自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

尋日經過, sales姐姐叫我試下隻韓國朱古力米果, 佢話d人去韓國玩一定會買呢隻米果返黎, $41.9一包有45條, 我話唔知好唔好食, 佢叫我買散裝$10/8條試下, 仲可以溝白朱古力&朱古力兩隻味, 返到屋企, 3分鐘已經比佢地食哂, 個個都話好好味. 我一條都無食過.....

男爵府

2024勳章 BK Milk勳章

子俊寶寶

有什麼必食推介 : e.g. 越x芝士波

可以在tsuen wan零食店買到, 好食又平的.... thank you

男爵府

越x芝士波係點既樣?
有無人可 post 相出來看看?

子爵府

熱血勳章

多謝推介... 等我得閒去睇下先 ....

大宅

我都去過大埔一間好平的零食店, 入面仲有 D 好少在 HK 市面上搵到的野食, 但係其實呢 D 係咪就係水貨 ? 放入口食的, 始終唔係咁安心

別墅

我都想知呀~
有咩係推介架?
因為我下個week既tue會去荃灣...
果到易唔易搵架??
我地會揸車...去圓圓學院...
咁之後點去?

大宅

你識唔識去荃灣廣場? 荃灣廣場隔離條街有個咪錶場, 有好多咪錶位, 你去到可以泊係個到, 間零食店就係荃灣廣場同咪錶場中間, 好易搵. 你去到問下個女仔, 佢會主動介紹好野比你. 記得買韓國白朱古力米果條, 唔係周圍有得賣, 好好味.

原文章由 REXPIU 於 08-6-27 13:24 發表
我都想知呀~
有咩係推介架?
因為我下個week既tue會去荃灣...
果到易唔易搵架??
我地會揸車...去圓圓學院...
咁之後點去?

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至