跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問媽咪們點同自己亞B慶祝100日呢個大日子呀?

男爵府

我地会買個cake 同bb慶祝...
[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

大宅

In the afternoon, wear a beautiful dress & go out to park to take pictures. At night, watch & record down the ATV program as last time RTHK has recorded her during the baby massage class, we're looking forward to it.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

我原本想買份印手模既野俾bb, 但怕整得唔好, 所以咪算. 都係去星光大道整穩陣d.

我一直諗住拎阿仔d 少少錢捐錢去俾四川既災民, 之後諗住不如響第100日咁做, 點知果日落狗屎咁, lunch 果陣冇可能出到去 (我公司位於山邊, 出去食飯都好鬼煩)...

蛋糕早響佢第2個星期大時買左慶祝左, 我又唔想重覆. 金器佢又收過, 我又唔想重覆....

最後佢既100日係平靜地響屋企渡過...

男爵府

原文章由 bosch 於 08-6-7 03:27 發表
我原本想買份印手模既野俾bb, 但怕整得唔好, 所以咪算. 都係去星光大道整穩陣d.

我一直諗住拎阿仔d 少少錢捐錢去俾四川既災民, 之後諗住不如響第100日咁做, 點知果日落狗屎咁, lunch 果陣冇可能出到去 (我公司位於 ...

oh...星光大道有得整ma?? 近邊度??
[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

珍珠宮

畀面勳章 hashtag影視迷勳章

我個仔呢個星期五就100日啦,我仲諗緊有咩可做,不過要等我放工後仲要返我爸度接左佢才可以做...... 都講緊7:30pm之後的事啦!

男爵府

我無諗過喎......
bb第100日生日咪即係記念我100前痛左好多個鐘!!!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

原文章由 jo@pong 於 08-6-8 00:17 發表

oh...星光大道有得整ma?? 近邊度??

我都想知呀, d 人話有喎. 我都想八下~

男爵府

原文章由 bosch 於 08-6-8 20:29 發表

我都想知呀, d 人話有喎. 我都想八下~

我個女今日一百日ar~~~
我地去左星光大道整左la!!不過遅幾日先有得取,因為我要的相架無貨。我整左一対金手一対金脚連粉紅色相架 $900大元!!相架有黒、銀、粉。雖然好似貴左dd,但無計la,鬼叫我寶貝女100日既大日子咩! 我老公叫我慳d wor~~~ 
夜少少便吹candle 食cake。

価銭係全部単様計都係$180,可以整単手&単脚可以要"座"吾要相架,座平d。仲有d 平d plastic 就$20隻,可以上色,$10隻!
個位置係新世界百貨対出...

bosch,你可以係4個月大既時候去整lor!!

大宅

I make a low fat cake and arrange a family party. I give a little cake to BB to taste..

原文章由 vickywky 於 08-6-6 20:39 發表
請問媽咪們點同自己亞B慶祝100日呢個大日子呀?

大宅

我諗住訂個蛋糕同家人一齊慶祝

男爵府

本來我都冇諗住同bb慶祝100日, 但見你地慶祝得敢happy, 自己又想慶祝!!

大宅

好媽媽勳章

失望+唔開心.....@!!

唉, 本來我諗住果日好天都好想同呀女好好慶祝, 老公本來話果日同佢屋企人食飯, 我仲要特登求老公比呀女100日果日得我地2公婆+呀女出星光大道整立體手模同慶祝, 點知老公果朝無啦啦整親條頸, 仲搞到條頸好痛又轉唔到, 要立即去睇e生, 搞到果日要上我99到, 仲諗住可以一家3口咁過tim......最後咩都無慶祝過, 老公仲要咁辛苦tim.....

男爵府

100日點計??我99話3個月加10日, 敢我話但3,5月都有31日喔!!

別墅

我由bb出生第一日開始數100日.

首頁

尾頁

跳至