自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日去荃灣廣場行街, 無意中發現百老匯戲院對面條巷有間零食店, d價錢好平. 因為我好鍾意食零食, 發現佢地d價錢仲平過觀塘d零食批發店. 今日買左兩大袋, 都唔駛$70蚊, 真係開心!

禁止訪問

大宅

你識唔識去荃灣廣場? 荃灣廣場隔離條街有個咪錶場, 有好多咪錶位, 你去到可以泊係個到, 間零食店就係荃灣廣場同咪錶場中間, 好易搵. 你去到問下個女仔, 佢會主動介紹好野比你. 記得買韓國白朱古力米果條, 唔係周圍有得賣, 好好味.

原文章由 REXPIU 於 08-6-27 13:24 發表
我都想知呀~
有咩係推介架?
因為我下個week既tue會去荃灣...
果到易唔易搵架??
我地會揸車...去圓圓學院...
咁之後點去?

別墅

我都想知呀~
有咩係推介架?
因為我下個week既tue會去荃灣...
果到易唔易搵架??
我地會揸車...去圓圓學院...
咁之後點去?

大宅

我都去過大埔一間好平的零食店, 入面仲有 D 好少在 HK 市面上搵到的野食, 但係其實呢 D 係咪就係水貨 ? 放入口食的, 始終唔係咁安心

子爵府

熱血勳章

多謝推介... 等我得閒去睇下先 ....

男爵府

越x芝士波係點既樣?
有無人可 post 相出來看看?

男爵府

2024勳章 BK Milk勳章

子俊寶寶

有什麼必食推介 : e.g. 越x芝士波

可以在tsuen wan零食店買到, 好食又平的.... thank you

大宅

尋日經過, sales姐姐叫我試下隻韓國朱古力米果, 佢話d人去韓國玩一定會買呢隻米果返黎, $41.9一包有45條, 我話唔知好唔好食, 佢叫我買散裝$10/8條試下, 仲可以溝白朱古力&朱古力兩隻味, 返到屋企, 3分鐘已經比佢地食哂, 個個都話好好味. 我一條都無食過.....

大宅

上個星期訂左越後芝士波, 今日去攞貨, 點知無貨 , 個sales話之前黑雨, 引致運送車期混亂, 要後日先有貨返, 激死. 唯有買包芝士條頂下隱先.....

超級版主

超級版主

水貨電器都係,壞左自己搵人整,代理唔會採你

超級版主

超級版主

原文章由 子俊寶寶 於 08-6-2 22:59 發表
今日又去買零食, 同個sales傾開, 佢話可以幫客人向香港總代理訂森永奶粉, 大仔/細仔/縮氨酸細仔/孕婦奶粉. 我見d價錢都ok, 不過我剛剛係sogo大減價訂左一箱, 所以無訂到.

其實同總代理訂行貨同上網訂水貨, d奶粉有 ...

我諗係咁分掛

如果d食物出左問題,日本要回收,香港代理一定會跟進,如同步回收,揸住張收據就可以退錢/換貨,萬一唔好彩,食左出事,代理會負責

水貨就乜都唔關賣家事,賣左出去,就話之你

洋房

其實我老公係city super 造採購, 佢都話佢地都係同日本d批發商入貨, 返到香港貼上自己標籤就買比我地,其實咪又係水貨, 不過只要係made in japan 就水,行都一樣, 行貨仲貴d添. n我剛剛幫一間新網店買了明治細仔$189咋.仲訂了combi 架新出bb車, 平過日本成千蚊呀,真係好抵呀...!

原文章由 子俊寶寶 於 08-6-2 22:59 發表
今日又去買零食, 同個sales傾開, 佢話可以幫客人向香港總代理訂森永奶粉, 大仔/細仔/縮氨酸細仔/孕婦奶粉. 我見d價錢都ok, 不過我剛剛係sogo大減價訂左一箱, 所以無訂到.

其實同總代理訂行貨同上網訂水貨, d奶粉有 ...

大宅

原文章由 Lofty 於 08-6-3 10:16 發表
太子聯x廣場 - 越x芝士波 $26.- 芝士條 $20.-

Thank you! 不過太子唔就我呀....如果剩係買芝士波, 車$都蝕埋. 請問佢其他野平唔平架???

男爵府

太子聯x廣場 - 越x芝士波 $26.- 芝士條 $20.-

大宅

可以訂奶粉?得閑去睇下先.
ありがとう!!!

大宅

其實同總代理訂行貨同上網訂水貨, d奶粉有無分別?? 有無mami知道???

大宅

子爵府

原文章由 子俊寶寶 於 08-5-31 23:10 發表
已pm你喇....

Thanks 看過地圖確實我諗要搭車去的,嘻嘻...還有其他提意呢!!不過都會去一轉望下!!!!

大宅

已pm你喇....

原文章由 mickey24 於 08-5-31 23:02 發表

無問題...咁詳細地址可否講我知呀...我想明天去望下呀...

首頁

尾頁

跳至