自由報料

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

請問是否維X 利校服隔離那間??
若不是請問正確位置在那裡?? 店名是什麼?

原文章由 子俊寶寶 於 08-5-26 22:53 發表
今日去荃灣廣場行街, 無意中發現百老匯戲院對面條巷有間零食店, d價錢好平. 因為我好鍾意食零食, 發現佢地d價錢仲平過觀塘d零食批發店. 今日買左兩大袋, 都唔駛$70蚊, 真係開心! ...

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

咁即係酒樓條街一路行就會見到?
你話那間士多我就知道係邊, 但仲有間零食舖就唔知啦!! 是否新開的呢??

原文章由 子俊寶寶 於 08-5-27 10:55 發表
佢仲平過維x利亞附近個間呀, 係百老匯戲院對面有間士多, 係個條橫巷行入去就係, 即係好多狗店&獸醫個到, 叫春x屋零食店, 即享和街好多"咪錶"泊車個度. 佢地係附近有banner指示架喇. ...

水晶宮

唔該晒呀~~

原文章由 Tabo63 於 08-5-27 14:59 發表
係新開, 係荃灣廣場對出面街既巷仔. 佢上個禮拜d-小老板賣得仲平, $18/2包. 不過, 而家做完特價la, 早知買多d !

水晶宮

等我有機會行過去睇下先!! 唔該晒~

原文章由 子俊寶寶 於 08-5-27 22:54 發表
[quote]原文章由 cc0524 於 08-5-27 11:26 發表
咁即係酒樓條街一路行就會見到?
你話那間士多我就知道係邊, 但仲有間零食舖就唔知啦!! 是否新開的呢??

係呀. ...

首頁

尾頁

跳至