美容扮靚

跳至

首頁
34567...37

尾頁

伯爵府

原文章由 helenjoe 於 08-6-10 20:12 發表

hi...是否很久之前的事呢?

我只是留手提給anna, 沒有留我no. 或姓名給她.

oic, 原來是08年2月22日的事, 現在我已沒有這樣做了, 以免人地話我係seller.

其實我係buyer, thx.

伯爵府

原文章由 mimibooo 於 08-6-10 15:49 發表

我只係用過洗碗精

mimibooo,

洗碗精-我用緊0897, 環保系列我未用過, 只用過08505, 除污幾好.

男爵府

抄自產品介紹:

融合可被生物分解的全能配方,可有效對抗所有表面上頑固的污漬﹐性質溫和﹐無損雙手並有利環保。
  • 100%植物基的清潔劑 – 萃取自椰油和棕櫚油的成份﹐具有增效作用﹐可有效地清除多種污漬。
  • 天然柑橘萃取物 – 能毫不費工夫地清除油脂和深嵌的污垢,即使是最頑固的污漬也無所遁形。最適用於清理廚房地帶
  • pH-平均和多用途 – 能呵護雙手。適合所有物件的表面如碗碟 、地板、沖涼房、窗戶、衣料、汽車等等﹐甚至也可成為洗手劑!
  • 抑菌劑 – 能深層潔淨﹐可保持物件表面清潔衛生。
格外濃縮配方可以濃縮或加入水稀釋使用 (1:500稀釋),視塗抹方式或污漬種類而定 。參考包裝標籤以獲知使用方法。
使用建議:
普通清洗 – 2毫升(?茶匙) 或加入1公升的水。
地板/汽車– 20毫升(2帽之量) 加入10公升的水﹐無需沖洗。
可使用雙重份量或直接塗抹在污漬部份﹐然後清洗乾淨。

原文章由 mimibooo 於 08-6-10 11:35 發表
08508`可洗咩??

男爵府

今日老公去買存氣盒,真係唔錯,下次我買個迷你西瓜來 "cup" 下先!

原文章由 pinkypiggy 於 08-6-7 21:18 發表
我今日買左喇!我買左大size存氣盒1套、樽型3套,每盒都有清晰說明書,返到屋企有少少後悔唔買多d,星期二我會打tel去訂多幾套,因為見到實物已經鍾意到暈,睇埋catalogue更鍾意到c

不過好唔開心就係TW果間要close:cryi ...

男爵府

我今日又買左3套

原文章由 bbdou 於 08-6-10 21:52 發表
今日老公去買存氣盒,真係唔錯,下次我買個迷你西瓜來 "cup" 下先!
《 在神面前萬事非偶然,因神計劃萬有。》

男爵府

today I bought new perfume, very good!!

男爵府

嘩!你買咁多,話時話,可以用來裝咩呢,我屋企已經有好多微波兜啦喎!

BTW, 你好返晒未呀!

原文章由 pinkypiggy 於 08-6-10 21:56 發表
我今日又買左3套

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

原文章由 bbdou 於 08-6-10 21:41 發表
抄自產品介紹:

融合可被生物分解的全能配方,可有效對抗所有表面上頑固的污漬﹐性質溫和﹐無損雙手並有利環保。
100%植物基的清潔劑 – 萃取自椰油和棕櫚油的成份﹐具有增效作用﹐可有效地清除多種污漬。 天然柑橘萃取 ...

唔該曬..好清楚

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

我今日去north point 0個間
佢冇盒賣

男爵府

原文章由 pinkypiggy 於 08-6-10 21:56 發表
我今日又買左3套

我今日都見到, 但冇買~~

伯爵府

原文章由 bbdou 於 08-6-10 21:52 發表

bbdou,

3個款, 你買邊個no. ?

男爵府

唔知咩no.喎,不過老公話係最大的果套存氣盒,一套兩個,一大一細。

原文章由 helenjoe 於 08-6-11 11:27 發表

bbdou,

3個款, 你買邊個no. ?

男爵府

我老公係去佐敦門市買的。

原文章由 mimibooo 於 08-6-11 00:10 發表
我今日去north point 0個間
佢冇盒賣

大宅

我老公都買左兩套存氣盒, 一款係長身既, 另一款係最大果隻喎. 連佢咁算死草都買左兩套, 可想而知有幾吸引呢

另外我都買左新果隻女性香水, 淨係個樽都值回票價啦. 隻味開頭唔係咁好聞, 過左一陣就very good. 今朝噴左到而家仲聞到陣味, 好正

我仲買左銀色同橙色既眼蜜眼線 (貪得意買, 因為我唔化妝架), d色好靚好出
大小通吃
只要係入得口既都鐘意食

珍珠宮

原文章由 bbdou 於 08-6-11 12:56 發表
我老公係去佐敦門市買的。

禁又係..通常佐敦0的野齊0的

男爵府

多野裝囉~~藥材、海味、意粉、麥皮、麵粉、做包包用的材料 因為存氣,真係very gd!

未嘎,但唔洗坐輪椅同用拐杖,e+只用1支行山竹輔助,謝謝關心!

原文章由 bbdou 於 08-6-10 23:23 發表
嘩!你買咁多,話時話,可以用來裝咩呢,我屋企已經有好多微波兜啦喎!

BTW, 你好返晒未呀!
《 在神面前萬事非偶然,因神計劃萬有。》

伯爵府

原文章由 pinkypiggy 於 08-6-11 16:43 發表
多野裝囉~~藥材、海味、意粉、麥皮、麵粉、做包包用的材料 因為存氣,真係very gd!

未嘎,但唔洗坐輪椅同用拐杖,e+只用1支行山竹輔助,謝謝關心!

...

hi pinky,

那就好了.....

伯爵府

原文章由 食神 於 08-6-11 14:39 發表
我老公都買左兩套存氣盒, 一款係長身既, 另一款係最大果隻喎. 連佢咁算死草都買左兩套, 可想而知有幾吸引呢

另外我都買左新果隻女性香水, 淨係個樽都值回票價啦. 隻味開頭唔係咁好聞, 過左一陣就very good ...

食神,

女性香水 - 我都有買, 真係幾香呀>>>>good!
另, 我買左啡色眼影....因為no. 錯左.....星期五放工去換貨.

大宅

原文章由 pinkypiggy 於 08-6-11 16:43 發表

...

祝你早日康復!

大宅

禽日放工去買左2套大size存氣盒, 好好用呀
可惜樽形果款無貨, 要訂
同埋呢, 大家要留意, 買存氣盒 & 真空煲係無rp回贈架

首頁
34567...37

尾頁

跳至