自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我都係出街想買野......
原文章由 vet 於 08-5-28 01:58 發表
我有好多好多......
仲成日買,好似有病o甘

伯爵府

原文章由 kc_01k 於 08-5-28 01:14 發表

原來大部份女人都係一樣, 咁我都安慰好多

得閒比C6睇吓呢個POST

唔趁後生打扮吓, 點得0架, 況且我地成日買嘢都係速進社會繁榮, 我 c6 夠成日拉開我個化妝櫃, 話你睇吓呢度要幾多錢 ? 我 (0采) 佢都傻, 如果成個黃面婆, 佢咪又大把理由去攪攪震:;pppp: .....好在 c6 都唔會

[ 本文章最後由 88328mama 於 08-5-28 10:47 編輯 ]

男爵府

我都係買衫怪,由於買得太多,所以我一定會時時執櫃,睇吓有邊d衫買咗好耐但無咩點著、又或者唔多啱著的,就俾我姑仔lor,咁我姑仔仲有兩個女wor,同埋我c6好鬼瘦的,我d牛仔褲佢基本上條條佢都著得落,有呢几個人可以承受我d衫衫褲褲,就會成日諗住買咗先,第時可以俾佢地。

所以好多時都會買咗好多其實唔係咁中意ge野架,不過買個時又唔捨得唔要,呢d野好多時買咗返去都係著1、2次就唔想著,所以都覺得自己好敗家。

好似前排執鞋,就掉咗好多對喇,其實呢d鞋唔係著咗好多次,對對都好新﹐不過著得唔舒服,知道留都係唔會攞來著,同埋覺得俾鞋人地唔係咁好,所以索性掉晒佢。

珍珠宮

畀面勳章

我d衫都好多,尤其呢半年要湊bb, 無執過d衫,所以一開櫃門,d衫會林落來個隻,每次轉季執衫時,都會覺得有d內疚, d鞋又係,早排潮濕,竟然發毛喎, 有d仲係我好鐘意既, 搞到要掉左好幾對, 不過我樓下有舊衫回收箱,遲d有時間執執d衫先,睇怕好多都唔著得lu, (因為生完仲係好肥,同埋感覺d骨都大左d既), 唔要既就攞去樓下la。

水晶宮

好多...一路等一路再买...

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

〝女人永远都少一件衫〞. 我買到成個柜都係衫,但係都唔够衫着

子爵府

好多armouth: mouth:

禁止訪問

男爵府

now bb clothes are much more than mine

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

原文章由 canies 於 08-5-28 01:53 發表
[quote]原文章由 karenlohy 於 08-5-28 00:28 發表

我同你心態一模一樣, 生完兩個 bb, 肥咗十幾磅, 以前 d 衫都變得窄哂, 但又唔捨掉, 成日氹自己減肥成功後 ...

成櫃衫其實著來著去得(顯得唔肥)果幾件, ha ha... 我中意呢句.

首頁

尾頁

跳至