跳至

首頁
23456...15

尾頁

子爵府

我真係唔知呀, 我放工要埋送都六點九先返到屋企, 我隻c6平時係屋企多數都係 , 所以我地真係唔知呀

原文章由 jenny媽媽 於 08-5-31 23:38 發表

搞錯呀!咁大件事你都唔知有個1歲既bb飲奶窒息死左嘛

子爵府

真係唔知, 希望bb在天之靈可以安息, 佢o既父母亦都可以盡快平伏心情

原文章由 ChristieMing 於 08-5-31 23:41 發表

5月中o既事!

子爵府

可能我同你真係有擦身而過呢.....

好close架啦, 世界咁大都比我識到你喎, 仲大家都係機場做, 先生又係紀律部隊

原文章由 julieann 於 08-5-31 23:42 發表

等我仲以為之前可能成日同你擦身而過~ 不過都係返機場, 就已經覺得好close架喇~

子爵府

試下吖, 真係work架

原文章由 jenny媽媽 於 08-5-31 23:43 發表

係呀我明天試吓先好鬼核突呀個廁所

子爵府

oh~~~~~我同人講我返機場, 人地第一句就話"你做空姐架" 你係第一個問我係咪做imm o既人黎架

我可能又會同你阿哥擦身而過喎......

原文章由 ChristieMing 於 08-5-31 23:43 發表

o....ic....
我以為你做入境o忝...
因我呀哥做入境..而又係o係機場返工的....
以為又會咁o岩呢 !~嘻....^^

子爵府

我老公又係成日借d倚讚自己喎...........衰佬

我又係好似你咁, 即刻講阿邊個同阿邊個都好好丫, 睇落好似好過你添.......佢即刻bear爆我

原文章由 ChristieMing 於 08-5-31 23:46 發表

我老公尋日同我講,話警察大部分都唔係好人喎!
又話自己係難得好o既一個...
跟住我又舉例話佢知,呀邊個邊個都好好呀!
佢即刻冇聲出!!!!!:;pppp:

子爵府

我都明白...........希望佢地可以振作

原文章由 jenny媽媽 於 08-5-31 23:49 發表

你話喇咁辛苦咁陀左10個月之後又好辛苦咁養大個女到1歲俾你係佢媽媽你會唔會傷心呀

子爵府

咁咪好囉, 兩個互相信任對方, 你老公又可以唔學班食家o既野, 絕對係 "好"

原文章由 julieann 於 08-5-31 23:48 發表

係呀, 果時一同我老公一齊, 我d同事個個都話果班警察唔好架, 鍾意玩架...之後我都擔心過架, 咪坦坦白白問c6, 同佢講囉....之後佢叫我唔好信人地講咩, 信自己感覺, 我(c6)對你係點你自己心裡知道, 我地幾愛大家佢 ...

子爵府

哇, 我老公又係咁喎, 唔通佢地.....驚??!! 驚我地會互爆料??

原文章由 julieann 於 08-5-31 23:53 發表

無錯呀~ 我地又係機場做, 又係紀律部隊太太, 又可以係度相識.,,..真係一種緣份黎呀~

今日同c6講, 我依家識左好多紀律部隊太太, 好開心呀....之後佢眼神好似無我咁好氣...之後見我一邊reply你地, 佢一邊睇, 我問: ...

子爵府

係, 我識一個差人就係咁o既人, 仲要結左婚添, 所以差人比我o既感覺都唔多好囉, 大家明白嗎??

原文章由 jenny媽媽 於 08-5-31 23:55 發表

咁講真o個句好多警察真係食家o黎o架仲要係有好多都係食得就唔好哂o個隻tim呀

子爵府

哇, 一樣呀, 我老公又係咁講架

原文章由 julieann 於 08-5-31 23:59 發表

c6都算係咁喇, 佢又唔食煙唔飲酒, 佢成日話分分鍾我d酒量仲勁過佢呀 講真, 我以前同朋友出去唱k, gathering時, 點會飲得過份丫, 話晒要自己返屋企架嘛, 有咩事點算. 之後c6又成日話自己幾好, 唔煙唔酒, 之 ...

