府

原文章由 mimibooo 於 08-6-5 00:37 發表
helenjoe

知唔知仲有邊間有 ?

mimibooo,

你講係咪促銷護墊, 今日我去太子leader centre, 姐姐話已賣晒無貨返lu.....觀塘營業所又賣晒.....門巿第一日我去都賣晒lu...我只在門巿買到促銷日用m巾咋, 都好過無啦....hehe.

男爵府

原文章由 helenjoe 於 08-6-6 22:59 發表

我有位同事用Lagostina的鑊, 約1千元, 佢話用左1年幾, 超好用, 但我賺貴.

係貴左d, 但有排用, 鋼水靚, 唔洗成日換wok....

伯爵府

原文章由 helenjoe 於 08-6-6 22:59 發表

原文章由 Pretty2036 於 08-6-6 23:37 發表

係貴左d, 但有排用, 鋼水靚, 唔洗成日換wok....

咁又係....
不過我買左瓷晶鍋, 用左差5多1年, 好好用....未換鑊.

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

helenjoe

有時我都會去KWUN TONG 買呀
方便0的

男爵府

我今日買左喇!我買左大size存氣盒1套、樽型3套,每盒都有清晰說明書,返到屋企有少少後悔唔買多d,星期二我會打tel去訂多幾套,因為見到實物已經鍾意到暈,睇埋catalogue更鍾意到c

不過好唔開心就係TW果間要close 以後買野冇咁方便喇!

我都有用高速煲,真係值得推介,慳好多煤氣

原文章由 bbdou 於 08-6-6 09:35 發表
我都好鍾意d盒,最頂癮係個蓋,話within 2cm的差距都蓋到喎,好想睇下實物!
《 在神面前萬事非偶然,因神計劃萬有。》

民房

有用開ecosway 蘆薈gel的媽咪,可唔可以打個ingredient list俾我?我想試下呀

子爵府

我買左玫瑰套被床單雙人, 舖落床好靚好舒服, 當然買返來要洗過先換晒佢, 諗住買埋令一個花.

民房

我上一次去荃灣買野時,個老闆問我會員no,我咩都唔知,我話"冇呀"mouth: .咁佢就問我邊個介紹黎,我話我上網見到d人傾開就黎買,咁岩隔離有個女人o係度,佢就同老闆講,"用我個會員no",咁我先買到野咋, 咁我想問如果我下次買野.冇會員no係咪冇得買o架??

首頁
12345...37

尾頁

跳至