論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆:BBcarrie 的帖子

您地請到好姐姐真好,之前請1個no show, 現在這個做了1年4個月,之前斷約,得好少經驗,但起初超好,跟著越做越hea, 成日掛住扮靚、買衣物、手機,相機,好似唔洗寄錢番印尼咁。本來想續佢,但現在開始再要諗清楚。

大宅

回覆:bcdf 的帖子

現在好工人難求.....
好的意思是能做家居基本嘢,不駁咀,不由朝到晚煲電話...
新請姐姐巳到,我也持觀望態度,教佢洗菜也教了個幾星期,成日話舊僱主點點點。 昨天我跟她說,妳需唔需要打比妳舊僱主,叫佢請番妳,妳咪跟番以前做法 Lor !
她即時説,sorry Mum!

大宅

仔四歲...E家請第三個工人!
第一個印印, 不過不失...家務麻麻...煮送OK...對阿仔唔錯...算錫...續左約....佢放假回鄉甩底唔返黎...結婚生仔...!即刻揾人朋友幫手..同請第二個工人...係菲...頭幾個月正常...之後開始黎料...家務唔OK.....煮送唔得....永遠搞唔掂阿仔....同佢講親都駁咀....總之佢就無錯...day day hea做...!E家sign第三個工人..海外的...準備抄第二個工人...

大宅

回覆 Peg_Peg 的帖子

1個(3.5年),嚟緊9月續第3個約,我算好彩,請到個好姐姐

大宅

回覆:咁耐以嚟....大家請個幾多個姐姐

用過3個 前2個都用到完約 依家呢個仲用緊

翡翠宮

2018復活節勳章

Total3個
1個印2個賓
自從姐姐走佬後都未再請, 雖然辛苦D, 但全家都開心

禁止訪問

回覆:咁耐以嚟....大家請個幾多個姐姐

大宅

回覆 Peg_Peg 的帖子