跳至

首頁
12345...9

尾頁

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 穎穎豬媽 於 08-6-5 19:14 發表

係呀... 打完針後... 而家勁扭計....

有冇發燒!!!一歲同歲半針好勁架,今晚睇緊d....

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 穎穎豬媽 於 08-6-5 20:00 發表

暫時未有燒呀... 好勁架...要吾要食定退燒水呀?? 唉...今晚要昅實0的...mouth:

最好啦!由其臨訓前喂一次.....做亞媽係辛苦dmouth:

伯爵府

有時打針都要睇姑娘d手勢.如果打得唔好傷口會腫得好大舊同亞b行唔到 我亞三由2個月針開始次次都發燒.....o係打一歲針重慘!!!你都知健康院要等好耐多數亞b都訓o左.咁到佢但又未醒米"局"住打針,姑娘一打落去再"蚊"出個吓成條血柱 個姑娘話唔洗驚,"嘩"大佬個女唔係你更係唔驚啦!!!:;pppp: 亞b更係 收唔到聲

伯爵府

原文章由 穎穎豬媽 於 08-6-5 22:25 發表
我阿女出世5日...有少少黃疸...要係腳板到抽血... 姑娘已經叫我吾好睇...我係門口等...0甘0岩度門打開比我見到... 即刻喊到收吾到聲... 我到而家都仲好記得... ...

我3個未試過,但睇到第2d亞 b"吉"..呢d都未算!!!我亞三係沙士個年出世,而我當時發燒...沙士發燒"生人物近".....亞三出來之後(係開刀)我同亞三都要種豆5日搵"細菌"你唸吓要係個剛剛出世個b到搵血管插入枝針日日換位置 唔洗睇淨係聽都心痛!!!

伯爵府

原文章由 穎穎豬媽 於 08-6-5 22:00 發表

係囉...c6成日話吾好0甘緊張... 做阿媽0既又點會吾緊張丫...

你c6今晚返咩!!!我c6返夜.....聽朝要一對三送返學mouth: !!!

伯爵府

原文章由 julieann 於 08-6-9 20:43 發表

返黎幾日, 好似少左人上黎傾計呀

可能小朋友開始考試!?

伯爵府

9/8...最哀要返工....我都想參加!!!

伯爵府

原文章由 julieann 於 08-6-12 23:56 發表

咦...我c6上星期同我講, 話佢有兩個伙記係度研究緊點解開始甩頭髮同髮線上升, 之後佢地問我c6有無, c6答無呀...之後佢個伙記望一望c6, 就問佢點解無呢d問題....之後c6問佢兩個伙記有無吹頭既習慣, 佢地話有, c6就 ...

係邊到有得買 (藥房)??

伯爵府

原文章由 julieann 於 08-6-13 00:22 發表

我問過我妹, 佢話大陸喎, 不過唔知HK d藥房有無呢~

我C6試過好多洗頭水,生髮水都唔得

伯爵府

原文章由 elkykit 於 08-6-13 00:32 發表

我都係咁話,我都同c6講,升唔升到唔緊要, 我又唔會比壓力佢!只要佢安分守己咪得囉,而家都幾好呀,有屋住有飯食,平平淡淡都唔錯架 我個人好易滿足架 ...

可能時機未到嘟...一有機會要好好把握!!但千其唔好比壓力佢地...真係好辛苦重慘過考大學...

伯爵府

原文章由 babymilkmilk 於 08-6-13 00:36 發表

唔係升職呀,係住宿舍既grade咋~~

伯爵府

原文章由 jenny媽媽 於 08-6-13 00:46 發表

咁又係呀~機會既野一過左係冇就冇o架o喇要好好把握呀....我c6曾經試過俾人諗住調佢去做CIDo架但我c6拒絕左...我問佢點解唔做呀佢答我唔鍾意CID做野既方式同時間好唔定時..SO到而家咁耐就再冇人搵過佢轉POST喇...  ...

叫你C6有機會去多D唔同部門起馬學多D野!!CID幾好又有OT$又唔洗日曬雨淋...有時唔一定咁黑暗,可能個班爛玩!!有D都好好...

伯爵府

原文章由 julieann 於 08-6-13 01:22 發表
我C6最想最想就係去做SDU, 不過佢話做SDU之前一定要做左機場特警先, 佢早幾年已經操FIT晒自己架喇, 係佢果隊仲要係最大隻果一個, 但可惜06年中佢準備去考機場特警之前, 就踢波整傷左隻腳, 到依家都仲有DD隱隱痛, 有 ...

SDU係咪飛虎隊???咁你C6咪好大隻

伯爵府

原文章由 jenny媽媽 於 08-6-13 01:36 發表

係呀SDU咪就係飛虎隊囉...都幾型O架...我成日都幻想我C6做呢個POST既話我實冧死佢呀...

我有個FD佢鐘意佢C6做交通,佢話佢C6著套制服好型喎

伯爵府

原文章由 julieann 於 08-6-13 01:36 發表

係呀, 飛虎隊呀~ c6大唔大隻見仁見智喇, 你可以睇下呢度 http://hk.myblog.yahoo.com/wallace-bubu/article?mid=501

不過我c6成日賴勁咁話自己大隻....我真係無佢咁好氣 ...

你同C6幾"親" 但現在會唔會好似肥O左d???

伯爵府

原文章由 julieann 於 08-6-13 01:44 發表

我成日都係咁同佢講呀, 第時老左就麻煩, 佢話醫生叫佢用喜療妥捽下, 捽走d瘀血...但有時點日日同佢捽先得架, 有時我又唔記得, 佢又唔會主動去自己捽, 叫佢睇醫生, 佢又話之前睇左好多次都睇唔好, 但依家都仲瘀瘀地 ...

會唔會有D"於"血未清...搵第2個E生睇睇!!!

伯爵府

原文章由 jenny媽媽 於 08-6-13 01:54 發表

咁又係既,...情人眼裡出西施嘛...佢唔型我地都唔鍾意佢o架啦

伯爵府

原文章由 julieann 於 08-6-13 01:57 發表

係呀, 就係仲有瘀血...攪到仲有d痛同瘀黑呀...

去E生到放"於"血會好D.

伯爵府

伯爵府

但我C6冇VAN仔牌都可以考到政府牌,之前佢都話考電單車牌,我話危險都冇考到.

首頁
12345...9

尾頁

跳至