子爵府

我c6成日都會入黎睇下我上咩網架, 佢話我唔陪佢睇電視喎

原文章由 jenny媽媽 於 08-6-1 00:00 發表

哈哈我c6一d都唔知o架佢知道左呀又會不停咁鵝我喇叫我唔好講咁多野俾人知呀咁喇其實都冇咩好爆啦

子爵府

我成日覺得婚前佢要出去玩我無計, 一日未結婚都無手尾, 但係一結左婚出去玩就係唔負責任, 要玩就唔好結婚, 要結婚就唔好玩!

我都成日同我隻佬講, "你試下出去滾, 我可以好肯定, 你跌得落地o既野我都會令到佢跌哂落地"

原文章由 julieann 於 08-6-1 00:03 發表

其實結左婚, 仲要出去沙沙滾, 真係賤格...但好衰唔衰就係警察最多比人講...攪到有時都怕有呢d人係c6身邊教壞佢架, 我成日都問佢如果比我知道你出去偷食你就知, 之後佢會話會可能發生, 我一定唔會, 我好似我老豆咁 ...

子爵府

我c6佢憎人食煙架, 但係..........我老豆好大癮, 有時返去阿媽度食飯, 我想坐耐d都唔得, 為有等佢返工我先返去

原文章由 jenny媽媽 於 08-6-1 00:03 發表

唉~你地c6唔煙唔酒咪好囉!我c6係好煙咋所以o係廳o個個廁所俾哂佢自己用我同呀女呢就用主人房o個個

子爵府

我都係架, 不過我無乜所謂, 因為我又唔係講d唔見得人o既事

原文章由 ChristieMing 於 08-6-1 00:05 發表

me too...
不過,我都唔係太鍾意佢睇我打o既o野。

子爵府

一樣喇, 讚到自己點好, 但係個老婆就
原文章由 julieann 於 08-6-1 00:06 發表

咦, 睇黎我c6同你c6都係一個好鍾意讚自己而又唔讚下老婆既人.
...

子爵府

有咩係可以跌落地丫, 簡單d "剪"

剪得落地o既都會剪哂佢, 尤其係jj, 滾丫拿!!

原文章由 ChristieMing 於 08-6-1 00:08 發表

"你跌得落地o既野我都會令到佢跌哂落"呢句係咩意思呀?

子爵府

我隻佬會明睇, 唔會借d倚.....

原文章由 jenny媽媽 於 08-6-1 00:09 發表

係呀你c6會咁o架~我老公冇呢d野既佢只會入o黎扮搵吓野間唔中入o黎裝吓你上緊咩網咁囉

子爵府

good! 又要玩又要結婚又要個老婆係屋企等, 為咩先??? 唔通為左個班伙計面前威, 話自己可能屋企有個人等門, 出面又攬住幾件, 咁又有幾威呀, 呢d叫醜呀!

原文章由 julieann 於 08-6-1 00:10 發表

岩呀, 我都覺得如果未玩夠咪唔好結婚囉, 結左婚就要負責任架啦, 我唔理你以前係點玩, 幾多女朋友都好, 總之結左婚之後就唔可以再有呢d事發生, 如果做唔到就唔好結婚. ...

子爵府

係喎, 你老公又岩喎, 我有個女親戚咪就係差婆囉, 成個男人咁架, 但係又唔知點解佢可以成日換男友, 可以好似我老公咁講"和尚寺, 無女人, 見到女人發青光'

原文章由 ChristieMing 於 08-6-1 00:14 發表

其實點先知佢有冇搞搞震呢?
有成日都問佢,o的女警正唔正?
佢又成日話,靚o既女人都唔會做警署啦!
佢話大部份都係豬排。

首頁
23456...15

尾頁

跳至