美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

BK都唔知做乜,幾日都上唔到。

夜用我有用開,多都應該冇問題,不過我覺得佢如果再長D就仲好囉!

原文章由 pinkypiggy 於 08-5-28 19:22 發表
請問SC超薄夜用衛生棉好用嗎?我係勁多嘎,5g夠5夠

男爵府

查實舊款同新款除左個包裝唔同,仲有咩唔同啫?

原文章由 食神 於 08-5-30 08:38 發表

今次促銷既m巾係舊款架

男爵府

套煲係真空煲來架,如果煲老火湯,我建議你買個壓力煲,真係又快又好!

原文章由 食神 於 08-6-6 08:54 發表

我對佢套新煲好有興趣呀
唔知用黎煲老火湯掂唔掂呢

男爵府

你有冇收到威記寄來的新產品介紹小冊子呀?如果冇,睇下係咪自己搬過屋冇改地址,可以上網check返自己地址有冇填錯,如果都冇,就要打電話去公司問下!

原文章由 Pretty2036 於 08-6-6 09:09 發表

新煲? where can see?

男爵府

我都好鍾意d盒,最頂癮係個蓋,話within 2cm的差距都蓋到喎,好想睇下實物!

原文章由 pinkypiggy 於 08-6-6 00:23 發表
請問有冇人知新貨有得買未?勁鍾意儲存盒,我最少會買幾套

男爵府

其實你計埋慳返的煤氣費,個壓力煲真係唔貴架,超好用呀!

原文章由 食神 於 08-6-6 10:29 發表

壓力煲好貴, 唔捨得買

男爵府

我用緊的係Lagostina,係意大利牌子,有雙重安全制,好安全,連工人我都放心俾佢用。我用緊的係明火,但係可以加錢要電磁爐底,幾多錢我唔係好記得,我6年前買好似係1千到尾,而家唔知幾多錢,你可以去Sogo睇下Demo,詳細問下sales。

我未試過煲飯,不過燜野同煲湯就超正,只要正常四分之一時間,燜野好焾同好入味,煲湯同明火一樣效果。

Pretty好似仲有用過其他牌子,你可以問下佢意見。

原文章由 meyonw 於 08-6-6 15:24 發表

請問你買邊隻牌子壓力煲, 用電或明火, 幾多錢? 我之前好想買, 但又驚無位放, 好似煲飯同蚊嘢都好快, 有特價嗎?

男爵府

Aloe Barbadensis (guaranteed 10% polysaccharides)
Deionised Water
Carbomer
Anthemis Nobilis Flower Extract
Methylparaben

原文章由 annana 於 08-6-9 15:32 發表
有用開ecosway 蘆薈gel的媽咪,可唔可以打個ingredient list俾我?我想試下呀

男爵府

冇會員no.係買唔到野架,如果你想買野,不如自己入會啦,做vip都係$60,會送10 RP,用1-2 RP可以用6-8折買到產品,不過你入會係要搵個推薦人的,只要係現任會員就可以。

原文章由 annana 於 08-6-9 17:07 發表
我上一次去荃灣買野時,個老闆問我會員no,我咩都唔知,我話"冇呀"mouth: .咁佢就問我邊個介紹黎,我話我上網見到d人傾開就黎買,咁岩隔離有個女人o係度,佢就同老闆講,"用我個會員no",咁我先買到野咋, 咁我想問如 ...

男爵府

如果係洗衣粉, 洗衣液,Ecomax系列係環保產品來,唔會引起皮膚敏感,你可以去購物網睇返佢的詳細產品介紹(你CLICK我的"個人網頁"就去到購物網),佢全部產品都有詳細的介紹,你可慢慢睇完至去門市買,可能你睇下睇下會有好多野想買都未定,咁到時你入會買就會抵d啦!

