跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

公爵府

我老公係警察, 住係葵馥苑, 連埋2隻狗狗, 一家有4口...........

禁止訪問

複式洋房

hihi大家好.... 我又黎報到
我C6做懲教, 我係一個在職媽咪
而家有個未出世既B仔 17weeks啦

[ 本文章最後由 LING0601 於 08-5-28 14:26 編輯 ]

大宅

原文章由 LING0601 於 08-5-28 14:24 發表
hihi大家好.... 我又黎報到
我C6做懲教, 我係一個在職媽咪
而家有個未出世既B仔 17weeks啦

好多大緊肚0既公務員太太喎...

禁止訪問

複式洋房

我都覺得好多公務員太太上呢度吹水....

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

HI.,我老公係警察,住hk有三個囡囡......希望同大家做個fd

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 穎穎豬媽 於 08-5-28 09:00 發表
報到呀... 我老公係警察...守灣仔... 有個剛1歲女女... 我係在職媽咪...住九龍區... 真係好... 有呢個會可以識到多0的朋友... 小朋友又可以一齊玩呀... ...

我老公都係灣仔唔知識唔識你老公???

男爵府

嘻嘻...我都嚟報到呀!
我老公係警察守mk... 我係全職媽咪...
有1個5個月大嘅女...
好開心可以係呢度識到好多朋友仔呀!
請大家多多指教!

男爵府

hi

你好呀!
我老公都係返mk架....唔知佢地識唔識嘅呢!

恭喜哂喎!你就嚟做媽咪喇!

會係邊間 E 院生 BB 呀?

原文章由 TVb08 於 08-5-28 11:17 發表
我都報到呀! 我老公係警察守mk...我 e+大長緊肚36w多d,係在職媽咪... 真係好 有呢個會可以識到多0的朋友,大家多多交流!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

嘩~~好多警察太太呀~~
我c6以前係入境處~~而家調左lu~~
未有bb可加入嗎
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

伯爵府

原文章由 bebu123 於 08-5-28 08:33 PM 發表
嘩~~好多警察太太呀~~
我c6以前係入境處~~而家調左lu~~
未有bb可加入嗎

梗係可以加入啦~ 咁你c6依家調左去做咩呀?

我依家仔仔就快九個月大, 我地都想追多一個, 可能等阿仔13-14個月大就開始造人, 大家覺得咁樣會唔會太快呀? 因為我唔想佢地年齡格好遠呀, 咁如果可以係阿仔13-14個月bingo左, 到第二個出世, 阿仔就兩歲, 定係等阿仔歲半先呀? 真係心大心細呀.

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

嘩.....終於都打到msg o剌!
今日上bk超難啊!~

我都o黎報到先.....
我老公係警察.....守上水(新界北)
住葵蓉苑....
有一個兩歲大o既仔.....
全職媽媽.....
多多指教啊!~

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 julieann 於 08-5-28 20:53 發表
梗係可以加入啦~ 咁你c6依家調左去做咩呀?

我依家仔仔就快九個月大, 我地都想追多一個, 可能等阿仔13-14個月大就開始造人, 大家覺得咁樣會唔會太快呀? 因為我唔想佢地年齡格好遠呀, 咁如果可以係阿仔13-14個月 ...

其實真係好睇你個仔難唔難湊..
如果你個仔係乖/靜o個o的,我覺得相隔得近都冇所謂,
而且佢地仲容易玩得埋呢!

但如果係難湊o個隻,我就勸你相隔耐o的生好o的o剌!
如果唔係,你會好辛苦。
好似我個仔咁,細個時完全唔聽人講,
好似看牛咁睇實佢,我真係想c咁滯。
到佢兩歲,佢聽得明我講乜,真係差好遠,好湊好多。

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

hi,
我有一個3歲半女女,剛小產左3個月,e家過多一排又再追,老公守東九.住香港最唔好住既顛人宿舍~
[size=medium]穎慧賢淑是伊人,怡悅自樂最歡欣

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

顛人宿舍係咪青山呀~~
都幾好呀~
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

子爵府

我都黎報到, 我老公係消防, 我係一個在職太太未有小朋友, 住係葵蓉苑

子爵府

jenny媽媽, 皓媽

我都係住葵蓉大家好近呀, 不過我仲未有小朋友, 仍然努力中..........試左幾年都唔, 到而家都有d心灰意冷

哇, 呢個topic一開有咁多人回應, 真係估唔到喎.....

首頁

尾頁

跳至