跳至

首頁

尾頁

男爵府

嘻嘻...我都嚟報到呀!
我老公係警察守mk... 我係全職媽咪...
有1個5個月大嘅女...
好開心可以係呢度識到好多朋友仔呀!
請大家多多指教!

男爵府

hi

你好呀!
我老公都係返mk架....唔知佢地識唔識嘅呢!

恭喜哂喎!你就嚟做媽咪喇!

會係邊間 E 院生 BB 呀?

原文章由 TVb08 於 08-5-28 11:17 發表
我都報到呀! 我老公係警察守mk...我 e+大長緊肚36w多d,係在職媽咪... 真係好 有呢個會可以識到多0的朋友,大家多多交流!

男爵府

哦......你係美國生&坐月呀!

咁你而家係 h.k. 定 usa?

原來我老公都係第3隊架...

不過佢係 EU .....

原文章由 TVb08 於 08-5-29 07:42 發表
y

我係美國生及坐月呀!
你老公係第幾隊?唔知我老公會唔會識你老公呢

[ 本文章最後由 mon0307 於 08-5-29 23:28 編輯 ]

男爵府

哈哈.....
咁啱嘅!我老公又係咁喎.....

原文章由 julieann 於 08-5-30 02:13 發表

我老公真係咩都講, 次次收工返到屋企, 之後就會主動講佢今日做左d咩, 有時又講下佢拉左d咩, d人點點點....我呢d無知婦孺又鍾意聽喎, 攪到佢覺得我係佢fans, 所以佢就好鍾意講! ...

男爵府

嘩...........
d post 真係去得好怏囉!
睇到我眼瞓喇

男爵府

bk name........hb部門(地區).........住址
eviza_snow.....消防(西灣河)....西灣河(1女7y,懷孕10weeks)
毛b..................消防(天水圍)....葵蓉
ChristieMing.....警察(上水).....葵蓉(1仔2y)
穎穎豬媽...........警察(灣仔).....德福(1女1y)
vkk..................警察(灣仔)......香港仔
julieann............警察 (打鼓嶺)..順利(1仔8.5mths)
Elkykit.............警察(屯門)......葵馥
ClaireMa..........警察(屯門).......葵蓉
mayho1119.....警察(屯門).......元朗(1仔1.5y)
jenny媽媽.........警察(九龍城)....葵蓉(1女3歲,1女快2歲)
babymilkmilk....警察(葵涌).......葵馥(1女2y7mths)
TVb08..............警察(MK)........油塘(懷孕37wk)
karen媽媽..........警察(新界南)......順利(1女7y)
彭彭豬............警察(新界南交通)......葵蓉(l仔6y)
rainwing916....警察(九龍城)....葵馥(1仔1y7mths,懷孕10wk)
mon0307..........警察(MK)........油塘(1個女5months)

首頁

尾頁

跳至