自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 寶寶人 於 08-5-27 11:05 發表
我都唔係好get到o係邊喎, 可唔可以俾個名同地址呀... ? 或者pm俾我好嗎?

荃灣廣場隔離咪有條食街既, 有好多食肆, 係第一條橫街轉入去就係.

男爵府

我都唔係好get到o係邊喎, 可唔可以俾個名同地址呀... ? 或者pm俾我好嗎?

大宅

我個日見到有日本越後芝士波賣, 好好味架, 我記得係tst見過賣$37, 路x圍個間都要$29, 佢地只係賣$27.5, 不過最後一包比人買左先, sales話太好賣, 過幾日才返到貨.

仲有我發現佢地d價$同南豐中心2/f個間d價$差好遠, 同一包日本糖, 相差$5蚊.

[ 本文章最後由 子俊寶寶 於 08-5-27 11:05 編輯 ]

大宅

佢仲平過維x利亞附近個間呀, 係百老匯戲院對面有間士多, 係個條橫巷行入去就係, 即係好多狗店&獸醫個到, 叫春x屋零食店, 即享和街好多"咪錶"泊車個度. 佢地係附近有banner指示架喇.

[ 本文章最後由 子俊寶寶 於 08-5-27 11:07 編輯 ]

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

請問是否維X 利校服隔離那間??
若不是請問正確位置在那裡?? 店名是什麼?

原文章由 子俊寶寶 於 08-5-26 22:53 發表
今日去荃灣廣場行街, 無意中發現百老匯戲院對面條巷有間零食店, d價錢好平. 因為我好鍾意食零食, 發現佢地d價錢仲平過觀塘d零食批發店. 今日買左兩大袋, 都唔駛$70蚊, 真係開心! ...

大宅

可唔可以講清楚少少個位置呀??
thx!!!

大宅

原文章由 premum2006 於 08-5-26 23:04 發表
你可唔可以list out你買咗d mud同數量呀

好多喎有排寫呀我買既戰利品全部都好平喎, 我記得荃灣廣場內之泰國食品節, 有隻辣味魚塊特價賣$10-4, 佢地正價都係賣$5-3, 7-11賣小老板天婦羅推廣價$13.9, 佢正價都係賣$10.9, 小老板紫菜賣$9.9, sales仲話係50克裝, 10克架.
仲有佢地買滿$80蚊仲送綠茶/日本森永水果糖tim, 本人純粹報料.

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

你可唔可以list out你買咗d mud同數量呀

首頁

尾頁

跳至