美容扮靚

跳至

首頁
23456...37

尾頁

男爵府

Aloe Barbadensis (guaranteed 10% polysaccharides)
Deionised Water
Carbomer
Anthemis Nobilis Flower Extract
Methylparaben

原文章由 annana 於 08-6-9 15:32 發表
有用開ecosway 蘆薈gel的媽咪,可唔可以打個ingredient list俾我?我想試下呀

男爵府

冇會員no.係買唔到野架,如果你想買野,不如自己入會啦,做vip都係$60,會送10 RP,用1-2 RP可以用6-8折買到產品,不過你入會係要搵個推薦人的,只要係現任會員就可以。

原文章由 annana 於 08-6-9 17:07 發表
我上一次去荃灣買野時,個老闆問我會員no,我咩都唔知,我話"冇呀"mouth: .咁佢就問我邊個介紹黎,我話我上網見到d人傾開就黎買,咁岩隔離有個女人o係度,佢就同老闆講,"用我個會員no",咁我先買到野咋, 咁我想問如 ...

民房

回覆 #62 bbdou 的文章

其實我只係諗住買支aloe gel試下,我諗一支都有排用,所以入唔入會我都冇所為。 但都想請問有冇媽咪好心可以做我推薦人 or好似上次o個位小姐咁講個會員no.等我買到野呀

民房

我呢家追緊part 1 sharing呀,成125頁,有排睇, 唔好介意我咁問呀,我想問佢d野安唔安全?我見佢出左好多家庭用品,好似洗衣粉,洗潔精咁,都係安全o架呵? 因為都算係日常每日都用到,如果唔安全怕出事....

伯爵府

原文章由 annana 於 08-6-9 17:07 發表
我上一次去荃灣買野時,個老闆問我會員no,我咩都唔知,我話"冇呀"mouth: .咁佢就問我邊個介紹黎,我話我上網見到d人傾開就黎買,咁岩隔離有個女人o係度,佢就同老闆講,"用我個會員no",咁我先買到野咋, 咁我想問如 ...

建議你自己入會做member, 可以去shop度由shop推薦你入會, 或可以搵member 的朋友推薦你入會.

以免有人話我地sell人入會.

伯爵府

原文章由 bbdou 於 08-6-9 18:24 發表
冇會員no.係買唔到野架,如果你想買野,不如自己入會啦,做vip都係$60,會送10 RP,用1-2 RP可以用6-8折買到產品,不過你入會係要搵個推薦人的,只要係現任會員就可以。

...

同意.

伯爵府

原文章由 lau 於 08-6-9 16:50 發表
我買左玫瑰套被床單雙人, 舖落床好靚好舒服, 當然買返來要洗過先換晒佢, 諗住買埋令一個花.

我都覺得玫瑰花pattern幾靚, 但我覺得貴左d, 無買.

伯爵府

原文章由 annana 於 08-6-9 19:48 發表
我呢家追緊part 1 sharing呀,成125頁,有排睇, 唔好介意我咁問呀,我想問佢d野安唔安全?我見佢出左好多家庭用品,好似洗衣粉,洗潔精咁,都係安全o架呵? 因為都算係日常每日都用到,如果唔安全怕出事.... ...

我唔建議你買洗衣粉, 洗衣液和洗潔精我都有用, ok呀.

伯爵府

原文章由 pinkypiggy 於 08-6-7 21:18 發表
我今日買左喇!我買左大size存氣盒1套、樽型3套,每盒都有清晰說明書,返到屋企有少少後悔唔買多d,星期二我會打tel去訂多幾套,因為見到實物已經鍾意到暈,睇埋catalogue更鍾意到c

不過好唔開心就係TW果間要close:cryi ...

pinkypiggy,

我明天去佐敦門巿look look存氣盒先....

男爵府

如果係洗衣粉, 洗衣液,Ecomax系列係環保產品來,唔會引起皮膚敏感,你可以去購物網睇返佢的詳細產品介紹(你CLICK我的"個人網頁"就去到購物網),佢全部產品都有詳細的介紹,你可慢慢睇完至去門市買,可能你睇下睇下會有好多野想買都未定,咁到時你入會買就會抵d啦!

原文章由 annana 於 08-6-9 19:48 發表
我呢家追緊part 1 sharing呀,成125頁,有排睇, 唔好介意我咁問呀,我想問佢d野安唔安全?我見佢出左好多家庭用品,好似洗衣粉,洗潔精咁,都係安全o架呵? 因為都算係日常每日都用到,如果唔安全怕出事.... ...

男爵府

洗衣粉我都有用,洗完潮濕天氣都唔會有 "up" 味,都好ok!

原文章由 helenjoe 於 08-6-9 21:58 發表

我唔建議你買洗衣粉, 洗衣液和洗潔精我都有用, ok呀.

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

想問今期促銷..有冇人有個list ?因我未收到.又想今日去買野

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

helenjoe

唔該曬

你真快手

珍珠宮

08508`可洗咩??

大宅

原文章由 bbdou 於 08-6-6 15:45 發表
我用緊的係Lagostina,係意大利牌子,有雙重安全制,好安全,連工人我都放心俾佢用。我用緊的係明火,但係可以加錢要電磁爐底,幾多錢我唔係好記得,我6年前買好似係1千到尾,而家唔知幾多錢,你可以去Sogo睇下Demo,詳細問下sales。

我 ...

bbdou & Petty2036,

唔該哂! 我都聽過你這隻牌子話好用, 但我其實想買"寶康達"用電的高速煲, 好似安全的(我大頭蝦), 唔知有無媽咪用過?
我自己有真空煲, 但真空煲只是保存高溫, 高速煲就可直接煲到老火湯, 好"綿"紅豆沙.

伯爵府

原文章由 mimibooo 於 08-6-10 11:28 發表
helenjoe

唔該曬

你真快手

HEHE...5好客氣.
你係我xx, 我有責任email有咩優惠或資料比你呀....

伯爵府

原文章由 mimibooo 於 08-6-10 11:35 發表
08508`可洗咩??

這隻我未用過, 應該係環保系列.
我買左0823, 多功能清潔劑, 未開黎用.

大宅

好媽媽勳章

你在我沒有要求下send PM 話做我推薦人,仲留下手提No. 現在才說『以免有人話我地sell人入會』!!!!!

原文章由 helenjoe 於 08-6-9 21:43 發表

建議你自己入會做member, 可以去shop度由shop推薦你入會, 或可以搵member 的朋友推薦你入會.

以免有人話我地sell人入會.

珍珠宮

原文章由 helenjoe 於 08-6-10 13:27 發表

這隻我未用過, 應該係環保系列.
我買左0823, 多功能清潔劑, 未開黎用.

我只係用過洗碗精

伯爵府

原文章由 annieZ 於 08-6-10 15:14 發表
你在我沒有要求下send PM 話做我推薦人,仲留下手提No. 現在才說『以免有人話我地sell人入會』!!!!!

hi...是否很久之前的事呢?

我只是留手提給anna, 沒有留我no. 或姓名給她.

首頁
23456...37

尾頁

跳至