自由報料

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

你可以搭89B去到荃灣廣場, 係好多錶位個站落車, 沿錶位行入去就係.

原文章由 beverly@mim 於 08-5-30 00:48 發表
請問附近有咩巴士站?
我由葵涌商場(新區)落去的,
thx

大宅

呢間零食店係零售&批發, 個日我買野時, 聽到有另一個人話佢仔仔開birthday party, 問佢可唔可以攞一箱貨, 佢地話可以, 不過唔知額外有幾多discount. 你可以去問問. 希望幫到你.

原文章由 20070101 於 08-5-30 02:21 發表
係唔係批發黎架﹐等我得閒都去望下先

PS:請問有無媽媽可以介紹批發呀﹐我有時要買好多零食請學生食

子爵府

原文章由 子俊寶寶 於 08-5-31 10:36 發表
呢間零食店係零售&批發, 個日我買野時, 聽到有另一個人話佢仔仔開birthday party, 問佢可唔可以攞一箱貨, 佢地話可以, 不過唔知額外有幾多discount. 你可以去問問. 希望幫到你.

...

我都好鐘意買零食,但我住官塘區,荃灣又好少去,請問各位官塘區,有無的平...又多款零食呀..我只是在官塘道有一間幾大,但的價錢已貴晒,而且入的日本零食及韓國食品,超貴啦.....還有無其他地方可以提供呢??

大宅

你講緊個間係唔係毅x工業中心地下個間呀??? 佢地都幾貴....

如果你可以一pack一pack咁買, 可以去曉光街合x園食品批發, 佢地好平, 不過唔會散賣. 如果只係買少少就無謂去, 因為佢地間舖好唔就腳, 搭的士又唔低.

原文章由 mickey24 於 08-5-31 21:24 發表

我都好鐘意買零食,但我住官塘區,荃灣又好少去,請問各位官塘區,有無的平...又多款零食呀..我只是在官塘道有一間幾大,但的價錢已貴晒,而且入的日本零食及韓國食品,超貴啦.....還有無其他地方可以提供呢?? ...

[ 本文章最後由 子俊寶寶 於 08-5-31 22:53 編輯 ]

子爵府

原文章由 子俊寶寶 於 08-5-31 22:28 發表
你講緊個間係唔係毅x工業中心地下個間呀??? 佢地都幾貴....

如果你可以一pack一pack咁買, 可以去曉光街合香園食品批發, 佢地好平, 不過唔會散賣. 如果只係買少少就無謂去, 因為佢地間舖好唔就腳, 搭的士又唔低.

...

合x園???有無詳細一點地址呢???星期日開唔開門架....係呀..你講中了我就去識去個間咋.....如果曉光街即係物華街再上個頭啦...重近我屋企添.....唔該晒先.....你好醒呀....

[ 本文章最後由 mickey24 於 08-5-31 23:01 編輯 ]

男爵府

thanks

大宅

hi mickey24,

哎呀....手快快, 打左全名呀...我已更改了叫合x園, 請你都改改, 免得版主以為我賣廣告, block 左我個post. thanks!

子爵府

原文章由 子俊寶寶 於 08-5-31 22:57 發表
hi mickey24,

哎呀....手快快, 打左全名呀...我已更改了叫合x園, 請你都改改, 免得版主以為我賣廣告, block 左我個post. thanks!

無問題...咁詳細地址可否講我知呀...我想明天去望下呀...

大宅

已pm你喇....

原文章由 mickey24 於 08-5-31 23:02 發表

無問題...咁詳細地址可否講我知呀...我想明天去望下呀...

子爵府

原文章由 子俊寶寶 於 08-5-31 23:10 發表
已pm你喇....

Thanks 看過地圖確實我諗要搭車去的,嘻嘻...還有其他提意呢!!不過都會去一轉望下!!!!

大宅

大宅

今日又去買零食, 同個sales傾開, 佢話可以幫客人向香港總代理訂森永奶粉, 大仔/細仔/縮氨酸細仔/孕婦奶粉. 我見d價錢都ok, 不過我剛剛係sogo大減價訂左一箱, 所以無訂到.

其實同總代理訂行貨同上網訂水貨, d奶粉有無分別?? 有無mami知道???

大宅

可以訂奶粉?得閑去睇下先.
ありがとう!!!

男爵府

太子聯x廣場 - 越x芝士波 $26.- 芝士條 $20.-

大宅

原文章由 Lofty 於 08-6-3 10:16 發表
太子聯x廣場 - 越x芝士波 $26.- 芝士條 $20.-

Thank you! 不過太子唔就我呀....如果剩係買芝士波, 車$都蝕埋. 請問佢其他野平唔平架???

洋房

其實我老公係city super 造採購, 佢都話佢地都係同日本d批發商入貨, 返到香港貼上自己標籤就買比我地,其實咪又係水貨, 不過只要係made in japan 就水,行都一樣, 行貨仲貴d添. n我剛剛幫一間新網店買了明治細仔$189咋.仲訂了combi 架新出bb車, 平過日本成千蚊呀,真係好抵呀...!

原文章由 子俊寶寶 於 08-6-2 22:59 發表
今日又去買零食, 同個sales傾開, 佢話可以幫客人向香港總代理訂森永奶粉, 大仔/細仔/縮氨酸細仔/孕婦奶粉. 我見d價錢都ok, 不過我剛剛係sogo大減價訂左一箱, 所以無訂到.

其實同總代理訂行貨同上網訂水貨, d奶粉有 ...

超級版主

超級版主

原文章由 子俊寶寶 於 08-6-2 22:59 發表

其實同總代理訂行貨同上網訂水貨, d奶粉有 ...

我諗係咁分掛

如果d食物出左問題,日本要回收,香港代理一定會跟進,如同步回收,揸住張收據就可以退錢/換貨,萬一唔好彩,食左出事,代理會負責

水貨就乜都唔關賣家事,賣左出去,就話之你

超級版主

超級版主

水貨電器都係,壞左自己搵人整,代理唔會採你

大宅

上個星期訂左越後芝士波, 今日去攞貨, 點知無貨 , 個sales話之前黑雨, 引致運送車期混亂, 要後日先有貨返, 激死. 唯有買包芝士條頂下隱先.....

首頁

尾頁

跳至