原文章由 annana 於 08-6-9 19:48 發表
我呢家追緊part 1 sharing呀,成125頁,有排睇, 唔好介意我咁問呀,我想問佢d野安唔安全?我見佢出左好多家庭用品,好似洗衣粉,洗潔精咁,都係安全o架呵? 因為都算係日常每日都用到,如果唔安全怕出事.... ...

男爵府

洗衣粉我都有用,洗完潮濕天氣都唔會有 "up" 味,都好ok!

原文章由 helenjoe 於 08-6-9 21:58 發表

我唔建議你買洗衣粉, 洗衣液和洗潔精我都有用, ok呀.

男爵府

抄自產品介紹:

融合可被生物分解的全能配方,可有效對抗所有表面上頑固的污漬﹐性質溫和﹐無損雙手並有利環保。
  • 100%植物基的清潔劑 – 萃取自椰油和棕櫚油的成份﹐具有增效作用﹐可有效地清除多種污漬。
  • 天然柑橘萃取物 – 能毫不費工夫地清除油脂和深嵌的污垢,即使是最頑固的污漬也無所遁形。最適用於清理廚房地帶
  • pH-平均和多用途 – 能呵護雙手。適合所有物件的表面如碗碟 、地板、沖涼房、窗戶、衣料、汽車等等﹐甚至也可成為洗手劑!
  • 抑菌劑 – 能深層潔淨﹐可保持物件表面清潔衛生。
格外濃縮配方可以濃縮或加入水稀釋使用 (1:500稀釋),視塗抹方式或污漬種類而定 。參考包裝標籤以獲知使用方法。
使用建議:
普通清洗 – 2毫升(?茶匙) 或加入1公升的水。
地板/汽車– 20毫升(2帽之量) 加入10公升的水﹐無需沖洗。
可使用雙重份量或直接塗抹在污漬部份﹐然後清洗乾淨。

原文章由 mimibooo 於 08-6-10 11:35 發表
08508`可洗咩??

男爵府

今日老公去買存氣盒,真係唔錯,下次我買個迷你西瓜來 "cup" 下先!

原文章由 pinkypiggy 於 08-6-7 21:18 發表
我今日買左喇!我買左大size存氣盒1套、樽型3套,每盒都有清晰說明書,返到屋企有少少後悔唔買多d,星期二我會打tel去訂多幾套,因為見到實物已經鍾意到暈,睇埋catalogue更鍾意到c

不過好唔開心就係TW果間要close:cryi ...

男爵府

嘩!你買咁多,話時話,可以用來裝咩呢,我屋企已經有好多微波兜啦喎!

BTW, 你好返晒未呀!

原文章由 pinkypiggy 於 08-6-10 21:56 發表
我今日又買左3套

男爵府

唔知咩no.喎,不過老公話係最大的果套存氣盒,一套兩個,一大一細。

原文章由 helenjoe 於 08-6-11 11:27 發表

bbdou,

3個款, 你買邊個no. ?

男爵府

我老公係去佐敦門市買的。

原文章由 mimibooo 於 08-6-11 00:10 發表
我今日去north point 0個間
佢冇盒賣

男爵府

好野梗係多人買啦!

BTW, 有冇人有興趣呀?

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1440881

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1440868

原文章由 mimibooo 於 08-6-13 10:10 發表
你班衰鬼,,個個都買曬盒TIM

男爵府

恭喜恭喜,唔好咁夜瞓啦!

原文章由 mimibooo 於 08-6-24 02:28 發表
好在上次冇買M巾
我剛剛有左第二B呀

男爵府

梗係,威記出品,必屬抵品!

原文章由 Panda-Z 於 08-6-23 15:24 發表
禽日係千色店發現我地買左果隻密實盒,
不過係多左prologic個logo,
貴好多呀, 款式多d,
但係一個都要$39蚊
我地買得好抵

男爵府

仲唔瞓?

原文章由 mimibooo 於 08-6-25 00:36 發表

比你捉到我tim
知道知道.i will go go go

首頁
12345...6

尾頁

跳至